Zaterdag is het zover, dan kan Sporting Lokeren – Temse op eigen veld kampioen spelen tegen Olsa Brakel. De deuren van ons Daknamstadion – alsook de loketten – openen om 18 uur. Vanaf dat moment zal er ook een DJ voor de nodige muziek zorgen zodanig dat onze fans opgewarmd zijn voor deze belangrijke wedstrijd. Kom vroeg genoeg naar het stadion, want het zal druk worden.

We hopen met heel Lokeren – Temse dat we na affluiten feest kunnen vieren, al moet onze ploeg dat eerst nog op het veld afdwingen. Zolang de titel niet binnen is zullen de festiviteiten onder voorbehoud zijn uiteraard, in afwachting van dat minstens één broodnodige punt.

Bij een positieve afloop zaterdagavond zullen de festiviteiten starten meteen na affluiten. Spelers en supporters zullen het eindsignaal in dat geval stevig vieren, waarna de spelers hun traditionele ereronde lopen langs alle tribunes. Nadien zullen de festiviteiten zich verderzetten op de parking van het Daknamstadion. Volg na de wedstrijd goed de instructies op van onze stadionomroeper, hij zal het nodige toelichten. Bij dit alles spreken we uiteraard in de voorwaardelijke wijs, eerst die wedstrijd tot een goed einde brengen!

Ter info: vanaf zaterdag zal er in alle buitenkantines gewerkt worden met drankbekers van 25cl. De prijzen voor een drankje blijven echter ongewijzigd. Wij danken jullie voor het begrip en hopen dat jullie massaal op post zijn zaterdag!

P