Vrijdag worden de laatste vaccins gezet in de Kollerzaal, maandag begint de ontmanteling van de zaal. Wij vonden het onze plicht om de zaal ter beschikking te stellen voor het algemene welzijn en wij hebben daar onze volledige medewerking graag aan verleend. Maar dat neemt niet weg dat wij tevreden zijn dat we de zaal nu weer kunnen gebruiken voor onze club.

Daarom willen we de heropening ervan met enige grandeur gepaard laten gaan. We nodigen al onze fans daarom graag uit om deel te nemen aan het eerste Koller Bistro Diner op zaterdag 16 oktober, voor de derby tegen Racing Club Gent.

Wat mag u verwachten? Voor slechts € 45 kan u genieten van een stijlvol driegangendiner, verzorgd door het gerenommeerde cateringbedrijf SIVA Feestverzorging.

Wij ontvangen u vanaf 17u30 voor het aperitief. Om 18u gaan we aan tafel. Tijdens de rust bent u bovendien welkom voor een hartverwarmend drankje. Na de wedstrijd ontvangen wij u voor het “After The Game-gedeelte” met onder andere een gesprek met de trainer én de huldiging van de MVP, de Meest Verdienstelijke Speler (MVP) van de wedstrijd.

Opgelet: met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid kunnen we nu al een extra eregast aankondigen: Florian Vermeersch, vorige zondag op schitterende wijze tweede geworden in Parijs-Roubaix, zal op dit evenement aanwezig tekenen. De jongeman uit Zaffelare, ex-speler van Sporting Lokeren en nog altijd diehard fan, geeft ons zijn visie op de wedstrijd.

HOE RESERVEREN? Tegen ten laatste woensdag 13/10/21, 16u00!

– Bent u seathouder en/of heeft u nog arrangementen tegoed van vorig seizoen: graag reserveren via [email protected] of telefonisch via 09 / 348 39 05

– In alle andere gevallen kan u reserveren en betalen via DEZE LINK

  • Prijs: 45 euro, inclusief btw
  • Maakt deel uit van eerder aangekochte pakketten. Wel nog reserveren!
  • Vegetariër of allergie? Graag vermelden bij inschrijving

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P