Sporting start komende maandag 1 juli aan de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. De effectieve competitiestart in de Challenger Pro League is voorzien op zaterdag 17 augustus, op bezoek bij Club NXT. De voorbije weken konden onze fans online al een abonnement aankopen, maar vanaf donderdag 27 juni zal dit ook in het Daknamstadion kunnen! Tot 30 juni hebben huidige abonnees voorrang op hun vaste plaats. 

Onze ticketing in de voetbalstraat opent de deuren op de volgende momenten:
– Don. 27 juni: 14u-18u
– Vrij. 28 juni: 14u-18u
– Zat. 29 juni: 10u-17u
– Don. 4 juli: 14u-18u
– Vrij. 5 juli: 14u-18u
– Zat. 6 juli: 10u-13u

Naast het aankopen van een abonnement kunnen ook mensen die online bestelden (en voor de optie afhaling kozen) langskomen om hun kaartje af te halen.

Bestel je nog steeds liever online?
Dan kan je uiteraard via lokeren.roboticket.com jouw plaatsje voor het seizoen 2024-2025 bemachtigen!

Waarom een abonnement?
Met de aankoop van een abonnement doe je jezelf een voordeel van een 3-tal wedstrijden, bovendien moet je nooit aanschuiven aan het loket én ben je verzekerd van jouw vaste plaats bij onze terugkeer in het profvoetbal! Zowel bestuur, staf als spelers beseffen dat de steun van de twaalfde man vaak beslissend is om een resultaat over de streep te trekken. Wij zijn daar als club natuurlijk heel erg dankbaar voor. Maak samen met ons Sporting nog groter. De eerste stap daarbij is je een abonnement aan te schaffen voor het seizoen 2024-2025. Let’s go!

Ontdek hieronder de abonnementsprijzen (klik op de foto om deze uit te vergroten)

Heb je nog extra vragen betreffende abonnementen of tickets in het algemeen?
Stuur dan gerust een mailtje naar [email protected] en men helpt je zo snel mogelijk verder.

P