Sporting Lokeren – Temse start komende zondag aan het tweede deel van het seizoen met de topper op Eendracht Aalst. De woensdag daarop (11 januari) al volgt de inhaalwedstrijd thuis tegen KM Torhout. Met in totaal nog negen thuiswedstrijden voor de boeg start de club nu met de verkoop van mini-abonnementen.

Dit seizoen ontvangt Sporting met Jong Cercle, KSV Oostkamp, Eendracht Aalst, Sparta Petegem en Jong Essevee nog de volledige top zes op Daknam! Wil je deze wedstrijden zeker bijwonen? Dan is een mini-abonnement zeker het overwegen waard!

Voor de resterende negen wedstrijden – inclusief de inhaalwedstrijd tegen KM Torhout op 11 januari – kan je een mini-abonnement aankopen aan de volgende tarieven, geldend voor alle leeftijden:
– Staanplaats: 75 euro (voordeel = 15 euro)
– Zitplaats: 115 euro (voordeel = 20 euro)
– A-tribune: 200 euro (voordeel = 70 euro)

  • De mini-abonnementen kunnen ONLINE aangeschaft worden via lokeren.roboticket.com. In dat geval kan je jouw mini-abo afhalen aan een apart loket vóór de wedstrijd tegen KM Torhout op 11 januari vanaf 19u (of bij de eerstvolgende thuiswedstrijd indien je niet aanwezig kan zijn).
  • Je kan ook jouw mini-abonnement aankopen via het secretariaat in het Daknamstadion. Dit kan op weekdagen tijdens de kantooruren van 9u00-12u00 en 13u00-17u00 in het hoofdgebouw. Bij aankomst kan je aan de schuifdeur aanbellen en voor de optie ‘commercieel’ kiezen. Eén van onze medewerkers zal jou dan te woord staan en binnen laten.
P