De wedstrijd van zondag 14 november zal de eerste zijn waarbij het CST, het Covid Safe Ticket, verplicht is in het Daknamstadion . Praktische info hier!

  • Alleen zij die over een CST beschikken, zullen toegang krijgen tot het stadion. Het CST is verplicht vanaf 12 jaar. Er zal nauwlettend gecontroleerd worden. Graag CST en identiteitskaart klaarhouden voor controle!
  • Alleen de hoofdingang Daknamstraat zal worden gebruikt. Ingang Daknammolenstraat kan niet worden gebruikt omdat op hetzelfde ogenblik onze B-ploeg aan de slag moet op de jeugdterreinen.
  • Ook nog dit: maandag spelen onze Beloften op het eerste veld! Het gaat om de wedstrijd tussen de Beloften van KSC Lokeren-Temse en die van KVV Zelzate. Lokeren-Temse staat op dit moment tweede, KVV Zelzate topt de rangschikking. Een wedstrijd met inzet dus. Om de jongens van coach Danny Veyt een hart onder de riem te steken, spelen ze maandagavond om 19u30 dus op het eerste veld. Alle fans nemen plaats op de hoofdtribune, de parking mag vrij gebruikt worden. Abonnees kunnen gratis naar binnen, niet-abonnees betalen 3 euro.
P