Woensdag 4 augustus om 19 uur speelt KSC Lokeren-Temse tegen FC Dender. Abonnees hebben gratis toegang en hoeven geen actie te ondernemen.

Met de komst van FC Dender krijgen we een ambitieuze eerstenationaler op bezoek, een club die de ambitie niet verheelt om de stap naar het profvoetbal te zetten. Het is meteen de op papier sterkste tegenstander waartegen Lokeren-Temse tijdens de oefencampagne uitkomt. Onze club wil de trouwe supporters bedanken voor hun aanhoudende steun door hen gratis toegang te geven tot deze wedstrijd, toch een serieuze waardemeter voor de tricolores. Mensen met een abonnement voor tribune 2, 3 of 4 kunnen terecht op tribune 4.

Mensen die geen abonnee zijn en toch deze wedstrijd willen bijwonen, kunnen zich online tickets aanschaffen via onze site. Prijs voor een ticket: 10 euro voor een volwassene, 2 euro voor kinderen minder dan 12 jaar. Op de dag zelf kan je ook nog een ticket kopen aan de kassa vanaf 18 uur.

Volgend weekend stapt KSC Lokeren-Temse in de Beker, we beginnen tegen Crossing Vissenaken. Praktische info over speelmoment en tickets volgt zo snel als mogelijk.

 

P