Beter een goede buur dan een verre vriend. Dat geldt ook in voetballand. Om dit adagium in ere te houden zal de wedstrijd tussen KVV Zelzate en Sparta Petegem uitzonderlijk op Daknam worden gespeeld.

De wedstijd tussen KVV Zelzate en Sparta Petegem is eigenlijk een wedstrijd van speeldag 17, die evenwel al tot twee keer toe werd uitgesteld. Op woensdag 9 maart om 20 uur zal deze uitgestelde wedstrijd dan toch zijn beslag krijgen.

Omdat de infrastructuur aan de Patronagestraat deze avondwedstrijd niet kan hosten, hebben onze vrienden uit Zelzate zich tot KSC Lokeren-Temse gewend. Het Daknamstadion zal dus het decor vormen voor deze uitgestelde wedstrijd.

Sparta Petegem dat zaterdag met 0-2 won van onze club, speelt dus opnieuw in het Daknamstadion, voor de tweede keer op vijf dagen Bij winst gaat het aan de leiding in het klassement. KVV Zelzate dat zondag nog Zwevezele versloeg met 1-2, staat voorlopig op de zesde plaats. Zij spelen mogelijk de rol van scherprechter in de titelstrijd: ze wonnen zondag tegen Zwevezele, spelen nu woensdag tegen Petegem en ontvangen zondag in eigen huis Ninove.

Praktische info:

  • Wedstrijd op woensdag 9 maart om 20 uur
  • Tickets: 12 euro, minder dan 12 jaar gratis
  • Tickets worden te koop aangeboden aan de ingang van de Voetbalstraat!
  • Enkel hoofdtribune is toegankelijk
  • Wedstrijd toegankelijk voor supporters van beide teams en fans van KSC Lokeren-Temse
P