Het kampioenenjaar van Sporting Lokeren – Temse zit er bijna op, maar er staat nog één thuiswedstrijd in de competitie op het programma. We ontvangen op zondag 7 mei om 15 uur KFC Merelbeke in het Daknamstadion. Voor deze laatste partij voor eigen publiek mag elke abonnementhouder GRATIS één iemand meebrengen!

Alle wedstrijden van de laatste twee speeldagen moeten op hetzelfde moment afgewerkt worden, vandaar er uitzonderlijk niet op zaterdagavond maar wel op zondagnamiddag wordt gevoetbald. Toch hopen wij dat er ook dan héél wat supporters afzakken om onze kampioenen voor de laatste keer op Daknam aan het werk te zien voor een competitiewedstrijd dit seizoen.

Alle abonnees van het seizoen 2022-2023 mogen één iemand GRATIS meebrengen (1 abonnement = 1 GRATIS ticket). Dit kan op twee manieren:

Deze kan online besteld worden via lokeren.roboticket.com, zodat je een E-ticket kan bemachtigen. Wanneer je een plaats hebt gekozen en naar je winkelmandje gaat zie je ‘voeg een korting toe’. Wanneer je abonnement correct gekoppeld staat aan jouw account zal je de optie ‘gratis ticket voor abonnees’ kunnen aanvinken. Je kan dan afrekenen aan het bedrag van 0,00 euro en het E-ticket downloaden.

– Of je kan ook zondagnamiddag aan het loket op vertoon van jouw abonnement één gratis ticket in ontvangst nemen. De loketten zijn geopend vanaf 14 uur.

Voor de wedstrijd lopen onze jeugdelftallen een ereronde. Ook worden onze beloften – die eveneens kampioen speelden dit seizoen – gehuldigd. Samen sluiten we dit mooie seizoen af met een knaller, tot zondag!

P