Laurens Symons, ex-Sporting Lokeren, heeft een overeenkomst onderschreven bij KSC Lokeren-Temse. Hij komt over van de Beloften van KV Mechelen.

Laurens Symons (20) kreeg zijn eerste opleiding bij SK Lierse. In 2015 kwam hij naar Sporting Lokeren waar hij in 2018 een profcontract mocht ondertekenen. Als vast lid van de kern debuteerde hij op 28 december 2018 in het eerste elftal. Begin 2020 trok hij naar KV Mechelen waar hij uitkwam voor de Beloften. Van mei tot december 2021 speelde hij op uitleenbasis voor UMF Grindavik in de IJslandse tweede klasse. In 13 wedstrijden scoorde hij drie keer. Hij maakte in het recente verleden ook een aantal keer deel uit van de Belgische selectie U17, U18 en U19. Nu komt hij dus terug naar Daknam.

Laurens Symons traint sinds januari mee met KSC Lokeren-Temse en kwam ook al in actie in de oefenwedstrijden tegen Eendracht Aalst, VW Hamme en RFC Cappellen. De 1m84 grote speler is in de eerste plaats een centrumspits, maar hij kan ook elders in het aanvallend compartiment worden ingezet.

Laurens Symons:

“Ik ben natuurlijk blij dat ik weer in het Daknamstadion aan de slag kan. Ik was hier vijf jaar als speler en dus voelt het toch als thuiskomen. Natuurlijk ken ik hier nog heel wat mensen die verbonden zijn met de club. Maar ook met de spelersgroep klikt het goed, ik train hier ondertussen toch al een paar weken mee. De traditie die hier nog in de lucht hangt, de omkadering, de staf, de spelers en niet te vergeten de supporters ademen ambitie uit. Het is een eer om daar mijn steentje toe bij te dragen. Ik kijk uit naar het echte werk!”

Welkom, Laurens!

Ga snel naar onze sociale media voor een kennismaking met Laurens Symons!

P