De Lokerse voetbalfamilie is in rouw na het plotse overlijden van Leo Van Kerckhove (68). KSC Lokeren-Temse wil zijn medeleven betuigen aan de familie en de vrienden van FC Daknam, waar Leo vele jaren voorzitter was.

Leo Van Kerckhove kan worden gezien als een belangrijke schakel in het Lokerse sociale weefsel. De vroegere cafébaas van ’t Anker op het Zand en later van ’t Pompierken in de Lepelstraat, was ook de drijvende kracht achter het Lokerse carnaval. Wij zullen hem evenwel blijvend herinneren als de jarenlange voorzitter van FC Daknam, waar hij ook nu nog, als erevoorzitter, niet te beroerd was om de handen uit de mouwen te steken. Zijn heengaan is een echt verlies voor het voetbal in Lokeren.

Onze club wil in de eerste plaats aan zijn familie, maar ook aan de vrienden van FC Daknam ons medeleven betuigen. Wij vragen aan onze supporters om zaterdag, voor de wedstrijd tegen KRC Gent, dat medeleven te betuigen door een minuut applaus. Dat applaus wil ook een eerbetoon zijn aan Niels de Wolf, ex-speler van Sporting Lokeren, die vorige week overleed en op zaterdagochtend wordt begraven. Onze supporters zullen op deze manier hun respect betuigen aan de nagedachtenis van zowel Leo als Niels.

P