Deze middag werd geloot voor de Croky Cup, de gecommercialiseerde naam voor de Beker van België. De eerste tegenstander van SC Lokeren-Temse wordt de winnaar van de wedstrijd tussen Haasdonk en Zele.

SC Lokeren-Temse dient niet aan te treden in de eerste ronde van de Beker. Onze club stapt in het tornooi vanaf de tweede ronde. De tegenstander is de winnaar van het duel Haasdonk-Zele uit de eerste ronde. De wedstrijd wordt gespeeld op Daknam, in principe op zondag 16 augustus om 16 uur.

Indien Lokeren-Temse deze confrontatie winnend afsluit, komt het in de derde ronde uit tegen Hasselt, Wevelgem of Wervik. Die wedstrijd is dan een uitwedstrijd, in principe op zondag 23 augustus, ook al om 16 uur. Overleven we ook die ronde, dan komt er weer een thuiswedstrijd aan in de vierde ronde. De mogelijke tegenstanders zijn dan: Beek, Sart Tilman, Tenneville, Huccorgne, Elsautioise, Chaudfontaine, Zedelgem of Wielsbeke. Die wedstrijd staat geprogrammeerd op zondag 30 augustus om 16 uur. Vanaf de vijfde ronde doen ook profclubs hun intrede. Die wedstrijd staat op de kalender voor zondag 6 september om 16 uur. Zitten we dan nog in de Bekercompetitie, dan wordt de eerste wedstrijd van de reguliere competitie verschoven naar woensdag 9 september.

De eerste officiële wedstrijd van onze nieuwe club wordt dus een confrontatie tegen een ploeg uit eigen streek op 16 augustus om 16 uur.

P