Sporting Lokeren-Temse gaat de winterstop in als gedeeld tweede in de stand met twee punten achterstand op Eendracht Aalst, al hebben wij nog een wedstrijd te goed. Op zondag 8 januari 2023 gaan onze Tricolores op bezoek bij de leider. Onze ploeg zal daar gesteund worden door een uitverkocht bezoekersvak!

Er zijn voor de verplaatsing naar Aalst 500 tickets beschikbaar voor de fans van Lokeren – Temse. Er is een combiregeling van kracht, waardoor men enkel via erkende supportersclubs de uitwedstrijd kan bijwonen. Enkele dagen nadat de inschrijvingen werden geopend lieten de clubs weten dat zij reeds allemaal VOLZET zijn. Er werd getracht om nog meer tickets te bemachtigen, maar dit bleek in het Pierre Cornelisstadion praktisch niet haalbaar.

Aangezien dit een risicowedstrijd betreft raden wij ten zeerste af om tickets te proberen bemachtigen voor de thuisvakken. De politie zal op de dag van de wedstrijd controles uitvoeren, bespaar jezelf op die manier veel frustratie want de toegang zal geweigerd worden.

De thuisblijvers kunnen op 8 januari uiteraard alles volgen via het LIVE-verslag op onze website, alsook de belangrijkste updates volgen via onze sociale media. Tot dan!

P