30 apr 2023-15:00
2e Amateurs VV A 2022-2023 | Wedstrijdweek 32
Rust: 1-0
Football Club Gullegem
1
1 : 0
KSC Lokeren-Temse
0
Einde
1st Half
club logo club logo
45'
2nd Half
club logo club logo
90'
Doelpunten
Opstellingen
Football Club Gullegem
Vervangers
 
Remi DECAVEL
 
Bob DESMET
 
August LAVERGE
90'
Coach
Stefaan DELOOSE
KSC Lokeren-Temse
Vervangers
30
d
60'
46'
Wedstrijdverslag
Football Club Gullegem
KSC Lokeren-Temse
Vervanging 90'
In:August LAVERGE
Out:Robbe DEKIERE
90'
Einde wedstrijd, de match eindigt in 1-0 verlies maar we mogen zeker en vast tevreden zijn met de manier waarop, een andere opstelling een halve A-kern en een degelijke pot voetbal. Tot de volgende keer.
88'
Kompany kreeg de orders van Hans Cornelis om in de spits te gaan spelen. De coach probeert zo via de voorzet Kompany als eindstation te voorzien gezien zijn kwaliteiten in de lucht en met het hoofd. Het is wachten of hij in zijn opzet slaagt.
Vervanging 83'
In:Kevin HENNEUSE
Out:Aaron DHONDT
81'
Vrijetrap op links met Maes achter de bal, een dikke 7 meter van de achterlijn. Hij probeert het in één tijd met een krullende bal naar de winkelhaak, de bal valt net over en achter de kruising.
79'
Het spel gaat goed op en af maar beperkt zich tot het middenveld, de laatste actie komt er maar niet uit bij één van beide ploegen. We hopen alvast op een doelpunt van onze kampioenen.
71'
Corner van op rechts, de bal valt tussen de penaltystip en de kleine baklijn, Een verdediger van Lokeren-Temse gaat onder de bal door waardoor een speler van Gullegem kan koppen, recht op Baert.
66' Vervanging
In:Youssef BOULAOUALI
Out:Yassin BEN OMAR
Youssef BOULAOUALI
64'
El Banouhi met een versnelling voorbij zijn man, hij haalt de achterlijn, kapt terug en zet voor met zijn linker, alweer richting Elewaut, maar zijn kopbal is opnieuw te centraal op de doelman, als had die laatste meer moeite om deze uit doel te houden. Het wil niet lukken vooraan.
61'
Corner op rechts, Elewaut met de kopbal, recht in de armen van de doelman.
60' Vervanging
In:Alexander MAES
Out:Gert VAN WALLE
Alexander MAES
55'
KSC Lokeren-Temse komt hier goed weg, na eerst het wegglijden van Boujouh, kan een aanvaller van Gullegem de bal simpel meenemen en opzij leggen. Gelukkig talmde de spits iets te lang om gevaarlijk te zijn. In tweede instantie weer knullig balverlies waardoor er 2 spelers van Gullegem oog in oog komen te staan met Baert, het eerste schot kan hij keren, het tweede schot gaat binnen maar de lijnrechter had gevlagd voor buitenspel.
48'
De eerste grote kans van de tweede helft is er direct één voor KSC Lokeren-Temse . Een knappe steekpas op rechts van El Banouhi in de zestien op Ben Omar, die infiltreert knap de zestien en trapt naar de verste hoek, maar de doelman kan de bal in corner duwen.
46'
We zijn vertrokken voor de tweede helft.
46' Vervanging
In:Ruben GEERAERTS
Out:Simon VERMEIREN
Ruben GEERAERTS
45'
We gaan rusten bij een 1-0 stand. Lokeren-Temse is het meest bedrijvig maar werd koud gepakt met een ver afstandschot. Hopelijk kunnen ze in de tweede helft de lijn van hun spel doortrekken en alsnog de driepunten meenemen naar huis. Tot zo dadelijk.
41'
Gullegem komt er enkele keren gevaarlijk uit, opnieuw met een afstandschot van 35 meter met alweer Baert te ver uit doel, al ligt de fout vooral op het middenveld waar teveel ruimte zit tussen middenveld en verdediging waardoor Gullegem gevaarlijk kan zijn. Ook bij de counters komen de mannen van Gullegem er beter en beter uit.
36'
Ondanks het doelpunt blijft KSC Lokeren-Temse verzorgd voetbal op de mat leggen. Het is wachten op een nieuwe echte kans binnen de palen, ondanks we met een halve basisploeg spelen, merk je niet echt een niveau verschil. Gullegem speelt als één blok en moet het hebben van zijn counters, het is stug spelen tegen een dubbele gordel, dat is natuurlijk hun verdienste.
Goal 1:0 29'
Indy VANCRAEYVELDT
Doelpunt Gullegem en het moet gezegd zijn wat voor één. Balverlies op het middenveld, Baert staat te ver uit zijn doel, dit heeft Indy Van Craeyveldt goed gezien, hij haalt uit met een lange harde boogbal, Baert loopt nog terug maar de bal valt in de rechter benedenhoek in doel. Het staat 1-0
25'
Een indraaiende vrijetrap voor Gullegem op links, Dianganga kan de bal wegkoppen maar in tweede lijn staat een middenvelder van Gullegem klaar voor een afstandschot, de bal gaat hoog over.
22'
Een broodnodige redding op het schot van Elewaut vanwege de doelman van Gullegem. Dianganga met een knappe slalom rond 3 man heen, hij kan de bal nog net voor zich uit tikken waardoor de bal net voor Elewaut komt en deze haalt verschroeiend uit op doel, zo hard zelfs dat de doelman bij het afblokken van de bal zich naar zijn doellijn moest reppen omdat de bal dreigde binnen te vallen, hij kon op een halve meter voor zijn lijn nog net de bal uit doel kloppen.
19'
Een knap uitgespeelde aanval alweer op links, ditmaal met Elewaut die op snelheid zijn man passeert en met een gelukje deze kan uitkappen, hij past de bal strak naar Ben Omar die centraal komt ingelopen, die laat de bal knap door zijn benen lopen voor de in zijn rug gevolgde El Banouhi, die haalt uit met binnenkant voet maar te zacht en te centraal. Deze goal had de kers op de taart geweest van deze knap uitgespeelde actie.
16'
Gullegem met een voorzet van op rechts, de spits van Gullegem gaat in duel met Kompany en delft het onderspit, de kopbal valt als nog in de voeten van een speler van Gullegem maar diens schot is te zwak en vormt geen dreiging voor Baert.
13'
Lokeren-Temse met een knappe actie op links. Boujouh maakt een versnelling met de bal aan de voet, hij ziet Vermeiren rand zestien vrijstaan en geeft een strakke pas naar Vermeiren, die knijpt naar binnen en probeert zijn man uit te kappen maar het lukt niet echt, hij speelt de bal naar rechts voor de aanstormende El Banouhi die haalt de achterlijn en zet voor, de doelman probeert de bal weg te duwen maar deze valt in de voeten van Elewaut die met zijn rug naar doel staat, hij wil draaien om te trappen maar de scheidsrechter is van oordeel dat er een duwfout aan de actie vooraf ging, weg kans.
9'
Een corner voor Gullegem van op links met de nodige dreiging, de kopbal op doel kon worden ontzet maar in tweede instantie was daar nogmaals een speler van Gullegem die de afvallende bal centraal kon opvangen en uithalen, gelukkig was El Banouhi bij de pinken om het gevaar af te wenden.
6'
Een eerste kans is voor Lokeren-Temse met een schot recht op de doelman. Die kon de bal zonder problemen wegwerken.
5'
De eerste 5 minuten balbezit is voor Lokeren-Temse maar zonder enige dreiging. Opvallend is wel dat Lokeren-Temse met een 3 mansverdediging speelt met 2 wingbacks. Hans Cornelis test alvast zijn opties voor volgend seizoen.
1'
Welkom beste supporters voor de wedstrijd van vandaag tegen Gullegem, het goede weer is van de partij, we spelen bij een aangename 20 graden. De spelers en supporters werden hier reeds hartelijk ontvangen door de tegenstander die een zelfgemaakte spandoek maakten om ons als kampioenen te onthalen. De spelers genieten zichtbaar van de erkenning en de druk die volledig van hun schouders is gevallen vorig weekend. Hans Cornelis voerde verscheidene wissels door, zo neemt doelman Baert voor het eerst dit seizoen plaats onder de lat en neemt Bello Rivero de positie in van de geschortste De Neve. Onze kapitein start vandaag op de bank. We zijn vertrokken, komaan Lokeren-Temse!
P