9 okt 2022-15:00
Rust: 0-0
KFC Sparta Petegem
1
1 : 1
KSC Lokeren-Temse
1
Einde
Willem HUYGHE
1st Half
club logo club logo
45'
2nd Half
club logo club logo
90'
Doelpunten
Kaarten
37'
69'
Gele kaart
86'
86'
Gele kaart
Wedstrijdverslag
KFC Sparta Petegem
KSC Lokeren-Temse
Goal 1:1 90'
Olivier LUCKX
Goal in de laatste minuten door Luckx Olivier
89'
Lokeren domineert het spel. Sparta-Petegem kan geen vuist meer maken tegen een sterk KSC Lokeren-Temse. Het is aftellen naar het einde van de match.
Gele kaart 86'
Maxime MAES
Verhitte gemoederen na het veroveren van de bal.
86' Gele kaart
Alexander MAES
Alexander MAES
80' 0:1 Goal
Julien VERCAUTEREN
GOOOOOOOOAAAAAAAL!!! knappe actie Vercauteren die zijn man passeert en eigenlijk een pas wou geven op de meegestormde Maes maar zonder succes, de bal valt met een geluk terug voor zijn voeten en hij beslist om uit te halen, laag en hard! De bal gaat binnen!
Julien VERCAUTEREN
79'
De wedstrijd zit momenteel op slot, beide ploegen lopen vast in opbouw naar voor toe. Het is wachten op een nieuwe uitgesponnen aanval met een doelkans.
74' Vervanging
In:Esteban CASAGOLDA
Out:Simon VERMEIREN
Esteban CASAGOLDA
73'
We blijven onmondig in de afwerking ondanks vele voorzetten en kansen die wij hebben bijeen gespeeld. Vercauteren brengt onmiddellijk de nodige creativiteit aan de dag met een nieuwe kans voor Vermeiren maar de doelman is goed uitgekomen en kan de bal wegkeren.
71' Vervanging
In:Julien VERCAUTEREN
Out:Niels ELEWAUT
Julien VERCAUTEREN
70'
KSC Lokeren-Temse moet opletten alweer een grote kans voor Petegem, Joye staat alleen aan de tweede paal en beslist om te koppen maar mist zijn kopbal, dit was een zeer grote kans voor de thuisploeg.
69'
Vrije trap na fout van El Banouhi, bal werd goed indraaiend getrapt maar de spelers zijn te verrast om gevaarlijk te kunnen zijn.
69' Gele kaart
Soufiane EL BANOUHI
Soufiane EL BANOUHI
68'
KSC Lokeren-Temse wil maar al te graag scoren maar speelt tegen een goed georganiseerd Sparta-Petegem het is wachten op een doelpunt.
Vervanging 62'
In:Lorenzo BERWOUTS
Out:Thomas VANDE VELDE
Vervanging 62'
In:Robbe VAN STEENKISTE
Out:Gianni SWENNEN
60'
Van Moerzeke zet zich goed door op rechts, hij leek de bal eerst te verliezen maar kan deze recupereren van de verdediger en kan zo direct omschakelen voor een aanval. Hij zet voor richting Vermeiren, die trapt recht op de verdediger. De bal belandt in tweede instantie bij Toon Janssen die haalt hard en laag uit naar rechter paal, de bal gaat rakelings naast.
58'
Knappe actie op rechts van El Banouhi, die de bal inspeelde op Toon Janssen, hij knijpt naar binnen en schakelt met een schijnbeweging zijn man uit en legt aan voor een schot, de bal werd geblokt maar de scheids zag ook een hand van de verdediger die bal zou getoucheerd hebben. Vrije trap rand 16. Vermeiren neemt deze voor zijn rekening maar geraakt net niet over de muur.
52'
Alexander Maes zoekt de linkerflank op en gaat op snelheid 2 spelers van Petegem voorbij, hij infiltreert de zestien alsof het niets is en haalt de achterlijn, Maes legt de bal terug met een stifter terug naar de penaltystip, hij had gezien dat Van Moerzeke naar binnen kwam gesneden, maar alweer een verdediger van Petegem die de bal voor zijn neus kan ontzetten.
50'
Eerste kansje voor KSC Lokeren-Temse, El Banouhi met een vroege voorzet op Elewaut maar de verdediger zit er goed tussen en verlengt de bal en gaat over de achterlijn. De corner werd gegeven door Maes maar bij het kopduel werd een fout op de thuis doelman Carré gemaakt. einde actie.
48'
Onmiddellijk een tweede grote kans opnieuw Joye, gelukkig is Merckx als de pinken er bij om de bal in extremisch weg te werken met een armveeg.
47'
Eerste kans van de tweede helft is voor Davy Joye. De bal werd slecht ontzet door De Wilde en belandde in de voeten van een speler van Sparta-Petegem, die kon onmiddellijk de bal bij Joye leggen, haalde uit maar zonder succes.
45'
We gaan rusten bij een 0-0 ruststand. Tot zo dadelijk.
43'
We naderen de rust en de bal vertoeft veelal rond het middenveld. Beide ploegen willen zonder kleerscheuren de rust halen ondanks enkele pottige tussenkomsten van beide partijen.
39'
Corner KSC Lokeren-Temse van rechts gegeven door Maes, de bal vliegt in het pak maar werd weggekopt centraal buiten de zestien, Boujouh wacht daar op de herkansing en legt aan met een volley, bal vliegt hoog over.
Gele kaart 37'
Thomas VANDE VELDE
Gele kaart vanwege overtreding op Simon Vermeiren
33'
Sparta-Petegem breekt uit op links en kan gevaarlijk uithalen, net naast de linker paal, Merckx ging goed plat maar alweer een snelle counter van Sparta. Het ziet er niet naar uit dat dit een doelpuntloze partij zal blijven.
31'
Een knappe actie van Alexander Maes die 2 man verschalkt en de zestien kan infiltreren. Net voor hij onderuit werd gehaald kon hij de bal nog terugleggen naar de rand van de zestien richting Elewaut. Die laat op zijn beurt de bal lopen voor Toon Janssen, die een laag schot afleverde en links voorlangs ging.
Vervanging 27'
In:Brian VERCRUYSSE
Out:Sam BLANCKE
De geblesseerde Blancke verlaat het veld voor Vercruysse
26'
Grote kans voor KSC Lokeren-Temse, voorzet van op rechts, Van Moerzeke kan verlengen naar Simon Vermeiren, hij krijgt er zijn teen nog tegen maar de bal gaat tegen de verste paal terug in het spel. Elewaut was goed gevolgd en knalt hard over en naast met zijn linker.
25'
Een nieuwe kans voor Van Borm die vrij kan aanleggen op doel, Jelle Merckx met een schitterende parade om de bal te stoppen. Alweer een grote kans.
24'
El Banouhi werd foutief onderuit gehaald op de rechterflank, de scheids houdt zijn kaarten nog op zak, vrije trap vanwege Maes of Boujouh maar de bal is te hoog en te ver.
21'
De wedstrijd gaat goed op en neer, Sparta Petegem moet het hebben van de lange ballen en snelle counters. KSC Lokeren-Temse brengt op hun beurt verzorgd aanvallend voetbal. Beide ploegen zijn toch wat voorzichtig om niet in het mes te lopen.
17'
Eerste grote kans voor Sparta Petegem met Davy Joye die zelf de actie opzette richting de rechter flank. Boujouh voelde de man in zijn rug komen, legde de bal centraal terug bij Pogba die dacht tijd voldoende te hebben en zo de bal verkwanseld in de voeten van Davy Joye die uithaalt op doel, recht op Merckx. KSC Lokeren-Temse komt hier goed weg .
14'
KFC Sparta Petegem komt er tot nu toe voetballend niet uit aanvallend, ze proberen het dan maar met de lange bal. Zo dwingen ze een inworp dicht tegen de achterlijn af maar het gevaar werd onschadelijk gemaakt door de verdediging. Het veld is smaller dan wat KSC Lokeren-Temse gewoon is op Daknam.
10'
Corner voor KSC Lokeren-Temse op rechts met ALexander Maes, De Wilde krijgt de bal aan de tweede paal en legt deze terug op Vermeiren aan de penaltystip maar kan er helaas door een goed gevolgde verdediger niets mee aanvangen.
8'
KSC Lokeren-Temse werden verrast in de eerste minuten door de gretigheid van KFC Sparta-Petegem maar de tricolores herpakten zich snel en namen tot nu toe de bovenhand in het spel.
5'
Eerste kans KSC Lokeren-Temse, Niels Elewaut werd diep gestuurd door Boujouh op de linkerflank, hij geeft de bal voor maar gaat net naast. Een corner voor onze specialist Alexander Maes, hij trapt de corner richting eerste paal, Van Moerzeke timede zijn sprong om te koppen perfect maard de bal valt op de lat. Na wat gebikkel komt de bal in de voeten van de opgerukte El Banouhi, hij trapt in één tijd op doel, de bal gaat maar net voor langs.
3'
Sparta-Petegem met een eerste kans via een uitbraak op rechts, Boujouh kan de bal nog net over de achterlijn werken, corner. De corner verdwijnt in het zijnet.
1'
Welkom iedereen voor de wedstrijd tussen KFC Sparta Petegem tegen KSC Lokeren-Temse. Hopelijk kunnen wij u vandaag trakteren op een pak wedstrijdgebeurtenissen en natuurlijk doelpunten. Graag maken wij u er reeds op attent dat de internetverbinding ter plekke niet optimaal is. Wij hopen alvast dat deze niet wegvalt tijdens de match maar weet dat wij hier zelf weinig aan kunnen doen. We doen alvast ons best om u van de nodige animo te voorzien. Ga er rustig bij zitten voor de eerste 45 minuten van onze tricolores.
P