Vermeiren in de grote rechthoek, maar zijn schot gaan nipt naast.
85'
Tjendo De Cuyper met een poging, hoog over.
83'
Zo gaat Sporting toch nog bibberend naar het einde. De match was volledig onder controle. Maar het doelpunt van Torhout maakt alles nog mogelijk.
80' Vervanging
Vandekerckhove verschalkt Merckx : 1-2
60'
Alweer een aanval van Sporting die mag gezien worden. Perfect afgerond door Vermeiren, maar helaas in buitenspelpositie. De 0-3 gaat dus voorlopig niet door.
57'
Sporting heerst in deze partij. De thuisploeg komt er nauwelijks aan te pas.
49' 0:2 Goal
Gil VAN MOERZEKE
Assist: Toon JANSSEN
Gil Van Moerzeke kopt de voorzet van Toon Janssen binnen : 0-2. Schitterende start van de tweede helft.
46'
De tweede helft is op gang getrapt. Sporting is op goede weg, maar de drie punten zijn nog lang niet binnen.
45'
Nog een laatste aanval van Sporting, maar de voorzet van Van Moerzeke bereikt Vermeiren niet.
45'
Torhout kwam het beste uit de startblokken. Op het kleine kunstgrasplein hadden de bezoekers wat meer moeite en doelman Merckx moest een paar keer gepast ingrijpen. Maar dan begon de Waaslandse machine onder stoom te komen. Toon Janssens stond op de goeie plaats om een voorzet van Vercauteren binnen te duwen 0-1. En ook Van Moerzeke was dicht bij een treffer. De 0-2 moest er dan komen toen Boulaouali werd neergehaald in het strafschopgebied. Maar Gianni Deneve slaagde er niet in om Lalleman te verslaan. We gaan rusten bij een 0-1 stand.
44'
Vandekerckhove op de counter, maar zijn schotje is te zwak.
38'
Lalleman stopt de penalty van Deneve
36'
Penalty voor Lokeren, Boulaoulaoi werd foutief gestopt door Taillieu
Gele kaart 36'
Jonas TAILLEU
26'
Julien Vercauteren heeft een schitterende traptechniek en hij probeert het dan ook eens van ver. De bal gaat helaas over en naast.
22'
Alweer een heel mooie aanval van Lokeren-Temse via verschillende stations. Uiteindelijk kopt Van Moerzeke net naast.
19' 0:1 Goal
Toon JANSSEN
Assist: Julien VERCAUTEREN
Vercauteren rukt op tot aan de doellijn en trekt perfect voor waar Toon Janssen onder Lalleman binnen duwt : 0-1
13'
Een vrijschop en twee hoekschoppen van Cardon. Lokeren-Temse staat onder druk.
8'
Mooie aanval van de bezoekers. Strakke voorzet van Boujouh, Van Moerzeke komt net te kort om binnen te tikken.
6'
Voetballen op kunstgras is toch altijd een aanpassing . Daar is de thuisploeg uiteraard beter in. Cardon stelt Merckx opnieuw op de proef. Hij duwt in hoekschop.
3'
Enzo Vandekerckhove gaat op Merckx af. De Lokerse doelman komt goed uit en redt deze grote kans.
2'
Julien Vercauteren met een hoekschop zonder gevaar.
1'
Scheidsrechter Robin Lefever heeft de match op gang gefloten.
1'
Sporting Lokeren-Temse is vandaag te gast in het West-Vlaamse KM Torhout. Het webteam werd alvast hartelijk onthaald door de lokale mensen en brengt u opnieuw een LIVE verslag. Laat ons hopen dat ook onze jongens de drie punten kunnen meenemen naar Daknam. Door het verlies van Jong Cercle kan ons dat een mooie voorsprong van negen punten opleveren. Toon Janssen keert terug uit schoring. Alex Maes is nog geblesseerd en Gil Van Moerzeke neemt zijn taak als kapitein over. Bij Torhout zien we een oude bekende, Tjendo De Cuyper, op de bank.