4 mrt 2023-20:00
2e Amateurs VV A 2022-2023 | Wedstrijdweek 25
Rust: 1-0
KSC Dikkelvenne
3
3 : 1
KSC Lokeren-Temse
1
Einde
Rune Ghijselincks
1st Half
club logo club logo
45'
2nd Half
club logo club logo
90'
Kaarten
Gele kaart
43'
Wedstrijdverslag
KSC Dikkelvenne
KSC Lokeren-Temse
Goal 3:1 83'
Dennis VAN VAERENBERGH
79'
Kans voor KSC Lokeren-Temse, voorzet van op links maar helaas kan onze spits de bal niet goed raken en gaat voor langs.
75' Vervanging
In:Julien VERCAUTEREN
Out:Ruben GEERAERTS
Julien VERCAUTEREN
72'
Een kans van jewelste voor KSC Lokeren-Temse, de bal valt in de voeten van een aanvaller van Lokeren deze kan uitdraaien meer de doelman of verdediger van KSC Dikkelvenne kan de bal nog net van de lijn keren.
70'
KSC Lokeren-Temse voert de druk op en gaat nadrukkelijk opzoek naar de 2-2. We waren er 2x dicht bij maar stuitte telkens op een goede doelman Tibo Gabriël.
63' Vervanging
In:Ruben GEERAERTS
Out:Simon VERMEIREN
Onze doelpuntemaker verlaat het plein voor frisse kracht Geeraerts
Ruben GEERAERTS
62' 2:1 Goal
Simon VERMEIREN
GOOOOAAAAL Penalty Simon Vermeiren!
Simon VERMEIREN
61'
Penalty voor KSC Lokeren-Temse.
Goal 2:0 49'
Preben DE MAN
2-0 Goal voor KSC Dikkelvenne na een knappe actie van Preben De Man. Hij maakt zijn solo zelf af.
46'
We zijn vertrokken voor de tweede helft.
45'
We gaan rusten met een 1-0 achterstand. Tot zo dadelijk.
Gele kaart 43'
Preben DE MAN
Een gele kaart na een foutieve tackel.
38'
KSC Lokeren-Temse komt vaak piepen aan de zestien maar de laatste pas of voorzet is telkens niet goed genoeg. Dikkelvenne profiteert hiervan maximaal en prikt tegen waar en wanneer het kan.
28'
Knappe actie van KSC Dikkelvenne, de aanvaller schakelt Kompany uit en haalt overhoeks uit maar de bal gaat naast, KSC Lokeren-Temse moet opletten om niet in het mes te lopen.
26'
Voorzet van El Banouhi, de bal komt via een deviatie uit bij Ben Omar die in één toets zijn tegenstander uitschakelt en en uithaalt, de bal gaat opnieuw voor langs. KSC Lokeren-Temse is meer en meer druk naar voor aan het uitoefenen.
25'
Knappe actie op links met Boujouh, die geeft een voorzet op Vermeiren maar die kan net niet bij de bal en deze verdwijnt voor langs.
22'
We zitten halverwege de eerste helft. KSC Dikkelvenne is het gevaarlijkste in de omschakeling en wist KSC Lokeren-Temse al enkele goed uit te spelen. Het is wachten op onze tricolores om de wedstrijd terug in handen te nemen.
16'
Yassin Ben Omar ontvangt de bal aan de rand van de zestien vanwege de goed naar binnen gesneden El Banouhi. Yassin maakt een schijnbeweging en kapt naar binnen en haalt uit met zijn rechter maar de bal gaat hoog over.
12'
Een vrijetrap met Van Walle achter de bal, hij brengt de bal voor doel maar bereikt helaas niemand. KSC Lokeren-Temse heeft alle moeite met Dikkelvenne die snelle spelen met een snelle omschakeling.
Goal 1:0 7'
Maxime DE SMET
De eerste kans en onmiddellijk ook het eerste doelpunt van KSC Dikkelvenne,, hoekschop op rechts en deze werd keurig in het zijnet in doel gewerkt Maxime De Smet
1'
Welkom beste supporters voor de wedstrijd van vanavond tussen KSC Lokeren-Temse en KSC DIkkelvenne. Het is een koude regenachtige avond hier in het Sportcomplex Marc Gevaert. KSC Lokeren-Temse treft een tegenstander die eveneens in een goede flow zit. KSC DIkkelvenne is 7 wedstrijden op rij ongeslagen al hopen onze tricolores aan deze reeks vanavond een einde te maken om een stap dichter naar promotie en kampioenschap te verwezenlijken. We zijn vertrokken, komaan Lokeren-Temse!
P