21 jan 2023-20:00
2e Amateurs VV A 2022-2023 | Wedstrijdweek 19
Rust: 1-0
KSC Lokeren-Temse
1
1 : 0
Cercle Brugge U23
0
Einde
1st Half
club logo club logo
45'
2nd Half
club logo club logo
90'
Doelpunten
10'
Opstellingen
KSC Lokeren-Temse
Cercle Brugge U23
 
Louis Alex TORRES
 
ACKX Wolf
 
Arne DE SCHEPPER
 
Ono VANACKERE
 
Xander MARTLE
Vervangers
 
Jef DE BLOCK
 
Mehdi BOUHADI
Wedstrijdverslag
KSC Lokeren-Temse
Cercle Brugge U23
43'
Even opschudding achteraan bij de Lokerse defensie bij een grote kans voor Jong Cercle, de rechtsachter van Cercle die een prima voorzet kan afleveren. Vervaecke probeert het met een kopbal maar geeft de bal te weinig richting mee, de bal verdwijnt zo voorlangs in doeltrap.
40'
We bevinden ons in de laatste 5 minuten van deze eerste helft. Het spel gaat goed op en af maar KSC Lokeren-Temse heeft een licht overwicht qua balbezit en passes. Het ziet er naar uit dat Cercle geen risico's meer pakt aanvallend en de rust in wil gaan zonder een tweede tegentreffer.
35'
KSC Lokeren-Temse startte gretig aan de wedstrijd en legde reeds enkele knappe combinaties op de mat waar de Cercle spelers bleek van werden. Hopelijk houden onze tricolores de voorsprong vast. Jong Cercle kwam enkele keren gevaarlijk dichtbij zo wel met een volley als een kopbal vanuit een corner aan de eerste paal maar zonder een doelpunt als gevolg.
30'
Beste supporters onze excuses voor de technische problemen met de website. Wegens de aanpassing naar het nieuwe systeem waren er nog enkele zaken die diende te worden gefinetuned. Alvast bedankt voor uw begrip.
Naïm BOUJOUH
Goal 1:0 10'
Naïm BOUJOUH
Assist: Alexander MAES
GOOOOAAAAAAL! Naïm Boujouh met het doelpunt. Knappe actie van Maes die rand zestien met een versnelling 2 Cercle verdedigers te vlug af is. Hij heeft een voorzet/schot in huis en Boujouh duwt de bal tegen de netten.
P