Uit
In
Wedstrijdverslag
90'
Einde wedstrijd, Cappellen was in vergelijking met Lokeren-Temse veel minder aanwezig in de 16 maar wist veel efficiënter om te gaan met hun doelkansen. Einde wedstrijd. Royal Capellen FC mag zich de officieuze kampioen van 2de nationale. We zien jullie graag terug volgend seizoen! Vergeet zeker niet jouw abonnement te verlengen of aan te kopen. Tot volgend seizoen!
89' Vervanging
In:Yordi DE SCHUTTER
Out:Laurens SYMONS
84'
De kansen blijven maar komen voor KSC Lokeren-Temse. Boujouh met de rush op links, die ziet Vermeiren afhaken aan de rand van de 16, Simon krijgt de bal, veinst een schot met recht en kapt naar zijn linker en probeert de bal in de linkerbenedenhoek te plaatsen, net naast.
82'
Kort gegeven corner op links, voorzet van Van Walle, de bal komt op het hoofd van Vermeiren, de kopt te zacht overhoeks en de doelman kan de bal simpel klemmen.
80'
Van Walle met een afstandsschot laag over de grond, de doelman gaat goed plat en kan de bal klemmen.
78'
Lokeren-Temse wil graag een doelpuntje meepikken in deze partij en heeft daar ook recht op na de resem kansen die het bijeen voetbalde maar vrouwe fortuna denkt daar telkens anders over. Het wil maar niet lukken voor onze tricolores.
73'
El Banouhi met het schot! doelman Joossens met de ultieme reflex om de bal in corner te duwen.
Ruben GEERAERTS
Vervanging 73'
In:Ruben GEERAERTS
Out:Alexander MAES
Gemiste penalty 66'
Gil ging achter de bal staan en schiet hoog over. Jammer maar helaas.
65'
Van Walle met de rush, hij trapt recht in het gezicht van een verdediger en de bal val pardoes terug in zijn voeten, hij trapt opnieuw pal op de lat. De scheidsrechter fluit voor penalty!
63' Vervanging
In:Jacobus LITTEL
Out:Idriss DIAWARA
59'
Vermeiren met de ultieme kans op de 1-1, hij gaat alleen op de doelman af en probeert de bal langs de keeper te trappen, maar plaatst de bal op de doelman.
52'
Knappe combinatie in de zestien, de bal valt voor de voeten van Van Moerzeke, die haalt uit , recht op de doelman, weg kans.
49'
Eerste kans van de tweede helft is voor Lokeren-Temse. Een knap uitgespeelde aanval op rechts met een diepsteek bal van El Banouhi op Van Moerzeke, die geeft de bal voor richting penaltystip waar Vermeiren staat, de doelman kan de bal echter klemmen
46'
We zijn vertrokken voor de tweede helft.
45'
We gaan rusten bij 0-1 tussenstand.
36'
Knappe dribbel van Ben Omar op rechts, de bal gaat buiten maar Ben Omar was reeds goed doorgelopen richting 16 en El Banouhi gooit snel in. Hij kan de bal voorzetten en Janssen kan uithalen, recht op de doelman maar die lost de bal voor de voeten van Vermeiren, Simon wil trappen maar de doelman kan al liggend met zijn voet de bal wegduwen van voor Vermeiren. Het wil maar niet lukken ondanks de vele kansen.
28'
25'
De wedstrijd zit momenteel op slot, beide partijen zoeken naar de openingen maar het slot zit op de deur van de verdediging. We wachten geduldig op een eerste grote kans.
19'
Cappellen heeft tamelijk wat snelheid in de ploeg en buit die kwaliteit momenteel goed uit. Ze pakken de verdediging op hun versnelling, Diawara loopt zich goed vrij centraal voor doel en daar gaat de bal ook naar toe, helaas springt de bal van zijn voet na een mindere controle en kan de verdediging de bal alsnog wegwerken.
14'
Knappe kans voor Van Moerzeke, die kreeg in eerste instantie de bal van op rechts diepgestoken in de zestien, hij kapt de doelman uit en trapt van uit een scherpe hoek rakelings naast.
9'
Daar is Cappellen met een nieuwe uitbraak, opnieuw een schot maar Jelle met de perfecte reflex om de bal uit doel te houden. Hier komt Lokeren-Temse goed weg.
6' 0:1 Goal
Goal voor Royal FC Cappellen via Diawara, op snelheid passeert hij zijn man en gaat recht op Merckx af, hij legt koelbloedig de bal naast Merckx het doel in, 0-1 tegen de gang van het spel in maar wel met een knap afgerond doelpunt;
4'
Kompany met een knap één tweetje met Boujouh, hij krijgt de bal terug in de loop en zet een rush naar voor in, hij dribbelt tussen 3 verdedigers als een volleerde flankaanvaller en levert ook nog eens de perfecte steekpas in de zestien voor Van Moerzeke, die probeert het in één tijd maar de keeper kwam goed uit zijn doel.
1'
Welkom beste supporters voor de laatste wedstrijd van dit seizoen. Vandaag nemen we het op tegen de andere kampioen uit onze 2de amateurreeks, namelijk Royal FC Cappellen. Vandaag komen we te weten of we ons ook kampioen van de 2de amateurreeks mogen noemen. De zon is van de partij, de spelers hebben er zin in. We voorzien u graag van de nodige hoogtepunten en doelpunten. Komaan Lokeren-Temse!
1'
De wedstrijd is nog maar pas van start gegaan of Lokeren-Temse weet een corner af te dwingen via Yassin Ben Omar. Het is Alexander Maes die de corner van op rechts het pak in dropt en met een stuit in de zestien op ideale hoogte komt voor een knappe retro omhaal van El Banouhi, zijn technisch kunstje gaat maar net naar de eerste paal.