29 okt 2022-20:00
Rust: 3-2
KSC Lokeren-Temse
3
3 : 3
Football Club Gullegem
3
Einde
1st Half
club logo club logo
45'
2nd Half
club logo club logo
90'
Kaarten
62'
79'
Wedstrijdverslag
KSC Lokeren-Temse
Football Club Gullegem
92'
Boulaouali herovert de bal schitterend voor de zestien, speelt links de vrijstaande Boujouh aan deze geeft voor, Casagolda kopt net voor langs.
89'
Maes herovert de bal op eigen helft en start zelf aan de weg richting de zestien. Niemand maakt het hem lastig, hij zit Van Moerzeke rechts vrijlopen, daar gaat het naar toe. Die geeft voor op Casagolda in de zestien, hij controleert de bal met de borst en maakt een omhaal. De bal gaat naast.
85'
El Banouhi, kapt op rechts knap zijn man uit en geeft een prima voorzet richting de penaltystip. Daar duikt Van Moerzeke op, hij kopt centraal hard naar de grond, de doelman kan de bal nog net raken waardoor deze over de deklat vliegt. Corner. KSC Lokeren-Temse lijkt te beginnen aan een slot offensief.
Youssef BOULAOUALI
Vervanging 83'
In:Youssef BOULAOUALI
Out:Toon JANSSEN
Janssen heeft gestreden als een echte krijger. Hij mag verdient gaan rusten.
82'
Beide ploegen hebben teveel slordigheden in hun spel. Al zijn er voldoende mogelijkheden langs beide kanten om de match nog te gaan beslissen.
80'
De match is al meermaals ontsierd door enkele betwistbare beslissingen. Van Moerzeke krijgt voor wat een nochtans zuivere tackel op de bal is een gele kaart voorgeschoteld. Heel de tribune schreeuwt moord.
Gil VAN MOERZEKE
Gele kaart 79'
Gil VAN MOERZEKE
Zuivere tackel op de bal, maar om ongekende reden krijgt Gil een gele kaart.
Esteban CASAGOLDA
Vervanging 75'
In:Esteban CASAGOLDA
Out:Simon VERMEIREN
Simon mag na het openingsdoelpunt gaan rusten, Casagolda is zijn vervanger.
74' Vervanging
In:Indy VANCRAEYVELDT
Out:Victor VAN DE WIELE
doelpuntenmaker Van De Wiele verlaat het veld voor Vancraeyveldt. Hij mag trots zijn op zijn prestatie.
73'
Julien Vercauteren neemt het heft in handen, hij maakt een knappe actie en schakelt zo waar 3 man al slalomend uit. Hij wordt foutief neergehaald en we krijgen een vrijetrap op 25 meter van doel.
70'
Vrijetrap Alexander Maes op de linkerhoek van het strafschopgebied, hij krult de bal enig mooi richting de winkelhaak, de bal gaat maar net over en naast.
65'
De supporters van KSC Lokeren-Temse gaan opnieuw achter hun ploeg staan. Ook zij betwijfelen meermaals of de scheids de correcte beslissingen nam bij enkele betwistbare fases. FC Gullegem heeft het licht gezien en komt er al enkele keren gevaarlijk uit op counter. Achteraan ontbreekt het aan de nodige scherpte bij een tegenaanval bij KSC Lokeren-Temse. De match is werkelijk in halloween stijl want deze lijkt uit te draaien op een "thriller".
Simon VERMEIREN
Gele kaart 62'
Simon VERMEIREN
Simon loopt iets wat gefrustreerd na enkele betwistbare fases waar de scheids telkens in het voordeel gaf aan FC Gullegem. Hij grijpt iets te hard in met een tackel en krijgt een geel kartonnetje onder zijn neus geduwd.
60' 3:3 Goal
Victor VAN DE WIELE
Doelpunt. Het moet nogmaals gezegd worden, alweer een knap afgedwongen kans van FC Gullegem. De bal werd centraal zwak onzet, Dhondt jaagt goed door en kan de bal centraal brengen. Daar staat Van De Wiele moederziel alleen en krijgt alle tijd om de bal in de rechterbenedenhoek te plaatsen. Dit doelpunt had men kunnen vermijden bij KSC Lokeren-Temse.
58'
Corner op rechts gegeven door Alexander Maes, de bal gaat richting de tweede paal, Van Moerzeke kan er net niet bij met zijn hoofd, de bal valt in de voeten van Vermeiren maar die was te verrast waardoor hij iets te laat reageerde, hij raakt de bal maar deze gaat zoals een stiftertje over het doel.
55'
De ploegen liggen momenteel in evenwicht. KSC Lokeren-Temse stelt vast dat FC Gullegem iets hoger staat te spelen met minder ruimte tussen de linies, ze geraken er moeilijker uit. Gullegem op hun beurt profiteert van het balverlies en het direct omschakelen naar een counter met de lange bal.
50'
De scheids fluit een overtreding op een dikke 20 meter van de zestien, vrij centraal voor doel. De bal werd hard en centraal getrapt, toch moest Jelle Merckx aan de bak om de bal uit zijn doel te pareren.
49'
Zo waar FC Gullegem die de tweede helft een keer komen piepen in de zestien van KSC Lokeren-Temse. De bal werd in eerste instantie slecht onzet en kwam bijna in de voeten terecht van de linkerflankaanvaller. Gelukkig kon deze nog worden weggetrapt door De Wilde.
47'
Een eerste grote kans voor KSC Lokeren-Temse, FC Gullegem speelt met vuur achteraan, ze snoepten eerst de bal van Van Moerzeke tegen de achterlijn maar bij het uitvoetballen zat Toon Janssen kort op de bal, die kan met zijn teen de bal ontfutselen van zijn tegenstrever en zet meteen hard voor. De bal gaat aan alles en iedereen voorbij. Simon Vermeiren gaf aan dat hij de bal gewoon op hem had moeten inspelen gezien hij reeds positie had genomen aan de eerste paal.
46'
De spelers betreden het veld, hopelijk mogen we nog meer knappe acties en doelpunten vermelden in het live verslag. We zijn vertrokken voor 45 minuten vol spanning.
Gianni DE NEVE
Goal 3:2 45'
Gianni DE NEVE
Assist: Alexander MAES
GOOOOOAAAAL! Corner van Maes die valt in het pak, bij de eerste poging zit de doelman of verdediger er nog tussen. De herkansing is voor De Neve en die duwt de bal tegen de netten! Komaan Sporting!
45'
We gaan rusten na een zeer eenzijdige partij waarbij de ene ploeg hard moest werken voor zijn kansen maar ze 100% benutte en de andere kansen te over heeft maar stuitte op telkens een stevige defensie. Wat een eerste helft! Tot zo dadelijk.
44'
Daar is Toon Janssen met een voorzet na alweer knap uitspelen van de verdediging. Hij geeft de bal voor maar de verdediger kan de bal nog net in corner verwerken.
42' 2:2 Goal
Een vrije trap voor FC Gullegem, doelpunt gescoord maar door de vele roodhemden is het niet duidelijk wie gescoord heeft. Kopbal en doelpunt. Twee kansen twee doelpunten dat heet dan efficiënt omgaan met je kansen. KSC Lokeren-Temse appelleerde nog voor buitenspel maar de scheidsrechter wees naar de middenstip.
39'
Simon Vermeiren die de bal rechts in de diepte aangespeeld krijgt, is sneller op de bal dan zijn verdediger, hij geeft de bal voor en Van Moerzeke kan er zijn hoofd tegen zetten ondanks de centrale verdediger het duel tamelijk stevig aanging, de bal valt net in het dak van het doel. Alweer een knappe uitgespeelde aanval.
Julien VERCAUTEREN
Goal 2:1 34'
Julien VERCAUTEREN
DAAAAR IS EM!!! Vercauteren met een knap gekruld schot van op links, de doelman probeert nog met zijn vingertoppen de bal weg te werken maar kan er niet bij, de bal verdwijnt in de kruising. FC Gullegem bezweek onder de aanhoudende druk.
32'
FC Gullegem mocht op het doelpunt na geen enkele kans meer versieren. Nu de bordjes terug in evenwicht staan, hebben onze tricolores bloed geroken, ze duwen door om FC Gullegem koud te pakken. Ze plooien allen terug op hun eigen helft bij balbezit van KSC Lokeren-Temse.
Simon VERMEIREN
Goal 1:1 29'
Simon VERMEIREN
Assist: Soufiane EL BANOUHI
Mijn woorden zijn nog niet koud of daar heb je hem al! El Banouhi met een mooie actie op rechts, hij geeft voor, Vermeiren liep perfect in en duwt de bal in linkerbenedenhoek. GOOOOAAAAAL!!!!!
27'
Het ontbreekt KSC Lokeren-Temse ook aan de nodige dosis geluk. Knappe actie op rechts tussen El Banouhi en Van Moerzeke. Soufiane steekt Gil diep, die kan nog net de bal binnenhouden met een tackel/voorzet, deze heeft een ferme curve en verrast de verdediging maar ook Boujouh die de bal net voorbij hem ziet gaan. Hij stond ideaal gepositioneerd om een schot af te leveren of de bal af te leggen centraal. Het is in volle spanning afwachten op een doelpunt.
20'
Zonder teveel uitleg, KSC Lokeren-Temse is de beste ploeg op het plein. De tricolores voetbalde enkele knappe kansen bij elkaar maar FC Gullegem staat verdedigend zijn mannetje.
17'
Een knap staaltje voetbal. Vercauteren ontvangt de bal centraal, legt deze centraal terug op Maes die onmiddellijk de bal knap in de zestien steekt voor de aanstormende Boujouh, die geeft de bal hard en laag voor richting Vermeiren die komt ingelopen richting eerste paal. Helaas het mocht niet zijn, de centrale verdediger van FC Gullegem krijgt er nog een been tussen. De bal gaat in hoekschop.
13'
Opnieuw Van Moerzeke, deze keer als aangever. Hij loopt goed zijn flank af en kan de bal hard en laag voorzetten. Simon Vermeiren stond te ver om gevaarlijk te zijn in de zestien. De bal vliegt voorbij en komt terecht bij een verdediger van FC Gullegem
12'
Vrije trap van Alexander Maes op rechts, hij smijt de bal in het pak richting de eerste paal, daar staat Van Moerzeke die het duel aangaat met zijn man, hij torent er boven uit maar kan de bal onvoldoende richting meegeven.
10'
Tegen de gang van het spel in staat KSC Lokeren-Temse vroeg op achterstand. De supporters gaan vol achter hun ploeg staan en proberen met hun gezangen de ploeg op te zwepen. De spelers laten hun kopjes niet hangen en proberen de scheve situatie onmiddellijk recht te zetten.
8' 0:1 Goal
Victor VAN DE WIELE
Assist: Aaron DHONDT
Counter FC Gullegem op rechts met Aaron Dhondt, die levert een prima vroeg gegeven voorzet af aan de tweede paal. Vandewiele schuift in en kan de bal overhoeks in het zijnet duwen. Het moet gezegd zijn een zeer knap uitgespeelde counter.
4'
Knappe actie op links. Boujouh ontvangt de bal op links en geeft een voorzet, Vermeiren loopt richting tweede paal en probeert overhoeks de bal binnen te koppen, iets te slecht gemikt voorlangs. De verdediger kan de bal ontzetten uit het zestienmeter gebied.
3'
De partij kent een rustig begin. KSC Lokeren-Temse geniet het meeste balbezit maar gaan niet te overhaast en onbesuisd te werk. Ze zoeken goed de ruimtes op. FC Gullegem proberen op hun beurt een counter te lanceren met de lange bal.
1'
Welkom beste supporters voor de wedstrijd van KSC Lokeren-Temse tegen FC Gullegem. Het weer is ideaal, ongeacht de herfst eind september reeds zijn intrede heeft gemaakt, voelt het aan als een late zomer match met een aangename temperatuur van 19 graden in het Daknam stadion. Onze tricolores zullen deze avond er alles aan doen om hun ongeslagen reeks van 6 wedstrijden verder te zetten en opnieuw de drie punten binnen te halen. Wij hopen alvast dat we minstens evenveel doelpunten mogen meedelen zoals het vorige duel tegen Olsa Brakel. Ga er rustig zitten voor 90 minuten live verslag met de nodige updates. Wij wensen u alvast fijne avond toe. Komaan Sporting!
P