25 feb 2023-20:00
2e Amateurs VV A 2022-2023 | Wedstrijdweek 24
Rust: -
KSC Lokeren-Temse
1
1 : 0
KFC Sparta Petegem
0
Einde
1st Half
club logo club logo
45'
2nd Half
club logo club logo
90'
Wedstrijdverslag
KSC Lokeren-Temse
KFC Sparta Petegem
45'
We gaan rusten bij een 0-0. Tot zo dadelijk
37'
Opnieuw een kans voor KSC Lokeren-Temse ditmaal op links met de doorgebroken Naïm Boujouh, hij zet de bal voor richting de 2de paal, Van Moerzeke torent boven zijn verdediger uit maar is iets uit balans door het duel en kopt de bal over.
36'
KFC Sparta Petegem geraakt sinds de 15de minuut niet meer door de stugge verdediging van KSC Lokeren-Temse heen. Ze geraken stilaan gefrustreerd dat ze telkens op een goed verdedigend blok stuiten.
33'
Knappe combinatie in en rond de zestien van Petegem. Boulaouali steekt de bal in de zestien diep op El Banouhi maar die kan er jammer genoeg niet meer bij, de bal verdwijnt over de achterlijn in doeltrapt. KSC Lokeren-Temse verdient op basis van hun spel een goal maar belonen zichzelf niet.
30'
Het wedstrijdbeeld blijft ongewijzigd de partij gaat nog steeds goed op en af maar beide ploegen komen niet aan de nodige uitgespeelde kansen. Het is spannend afwachten die deze partij zal openbreken.
21'
Een nieuwe kans op rechts ditmaal komt de voorzet van Van Moerzeke, Simon is goed gevolgd en daar gaat de bal ook naar toe, hij devieert de bal maar er zat nog een verdediger tussen, de dreiging werd onschadelijk gemaakt.
19'
Een kans voor KSC Lokeren-Temse met El Banouhi die zich op rechts kan doorzetten tot aan de achterlijn en de bal nog net binnen kan houden met een lage voorzet richting de eerste paal, Gil Van Moerzeke kan net niet bij de bal maar deze komt achter hem in de voeten van Boulaouali die wil trappen maar werd net voldoende gehinderd door te verdediging.
15'
We zijn 15 minuten ver. De partij ligt terug in evenwicht, beide ploegen doen niet onder voor elkaar. beide ploegen bijten zich de tandenstuk op het middenveld daar stapelen de foutjes zich meer en meer op. De wedstrijd zal vandaag op de kleinste details worden beslist.
11'
Een eerste grote kans voor KSC Lokeren-Temse via een voorzet van op links van Naïm Boujouh die met een pirouette zijn tegenstander op het verkeerde been zet en zo onverwacht een voorzet kon geven. Simon Vermeiren staan perfect gepositioneerd, ook zijn sprong was perfect getimed maar hij raakt de bal verkeerd en gaat een dikke meter over. Toch een verdienstelijke kans van KSC Lokeren-Temse.
5'
De eerste 5 minuten waren meteens vrij intensief. KSC Lokeren-Temse kan echter nog niets forceren. KFC Sparta Petegem zorgt voor de meeste dreiging. We wachten op de tweede grote kans van de partij.
2'
De eerste minuut is nog niet om of KFC Sparta Petegem eist meteen de eerste grote kans op. Davy Joye krijgt de bal op rechts rand zestien hij kapt naar zijn linker en haalt uit, doelman Merckx kan met zijn voet de bal wegwerken. KSC Lokeren-Temse is onmiddellijk terug bij de les.
1'
Van harte welkom voor de klepper van deze speeldag. KSC Lokeren-Temse neemt het op tegen KFC Sparta Petegem die op een gedeelde 2de plaats staan met Cercle Brugge. De regerende kampioen van 2de amateur A kreeg dit seizoen echter af te rekenen met redelijk wat blessureleed, ook vandaag staan ze niet met hun beste 11 spelers op het veld. KSC Lokeren-Temse heeft een mooie kloof van 9 punten geslagen en kan deze verder uitdiepen. Onze kapitein Alexander Maes is nog herstellend van een spierscheur en zal deze top affiche aan zich moeten laten voorbijgaan, zijn vervanger is nog steeds Julien Vercauteren. We zijn vertrokken, komaan Lokeren-Temse!
P