92' Gele kaart
Gilles DESMET
Desmet haalde Van Moerzeke foutief neer bij een uitbraak op links.
90'
De blessuretijd is aangebroken. De overwinning is bijna binnen voor KSC Lokeren-Temse
87' Vervanging
In:Oleksandr BESHLIAHA
Out:Staf HOEBEKE
82'
Als commentator moet ik opletten wat ik zeg, want de spelers lezen blijkbaar mee. Een grote kans voor Dikkelvenne, hun rechterflank aanvaller breekt door op rechts, en zet voor. Van Vaerenbergh loopt richting eerste paal en glijdt richting de bal, gelukkig is daar alweer Leandro Pogba die de bal kan wegwerken in hoekschop.
80'
We gaan de laatste 10 minuten van de reguliere speeltijd in. SC Dikkelvenne komt er niet meer aan te pas. Zij trachten de schade te beperken tot dat ene doelpunt. Zij hoopten duidelijk bij het begin van de wedstrijd maar één punt in de wacht te slepen gezien hun defensieve spelopvatting.
Jeovanni DIANGANGA
Vervanging 77'
In:Jeovanni DIANGANGA
Out:Simon VERMEIREN
Onze doelpuntenmaker mag gaan rusten, hij verlaat het veld voor Jeovanni.
75' Vervanging
In:Koen POUILLON
Out:Giani DESMET
74'
Het doelpunt van Vermeiren werkt bevrijdend want daar is KSC Lokeren-Temse opnieuw, Toon Janssen kan zich op het middenveld op links doorzetten en ziet Casagolda centraal de loopactie inzetten, hij geeft de bal diep, doelman Van der Eedt glijdt wat ongelukkig weg, het gaat nog enkel tussen Casagolda en de doelman. Het is de doelman die net een fractie sneller op de bal komt. Knappe aanval die meer verdiende.
Simon VERMEIREN
Goal 1:0 73'
Assist: Paolo SABAK
DOELPUNT!!!!! SIMON VERMEIREN. Na een knap gegeven corner. De werd afgedwongen door Boujouh op links nadat zijn voorzet in corner verdween. Vermeiren kreeg de bal net voorbij de eerste paal en kopt staal hard centraal de bal voorbij de doelman. GOOOOOOAAAAAAL!!!
72'
Knappe aanval op rechts, Casagolda gebruikt zijn lichaam goed om de verdediger ut balans te brengen in duel en kan zo aan de haal met de bal
Leandro POGBA
Gele kaart 70'
Trekfout van Leandro op de doorgebroken flankspeler van SC Dikkelvenne
Gele kaart 66'
Paolo SABAK
65'
KSC Lokeren-Temse stuit net zoals de eerste helft op een zeer defensief SC Dikkelvenne die een dubbele gordel optrekken bij elke opbouw. Al moet gezegd zijn dat ze ook aanvallend er bij momenten gevaarlijk uitkomen. Het duiveltje zit in een doosje deze wedstrijd, alles is mogelijk.
62'
Sabak krijgt de bal aangespeeld op rechts enkele meters van de zestien en werd foutief neergehaald door de centrale verdediger. Vrije trap voor Boujouh, die kan de bal met zijn linker voorgeven richting tweede paal naar Van Moerzeke, hij wil koppen maar de bal komt op zijn schouder terecht en gaat naast.
60'
Voorzet van Van Moerzeke dicht tegen doel gegeven, de net ingevallen Casagolda komt goed ingelopen, springt hoog maar kan er net niet bij, de doelman pakt de bal.
Gele kaart 55'
Gele kaart oordeelt de scheidsrechter wegens een tackle met gestrekt been. De Neve trachtte een slecht ingespeelde bal te recupereren.
50'
Dikkelvenne kwam alweer gevaarlijk dicht bij de openingstreffer. Giani De Smet ontving de bal centraal maar was te verrast om de bal binnen te duwen aan de eerste paal. KSC Lokeren-Temse is bij deze goed wakker geschud.
Niels ELEWAUT
Gele kaart 49'
Gele kaart voor Elewaut wegens een foutieve ingreep.
48'
Kans aan de overzijde voor KSC Lokeren-Temse na een degelijk opgebouwde aanval centraal, de bal werd door een centrale verdediger afgepakt, de verdediger wil de bal wegwerken maar werd gehindert, de bal komt terug bij Elewaut in de zestien, die draait en trapt onmiddellijk naar de verste hoek, de doelman kon er nog net met zijn vingertoppen bij, hoekschop.
47'
Dikkelvenne meteen gevaarlijk komt na enkele vijven en zessen in de voeten van Van Vaerenbergh die bijna moederziel alleen aan de penaltystip staat, hij kan draaien en wil aanleggen voor een schot, maar gelukkig staat daar alweer Leandro Pogba die de bal voor zijn eus kan wegtikken.
46' Vervanging
In:Staf HOEBEKE
Out:Jassim MAZOUZ
Wissel bij het begin van de tweede helft bij SC Dikkelvenne
45'
We gaan rusten met een brilstand. We zijn zo dadelijk terug na de break.
44'
Vrije trap van op links KSC Lokeren-Temse wegens een fout op de rand van het strafschopgebied, Julien Vercauteren trapt de bal over de muur richting de eerste paal. De doelman kan zonder al te veel moeite de ballen pakken.
42'
Voorzet op links van Boujouh, deze komt tot bij Vermeiren maar de centrale verdediger kopt hem centraal weg, Gianni De Neve haalt zijn buskruit boven en poeiert met zijn rechter een afstandschot van 30 meter richting doel, de bal gaat een dikke meter over en naast de rechter bovenhoek.
36'
Dennis Van Vaerenbergh, trapt zijn voorzet van op rechts tegen Boujouh aan en de bal gaat in hoekschop. De corner is echter niet gevaarlijk en werd weggewerkt. KSC Lokeren-Temse moet attent zijn voor de lange bal van SC Dikkelvenne, ze werden hiermee nog niet in verlegenheid gebracht maar meer en meer krijgt Dikkelvenne het gevoel dat er iets mogelijk is.
30'
Dikkelvenne komt er goed uit met een lange bal op Dennis Van Vaerenbergh maar die stuit op een goed oplettende Pogba. Leandro pakt de bal af en schakelt met een bruggetje zijn 2de man op zijn pad uit. De jonge snaak krijgt een applaus van de thuis aanhang voor zijn knap verdedigend werk
26'
De bal gaat goed rond voor de zestienmeter. Naïm Boujouh kan met een mooie actie zijn man uitschakelen op links en een voorzet aan de tweede paal afleveren voor Vermeiren, die kan er nog net bij en kopt de bal richting Van Moerzeke die centraal positie had genomen. Gil kopt naar de linker bovenhoek maar de doelman kan de bal nog net klemmen. Een mooie uitgespeelde kans van KSC Lokeren-Temse
23'
KSC Lokeren-Temse heeft het meeste balbezit maar stuit telkens op een stugge defensie bij SC Dikkelvenne die met quasi 6 mensen in de verdediging spelen. Het is zoeken naar een opening maar die wordt momenteel nog niet gevonden door een dominant KSC Lokeren-Temse.
17'
Inworp van El Banouhi op rechts ter hoogte van de baklijn, hij gooit de bal naar de vrijgelopen Julien Vercauteren, deze draait goed open naar doel en krult een voorzet indraaiend richting tweede paal, Vermeiren kan er net zijn hoofd niet bij zetten, de keeper kan de bal makkelijk pakken.
14'
Te veel slordigheden in het spel bij beide partijen in de opbouw op het middenveld. Hierdoor zijn er geen benoemenswaardige acties te vermelden. We wachten in spanning af voor een eerste echt doelpoging.
10'
Een eerste keer SC Dikkelvenne met een wapenfeit. Een vrije trap van 40 meter die in het pak werd gedropt, Merckx komt uit maar verkijkt zich en slaagt naast de bal, gelukkig voor hem valt de bal in de voeten van Leandro Pogba die de bal kan ontzetten. Hier komt KSC Lokeren-Temse goed weg.
5'
Na het eerste offensief van KSC Lokeren-Temse valt het spel een beetje stil. Men is duidelijk nog opzoek centraal op het middenveld bij wie ze terecht kunnen voor de aanvallende opbouw aangezien Alexander Maes afwezig is door schorsing.
2'
Lokeren begint zeer gretig aan de partij, Niels Elewaut die zich goed kon doorzetten op links maar aan de achterlijn nogal theatraal neerging, de bal werd in hoekschop verwerkt. Daarna volgde een kermis aan schoten in de 16 vanwege KSC Lokeren-Temse, tot 4x toe werd de bal afgeblokt of weggewerkt. Dikkelvenne is meteen goed wakker geschud.
1'
Welkom bij het live matchcenter voor de wedstrijd van KSC Lokeren-Temse tegen SC Dikkelvenne. WIj hopen u opnieuw te voorzien van spannende hoogtepunten en een pak doelpunten. Komaan Lokeren!!!