11 mrt 2023-20:00
2e Amateurs VV A 2022-2023 | Wedstrijdweek 26
Rust: 0-1
KSC Lokeren-Temse
1
1 : 3
KSV Oostkamp
3
Einde
1st Half
club logo club logo
45'
2nd Half
club logo club logo
90'
Doelpunten
4'
Goal
Phil CANOOT
64'
Goal
Jari TIMMERMAN
70'
Goal
Dylan VANHAEREN
Opstellingen
KSC Lokeren-Temse
Vervangers
76'79'
59'
KSV Oostkamp
 
d
Milan IKET
 
Dylan VANHAEREN
70'
 
Louis DECLERCK
 
Zico CLAEYS
 
Jari TIMMERMAN
64'
 
Phil CANOOT
4'77'
 
Willem BROES
25'
 
Johan MAUS
 
Diego Bragard
51'76'
 
Thijs BENOOT
18'
 
Jules VANHAECKE
68'
Vervangers
 
Emiel MARTENS
 
Senne DECLOEDT
18'
 
Martin PUSKAS
77'
 
Rien PLASSCHAERT
68'
Coach
Kurt DELAERE
Vervangingen
KSV Oostkamp
18'
Uit
Thijs BENOOT
In
Senne DECLOEDT
KSV Oostkamp
68'
Uit
Jules VANHAECKE
In
Rien PLASSCHAERT
KSV Oostkamp
77'
Uit
Phil CANOOT
In
Martin PUSKAS
Kaarten
25'
Gele kaart
Willem BROES
36'
38'
51'
Gele kaart
Diego Bragard
Gele kaart
56'
76'
2e Geel > rode kaart
Diego Bragard
Gele kaart
87'
Wedstrijdverslag
KSC Lokeren-Temse
KSV Oostkamp
90'
EInd wedstrijd. We verliezen helaas voor de 2de keer op rij dure punten kwijt. Gelukkig verloor onze rechtstreekse concurrent Jong Cercle eveneens met 1-3 tegen Jong Essevee. We zien u graag terug volgende wedstrijd op KRC Harelbeke.
88'
Na de rode kaart voor KSV Oostkamp is KSC Lokeren-Temse begonnen aan een tegenoffensief. Al zal deze veel te laat komen. Ondanks de man meer situatie puurde ze buiten het doelpunt van Geeraerts geen andere uitgespeelde kansen meer uit.
Naïm BOUJOUH
Gele kaart 87'
Naïm BOUJOUH
Jeovanni DIANGANGA
Vervanging 85'
In:Jeovanni DIANGANGA
Out:Alexander MAES
Ruben GEERAERTS
Goal 1:3 79'
Ruben GEERAERTS
GOOOAAAL de eerredder werd gescoord door de net ingevallen Ruben Geeraerts!
77' Vervanging
In:Martin PUSKAS
Out:Phil CANOOT
Ruben GEERAERTS
Vervanging 76'
In:Ruben GEERAERTS
Out:Gert VAN WALLE
76' 2e Geel > rode kaart
Diego Bragard
na een foutieve ingreep mag Bragard met zijn 2de gele kaart het veld verlaten.
75'
Na een knappe actie van Ben Omar komt de bal terecht bij Van Moerzeke die zich moet strekken om de bal nog te kunnen controleren, hij kapt zijn tegenstander uit en trapt op doel maar de doelman kan de bal met zijn voet nog ontzetten.
70' 0:3 Goal
Dylan VANHAEREN
68' Vervanging
In:Rien PLASSCHAERT
Out:Jules VANHAECKE
64' 0:2 Goal
Jari TIMMERMAN
De bal werd weggewerkt door El Banouhi maar Alexander Maes gaf niet de nodige ondersteuning waardoor de bal in de voeten van een speler van KSV Oostkamp komt , die geeft de bal voor en alweer aan de tweede paal in één tijd kan een speler van de blauwhemden binnen duwen.
61'
Een grote kans voor KSV Oostkamp na een fout van De Neve. De blauwhemden geven een snelle vrijetrap achter de defensie, De Neve geklopt, Merckx komt ver uit zijn doel en werd ook verslagen. Gelukkig keerde De Neve tijdig terug om de aanvaller te hinderen bij zijn schot. De bal verdwijnt in het zijnet.
Yassin BEN OMAR
Vervanging 59'
In:Yassin BEN OMAR
Out:Youssef BOULAOUALI
Toon JANSSEN
Gele kaart 56'
Toon JANSSEN
54'
De bal vertoeft momenteel 90% van de tijd op het middenveld. Beide ploegen geraken niet in de laatste zone om gevaarlijk te kunnen zijn. Beide ploegen zijn begin deze tweede helft aan elkaar gewaagd.
51' Gele kaart
Diego Bragard
Van Moerzeke werd neergetrokken aan zijn shirt bij een doorbraak.
46'
We zijn vertrokken voor de tweede helft.
45'
De eerste helft kort samengevat, hoog tempo en hoge intensiteit bij duels. KSV Oostkamp benutte de grootste kans, KSC Lokeren-Temse verzamelde meer kansen maar de afwerking zat er niet in. Er werden ook enkele bedenkelijke tussenkomsten geboden door het arbitrale trio. We zien u graag terug voor de 2de helft.
Soufiane EL BANOUHI
Gele kaart 38'
Soufiane EL BANOUHI
37'
Gert Van Walle met een kans van net buiten de zestien, hij kon met een gelukje de bal opnieuw afsnoepen van een tegenstander en haalt uit met zijn linker, de bal gaat over.
Simon VERMEIREN
Gele kaart 36'
Simon VERMEIREN
35'
Oostkamp met een vlotte combinatie en een uithaal in 2 tijden waar Merckx toch attent op moest reageren. De blauwhemden kiezen hun momenten om te prikken zorgvuldig.
30'
KSV Oostkamp legt bij momenten knappe combinaties op de mat, KSC Lokeren-Temse blijft echter kalm en zoeken naar een opening in de opbouw, die komen er bij momenten maar werden nog niet voldoende benut.
25' Gele kaart
Willem BROES
na een drieste tackel op Vermeiren ontvangt Broes een terechte gele kaart.
23'
Een grote kans voor KSC Lokeren-Temse na een knappe diepsteek pas op Boulaouali die de achterlijn haalt, Vermeiren loopt in maar in zijn rug staat Gert Van Walle moederziel alleen daar gaat de pas met buitenkant voet naar toe, Gert haalt uit maar de verdediger krijgt zijn been er nog tussen. De herkansing werd in corner verwerkt. Hier komt KSV Oostkamp goed weg.
21'
Door de geblesseerde Benoot lag de wedstrijd een 3 tal minuten stil, het spelbeeld blijft ongewijzigd. We wachten op de eerst volgende kans.
18' Vervanging
In:Senne DECLOEDT
Out:Thijs BENOOT
De geblesseerde Benoot werd van het veld gedragen, dat ziet er niet goed uit. Hopelijk is de blessure niet al te ernstig.
15'
We zijn 15 minuten ver, de partij begon aan een vrij stevig tempo met de nodige intensiteit. KSV Oostkamp trekt momenteel aan het langste eind maar het kan nog alle kanten uit.
11'
Vrijetrap van KSC Lokeren-Temse werd verlengd door Van Moerzeke en komt zo in de voeten van Vermeiren terecht, die trapt de bal in één tijd binnen maar de lijnrechter had buitenspel gezien, het was thans zeer nipt, We grijpen ei zo na naast de gelijkmaker.
6'
KSC Lokeren-Temse gaat direct in de achtervolging, op rechts een knappe actie en voorzet via El Banouhi en Van Moerzeke, de bal gaat richting de kleine baklijn aan de eerste paal, Vermeiren kan er net zijn voet niet tegenzetten, hij werd gehinderd door de centrale verdediger, de bal gaat voorbij maar blijft in het spel.
4' 0:1 Goal
Phil CANOOT
De eerste corner van KSV Oostkamp is direct het eerste wapenfeit en verdwijnt in doel. KSC Lokeren-Temse koud gepakt bij de eerste echte kans van de partij. De bal ging initieel naar de eerste paal maar niemand kon bij de bal, kapitein Phil Canoot stond perfect gepositioneerd op de bal in één tijd met binnenkant voet voorbij doelman Merckx te duwen.
1'
Welkom beste Lokeren-Temse supporters, na het verlies van vorige week tegen KSC Dikkelvenne staat er vandaag opnieuw een zware opdracht voor onze tricolores te wachten. KSV Oostkamp de nummer 3 in de stand hoopt na het gelijkspel van vorige speeldag tegen die andere rechtstreekse concurrent Jong Cercle nu ook op Daknam minstens een puntje mee naar huis te nemen. Er werd maar 1 personeelswijziging doorgevoerd bij KSC Lokeren-Temse, onze kapitein Alexander Maes staat opnieuw aan de aftrap ten koste van Julien Vercauteren. De aftrap van vandaag zal worden gegeven door oud-spelers Marcel Mbayo en René Verheyen. We zijn vertrokken, komaan Lokeren-Temse!
P