28 sep 2022-20:00
Rust: -
KSC Lokeren-Temse
1
1 : 0
KSV Oudenaarde
0
Einde
Jonas TIMMERMANS
1st Half
club logo club logo
45'
2nd Half
club logo club logo
90'
Doelpunten
25'
Wedstrijdverslag
KSC Lokeren-Temse
KSV Oudenaarde
29'
Corner rechts gegeven door Alexander Maes, prima gegeven voor de inlopende Gianni De Neve aan de tweede paal, Hij mist zijn momentum, kwam net iets te vroeg in, kan net nog koppen maar gaat over.
28'
Het spel gaat goed op en af. Elewaut opnieuw gevaarlijk op een voorzet, de bal gaat alweer goed richting Vermeiren maar deze keer kon de verdediging tijdig ingrijpen voor de neus van SImon, bal ontzet in corner.
27'
KSV Oudenaarde met direct een tegenreactie, voorzet van op rechts richting Mezine die uithaalt, balt gaat nipt over.
Simon VERMEIREN
Goal 1:0 25'
Simon VERMEIREN
Assist: Niels ELEWAUT
Elewaut die de bal ontvangt via kopbal, hij loopt door kan met een tackel de bal net bijhouden, geeft voor op Vermeiren, deze kan de bal perfect controleren en haalt uit GOOOOOAAAAAAL !!!!!
24'
Aan de overkant een geplaatste bal van buiten de zestien vanwege Herrewegh, Merckx kon de bal maar net tegen de paal duwen, de gevaarlijkste kans tot nu toe voor de bezoekers.
23'
Corner links gegeven door Alexander Maes richting Toon Janssen die in één tijd uithaalt, bal vliegt over
19'
Hoekschop gegeven door Niels Elewaut, de bal komt bij Gianni De Neve uit die rand zestien gepositioneerd staat, hij haalt uit met zijn rechter maar de bal vliegt hoog over.
16'
Mooie actie op rechts van Van Moerzeke die op snelheid de flank afgaat en een goede voorzet in de 16 aflevert voor de inglijdende Vermeiren die net niet bij de bal kan. Elewaut volgde nog maar werd (foutief) tegengehouden door de verdediger, zo appelleerden althans de thuisploeg. De bal gaat over de zijlijn
12'
Uitbraak van KSV Oudenaarde na balrecuperatie voor hun eigen 16. De diepe spits kan met een actie El Banouhi verschalken en op snelheid pakte hij De WIlde. De aanval werd onschadelijk gemaakt door te teruggekeerde El Banouhi.
8'
Nieuwe kans voor KSC Lokeren-Temse. één tweetje tussen Gil Van Moerzeke en El Banouhi, die de bal op zijn beurt diep steekt op Vermeiren die eerst aan de bal komt in de zestien. Hij legt de bal met een trek via de zool achteruit voor de goed gevolgde Van Moerzeke, de doelman ging plat om het schot tegen te houden.
5'
KSV Oudenaarde kon reeds 2 kansen versieren beide via een actie op rechts waarbij een voorzet volgde telkens richting de 2de paal. Beiden zonder enig doelgevaar.
2'
Een eerste kans voor KSC Lokeren-Temse. De bal werd voorgegeven op rechts vloog richting de penalty stip waar hij in de voeten van Simon Vermeiren viel, de bal kwam net iets te ver achter Simon maar hij probeerde een volley, de bal gaat hoog over.
1'
Welkom beste supporters voor de wedstrijd tegen KSV Oudenaarde. Het persoonlijk leed en hunkeren naar het bijwonen van de eerst thuismatch op ons geliefde Daknam is bijna voorbij. Want zoals u weet is het vanavond de laatste wedstrijd achter gesloten deuren. Zoals gewoonlijk houden wij u vanavond op de hoogte van alle acties, overtredingen en doelpunten, maar nu al doen we graag een warme oproep om volgende thuiswedstrijd met zijn allen af te zakken naar het stadion om onze geliefde tricolores vocaal te ondersteunen. Komaan Sporting!!!
P