9 nov 2022-20:00
Rust: 0-1
KSC Lokeren-Temse
0
0 : 5
KV Mechelen
5
Einde
Anthony LETELLIER
1st Half
club logo club logo
45'
2nd Half
club logo club logo
90'
Doelpunten
Opstellingen
KSC Lokeren-Temse
KV Mechelen
Vervangers
 
Rayanne FALCHOU
66'87'
 
Leroi SOELLE SOELLE
66'
 
Milan ROBBERECHTS
66'
Kaarten
Gele kaart
36'
51'
Wedstrijdverslag
KSC Lokeren-Temse
KV Mechelen
90'
Einde wedstrijd. Een knappe en verdiende zege voor KV Mechelen maar de score is een tamelijk zwaar verdicht voor KSC Lokeren-Temse. Opbouwend en aanvallend zat het tamelijk goed maar verdedigend is er nog wat werk aan de winkel. Wij zien u graag terug zaterdagavond voor de competitie tegen RC Harelbeke.
87' 0:5 Goal
Jannes VAN HECKE
Het wil maar niet lukken achteraan. Ditmaal een rustige opbouw met een versnelling. De verdediging stond er zo wat bij en keek er naar. 0-5 via Van Hecke
85'
Het laatste kwartier zijn er geen echte kansen te vermelden tot nu toe. Het gaat op en af maar KV Mechelen speelt momenteel terughoudend om geen doelpunt meer te slikken dit tot frustratie van de thuisaanhang. Het is wachten op een degelijke kans of actie van beide ploegen.
Ibrahima DIALLO
Vervanging 83'
In:Ibrahima DIALLO
Out:Naïm BOUJOUH
80' Vervanging
In:Jorge HERNANDEZ
Out:Nikola STORM
76' Vervanging
In:Samuel OUM GOUET
Out:Alessio DA CRUZ
75'
Kans voor Niels Elewaut, hij krijgt de bal in de zestien en trapt in de draai met zijn linker laag over de grond. Geen probleem voor Thoelen.
68'
Door alle wissels heen miste we zo waar een grote kans voor Van Moerzeke, helaas geen actie beschrijving maar er was een knap schot richting de rechterbenedenhoek, doelman Thoelen moest goed plat gaan om de bal uit doel te keren.
Simon VERMEIREN
Vervanging 66'
In:Simon VERMEIREN
Out:Esteban CASAGOLDA
Niels ELEWAUT
Vervanging 66'
In:Niels ELEWAUT
Out:Julien VERCAUTEREN
66' Vervanging
In:Leroi SOELLE SOELLE
Out:Yonas MALEDE
Leroi Soelle Soelle komt in de plaats van doelpuntenmaker Yonas Malede
66' Vervanging
In:Jannes VAN HECKE
Out:Rob SCHOOFS
66' Vervanging
In:Milan ROBBERECHTS
Out:Geoffrey HAIREMANS
Milan Robberechts komt in de plaats van Geoffrey Hairemans
Jeovanni DIANGANGA
Vervanging 61'
In:Jeovanni DIANGANGA
Out:Soufiane EL BANOUHI
Youssef BOULAOUALI
Vervanging 61'
In:Youssef BOULAOUALI
Out:Toon JANSSEN
Toon Janssen is leeg gestreden. Hij wordt vervangen door Boulaouali.
60' 0:4 Goal
Alessio DA CRUZ
De score is geen weerspiegeling van het spel. KV Mechelen kiest zorgvuldig zijn momenten. Al ging bij deze goal de defensie van KSC Lokeren-Temse zwaar in de fout door Da Cruz moederziel alleen te staan met enkel nog Merckx voor hem. Da Cruz krijgt de bal en trapt enig mooi in de kruising in één tijd. Merckx kon niets beginnen bij dit knap schot.
58'
KSC Lokeren-Temse laat even zien dat het kan voetballen. Ze legde enkele zeer knappe combinaties op de mat pal voor de zestien van KV Mechelen opzoek naar een opening. Maar KV Mechelen houd tot nu toe alles goed dicht.
54'
KSC Lokeren-Temse met een tegenaanval, voorzet van Vercauteren op links in de zestien Casagolda komt ingevolgen maar kan er zijn teen niet meer tegenzetten, de bal gaat voor langs.
53'
KSC Lokeren-Temse hapt heel even naar adem, quasi heel de ploeg plooit terug voor de defensie want KV Mechelen zet hoog druk.
51' Gele kaart
Birger VERSTRAETE
50' 0:3 Goal
Yonas MALEDE
Knappe aanval van KV Mechelen op snelheid, de verdediging heeft heel de wedstrijd last van deze snelle uitbraken en nu straffen ze deze ook af. Malede met de versnelling tussen De Wilde en Pogba, hij trapt richting de linkerbenedenhoek. Doelpunt.
46'
KV Mechelen trapt de tweede helft op gang. We hopen alvast dat KSC Lokeren-Temse nog een doelpuntje kan meepikken. Ga er maar lekker voor zitten voor 45 minuten spannende hoogtepunten en hopelijk doelpunt(en).
46'
De eerste kans van de tweede helft is voor KSC Lokeren-Temse. KV Mechelen claimt een fout maar de scheids geeft geen gehoor. Vercauteren pikte de bal onmiddellijk op en begon aan een tegenaanval. Hij snijdt naar binnen maar loopt zich vast, hij legt de bal naar links af voor de goed gevolgde Toon Janssen, die haalt uit recht op de doelman. De bal komt met wat geluk terug in zijn voeten terecht, hij brengt de bal voor in de zestien maar de bal belandt achter Van Moerzeke en te ver voor de voeten van Casagolda om er iets mee aan te vangen, einde actie.
45'
We gaan rusten na een aangename eerste helft waar KV Mechelen aan het langste eind trekt. KSC Lokeren-Temse verdient althans een doelpunt maar werd nog niet beloond voor zijn getoonde spel. We zien u graag zo dadelijk terug voor een boeiende tweede helft.
43' 0:2 Goal
Yonas MALEDE
Assist: Nikola STORM
Net voor rust komt KV Mechelen nog eens piepen in de zestien. Storm verschalkt El Banouhi op snelheid en geeft de bal goed hard en laag voor Malede kan eenvoudig binnen duwen 2-0
40'
Mooie uitgespeelde kans van KV Mechelen centraal. Alweer Da Cruz die het eindstation is van deze aanval hij trapt op doel recht op doelman Merckx waardoor de bal terug in het spelt komt.
Naïm BOUJOUH
Gele kaart 36'
Naïm BOUJOUH
Boujouh probeert met een knappe actie zijn man uit te schakelen maar verliest de bal, hij wil zijn fout onmiddellijk rechtzetten en houd zijn speler foutief aan het truitje vast. Hierdoor loopt hij tegen de eerste gele kaart van de match aan.
31'
Knappe uitbraak KSC Lokeren-Temse. Maes recupereert de bal en dolt met zijn tegenstander, hij speelt de bal in op El Banouhi die de bal onmiddellijk diep speelt op Van Moerzeke die moet voorbij Van Hoorebeeck en wint het duel op kracht en snelheid door de bal met een boogje om de zijn man te spelen en hem af te troeven. Gil komt in de zestien en werd net wanneer hij wou trappen uit balans gebracht door getrek aan zijn arm, hij blijft echter recht staan maar besluit naast.
30'
we zijn een halfuur ver in deze eerste helft, beide partijen lieten reeds enkele fraaie acties en kansen zien. Het is KV Mechelen die momenteel aan het langste eind trekken maar over het geleverde spel van KSC Lokeren-Temse mag men zeker niet klagen. Zij gaan er nog steeds 110% tegenaan.
25'
Vrijetrap voor KSC Lokeren-Temse van tegen de zijlijn op links. Maes neemt een aanloop en krult de bal heerlijk de zestien in. El Banouhi kan er net niet zijn hoofd tegen zetten om de bal van richting te veranderen. Doelman Thoelen werd alsnog bijna verrast en kan met een reflex de bal nog net tegenhouden, de bal keert terug in het spel.
23'
corner KV Mechelen getrapt van op rechts door Hairemans, perfect gegeven richting de eerste paal. Da Cruz klimt hoger dan zijn verdediger en kopt de bal recht in de handen van de doelman.
20' 0:1 Goal
Rob SCHOOFS
Assist: Geoffrey HAIREMANS
KV Mechelen scoort de eerste goal van de partij. Hairemans stuurt Schoofs de zestien in, Merckx komt uit zijn doel en maakt zich breed maar ondanks hij de bal nog raakte en vertraagde, kon De Wilde de bal net niet voor het doel wegwerken. 1-0
17'
Grote kans voor KV Mechelen. de verdedigers van KSC Lokeren-Temse hebben teveel oog voor de bal en daar maakte Da Cruz goed gebruik van. Hij liep zich goed vrij en ontving de bal links in de zestien, hij kan uithalen en doelman Merckx moest aan de bal en kon de bal met moeite nog klemmen. Het blijft hier enorm spannend, KV Mechelen heeft de bovenhand en KSC Lokeren-Temse moet het hebben van zijn goed uitgespeelde counters.
12'
KV Mechelen laat in de opbouw centraal op het middenveld een zeldzaam steekje vallen. Alexander Maes en Casagolda zetten de nodige druk op de verdedigende middenvelder van KV Mechelen en snoepen hem zo de bal af, links vertrekt Vercauteren als een speer richting de linker flank, hij zoekt zijn man op en kapt naar binnen voor zijn rechter en haalt uit. De verdediger zit er helaas nog met een been tussen, de keeper kan afgeweken bal makkelijk klemmen.
8'
KV Mechelen snijdt los door het middenveld en verdediging met één knappe steekpas. Storm zette reeds de loopactie in en ontvangt de bal in de zestien en trapt van links overhoeks naar de verste paal, de bal gaat maar heel nipt naast. KSC Lokeren-Temse heeft even moeite met de snelle omschakelingen en bal circulatie.
6'
KSC Lokeren-Temse maakt het achteraan zichzelf even moeilijk, bij een voorzet van op links probeert Pogba de bal weg te koppen maar kopt deze recht omhoog waardoor Da Cruz van KV Mechelen aan de kleine baklijn met een volley probeert uit te halen, de bal gaat hoog over, hier komen de tricolores nog goed weg.
4'
KSC Lokeren-Temse zo waar met de eerste kans van de wedstrijd mooi uitgespeelde kans waarbij de bal rechts bij Van Moerzeke belandt die de bal laag kan voorzetten, helaas komt voor Casagolda de bal net achter hem waardoor hij deze niet kan beroeren. Aan de tweede paal was Vercauteren goed gevolgd maar de bal werd geblokt en het is corner. KSC Lokeren-Temse speelt ondertussen nog een tweede kans bij elkaar maar kan deze niet verzilveren. De sfeer is goed aanwezig op Daknam.
3'
De eerste minuten zijn voor KV Mechelen. Ze houden de bal rustig in de ploeg en zijn opzoek naar de ruimtes. KSC Lokeren-Temse staat met een goede organisatie te spelen.
1'
Beste supporters, Welkom voor de bekermatch van KSC Lokeren-Temse tegen KV Mechelen. Een match waarin alles kan en niets moet voor onze tricolores. Onze spelers hebben er duidelijk zin in en geven een ontspannen maar toch gemotiveerde indruk. Wij hopen u tijdens deze live verslaggeving alvast te voorzien van de nodige updates en doelpunten hier in het Daknam stadion. We gaan van start, komaan Lokeren!!!
P