90'
Wedstrijdverslag
KVV Zelzate
95'
De wedstrijd eindigt met een 1-3 stand. KSC Lokeren-Temse ziet zijn kansen voor promotie slinken, maar mathematisch kan natuurlijk alles nog. We zien u graag volgende wedstrijd terug.
91'
Van Moerzeke met een overhoeks schot, voor langs.
89'
Een slot offensief, opnieuw een voorzet van oprechts door niemand geraakt, de bal komt voor de voeten van Boujouh die alleen op de keeper af gaat maar hij kan de bal niet meer raken met zijn dikke teen, de doelman klemt.
88'
Ze gaan toch nog vol voor een tweede doelpunt bij KSC Lokeren-Temse, Van Moerzeke met een voorzet op het hoofd van De Neve, doelman kan hem nog net pakken.
Esteban CASAGOLDA
Goal 1:3 85'
Assist: Julien VERCAUTEREN
Daar is dan toch de eerredder voor KSC Lokeren-Temse, voorzet van Vercauteren op de punt van de zestien richting de goed ingelopen Casagolda die de bal op een volleyachtige manier nog naar doel kan duwen, onderkant lat binnen! GOOOOAAAAAL!
82'
Vercauteren die het zelf probeert van op 20 meter met een afstandschot, de bal werd te slap getrapt en vormde geen gevaar voor de doelman van KVV Zelzate
79'
KSC Lokeren-Temse is te slordig in de opbouw, de passing laat het bij sommigen afweten als ook de inzet van de eerste helft is weg na het derde doelpunt. Het is hopen op een eer redder.
77' Vervanging
In:Preben VAN WESEMAEL
Out:Kyran BOETE
70'
KSC Lokeren-Temse kan het blok van KVV Zelzate niet ontwrichten, El Banouhi probeert het dan maar met een afstandschot, recht op de keeper.
67'
Antwi laat de verdedigers nogmaals blozen door zijn frivole voetenwerk, hij kan maar liefst 4x zijn tegenstander uitkappen en wacht geduldig op de nodige aansluiting, hij gaf een pas centraal richting de baklijn voor een ingelopen ploeggenoot, gelukkig kon een speler van KSC Lokeren-Temse de bal nog net wegwerken.
64'
Een lesje in efficiëntie gegeven door KVV Zelzate. KSC Lokeren-Temse is te slordig met de vele kansen die ze in de eerste helft hebben gekregen, ze krijgen het deksel op de neus. Dit geraken ze niet meer te boven.
62'
De doorgebroken Djadi werd foutief afgestopt net binnen de zestien door Dianganga, de ref fluit voor een penalty
62' 0:3 Goal
Roy BROECKAERT
de penalty werd feilloos in de rechterbenedenhoek omgezet.
Out:Niels ELEWAUT
58'
Eerste grote kans voor KVV Zelzate, Boujouh maakte een aanvallend actie maar werd gestopt in zijn actie waardoor de linkerflank open lag en KVV Zelzate kon counteren, de flankspeler trapt de bal overhoeks maar raakt deze verkeerd en gaat ver naast
52'
We zijn reeds enkele minuten aan het spelen maar de wedstrijd begon deze tweede helft gelijk opgaand met nog geen kansen voor beide partijen.
45' 0:2 Goal
Kyran BOETE
Assist: Roy BROECKAERT
Knappe tegenaanval van KVV Zelzate en die maken het wel af, voorzet van op links centraal voor doel op Boete, die schakelt zijn man uit en haalt overhoeks uit, de bal verdwijnt in het zijnet.
42'
Nieuwe kans alweer van op rechts ditmaal van Toon Janssen die naar zijn linker kapt en een indraaiende voorzet trapt, niemand kan de bal raken en deze lijkt gewoon in doel te verdwijnen, Elewaut probeert het nog maar de bal springt net op en komt tegen de paal. KSC Lokeren-Temse blifjt zoeken naar de gelijkmaker en deze komt steeds dichterbij.
41'
El Banouhi krijgt de bal van Van Moerzeke op rechts, Gil loopt diep maar in zijn rug staat Vermeiren volledig vrij, El Banouhi heeft dit gezien en speelt de bal in één tijd richting Simon, die trapt in één tijd maar de bal vliegt tegen het dijbeen van Van Moerzeke in corner.
38'
De bal blijft hangen op de linkerflank en Elewaut speelt achteruit op Alexander Maesn, die ziet centraal Vermeiren vrijstaan, hij speelt de bal hard in en zet een spurt in richting de zestien, hij krijgt de bal teruggekaatst van Vermeiren en Maes haalt in één tijd hard uit met een laag schot, de doelman KVV Zelzate had een snelle reactie in huis om de bal tegen te houden.
35'
Corner van op rechts gegeven door Boujouh met zijn linker, prima gegeven richting de eerste paal, Van Moerzeke klimt hoger dan de rest en kopt de bal richting doel, de bal gaat maar net naast de eerste paal. De nodige dosis geluk ontbreekt momenteel.
30'
Een heet standje voor het doel van KVV Zelzate, met maar liefst 6 kopballen heen en weer waarbij de bal maar niet de juiste richting krijgt, de laatste kans fluit de scheids voor offside. Hier kwam KSC Lokeren-Temse alweer dicht bij de gelijkmaker. Ze zijn stillaan de wedstrijd naar zich toe aan het trekken.
28'
Opnieuw een kans voor KSC Lokeren-Temse ditmaal op de rechterflank met aangever Toon Janssen die in het duel om de bal zijn man te snel af is en voorzet richting tweede paal, Elewaut kopt en de bal gaat een half metertje over.
26'
Eindelijk een kans op doel voor KSC Lokeren-Temse via een vrijetrap net iets voorbij de middenlijn op rechts, Boujouh trapt een inswingende vrijetrap richting de zestien, Gil met een duikkopbal van aan het penaltypunt richting de rechterpaal, de doelman kan de bal nog net buiten duwen in corner.
23'
Als een mes door boter, de verdediging van KSC Lokeren-Temse ziet af achteraan. Alle gevaar komt van rechts waar Antwi heer en meester is momenteel. Hij haalt de achterlijn en steekt de bal lateraal in de zestien richting Broeckaert die op zijn beurt met een slalom voorbij zijn man geraakt, de bal komt in de voeten van de aangestormde middenvelder die wil trappen maar een geschampt schot, jelle merckx kan makkelijk klemmen.
18'
Richard Manu Antwi is de gevaarlijkste man op het plein voor KVV Zelzate, hij bracht meermaals zijn tegenstander in verlegenheid met zijn snelheid en beweeglijkheid met de bal. Hij kreeg zo net een kans op links en liet zijn technische capaciteiten zien, hij kon uiteindelijk voorzetten en gelukkig had Merckx de bal goed ingeschat en onderschept.
15'
Grote kans voor KVV Zelzate. Vrije trap van op de eigen helft werd de diepte in gelanceerd, de verdediging verkijkt zich en de goed gevolgde Broeckaert kan alleen op doelman Merckx af, gelukkig kan Dianganga Broeckaert nog belemmeren waardoor Jelle Merckx tijdig kan ingrijpen.
10'
De wedstrijd zit na het doelpunt opslot. KVV Zelzate komt er vaak gevaarlijk uit op snelheid. Waar KSC Lokeren-Temse telkens voor de rustig verzorgde opbouw lijkt te kiezen. Het is wachten op een kans van beide ploegen.
7' Vervanging
In:Roy BROECKAERT
Out:Thomas ZWART
Vroege wissel bij KVV Zelzate, doelpuntenmaker Zwart heeft zich geblesseerd bij het eerste doelpunt en verlaat het veld voor Broeckaert
4' 0:1 Goal
Thomas ZWART
Assist: Richard ANTWI-MANU
Eerste kans en eerste goal voor KVV Zelzate. Djadi krijgt links alle ruimte en kan zich zonder probleem vrij draaien. Hij geeft een vroege voorzet maar spits Zwart kon er niet bij, Antwi is goed gevolgd op rechts en pakt de aanvallende bal mee tot tegen de achterlijn, hij maakt een knappe beweging en verschalkt Boujouh, Antwi legt de bal voor bij Merckx op de goed ingelopen Zwart en hij maakt de 0-1
3'
Een eerste kans voor KSC Lokeren-Temse met een knappe actie op links van Elewaut. Hij draait snel weg van zijn man en maakt een versnelling en gooit de bal de zestien in, Vermeiren loopt richting eerste paal maar kan de bal niet goed raken, weg kans.
1'
Welkom beste supporters voor de wedstrijd tussen KSC Lokeren-Temse en KVV Zelzate. De temperatuur bedraagt een kille 2 graden celsius maar de spelers hopen alvast onze avond in vuur en vlam te zetten met enkele doelpunten zo dat de aanwezige supporters al gouw de koude vergeten. In de opstelling van T1 Hans Cornelis zijn enkele wijzigingen doorgevoerd. Boulaouali en Pogba zijn beide geblesseerd, hun vervangers zijn Elewaut en De Wilde. Neem lekker plaats op uw schapenvelletje voor de stoof en geniet van de eerste 45 minuten van deze wedstrijd. Komaan Sporting!