22 apr 2023-20:00
2e Amateurs VV A 2022-2023 | Wedstrijdweek 31
Rust: 1-0
KSC Lokeren-Temse
1
1 : 0
Olsa Brakel
0
Einde
1st Half
club logo club logo
45'
2nd Half
club logo club logo
90'
Doelpunten
Opstellingen
KSC Lokeren-Temse
Vervangers
63'
80'
86'
Olsa Brakel
Vervangers
 
Owen LEPEZ
78'
75'
Coach
Kaarten
71'
Wedstrijdverslag
KSC Lokeren-Temse
Olsa Brakel
90'
einde wedstrijd KAMPIOENEUH!
Yassin BEN OMAR
Vervanging 86'
In:Yassin BEN OMAR
Out:Alexander MAES
82'
Het blijft enorm spannend, een aanval op links maar de ruimte ligt rechts bij Van Moerzeke, daar gaat het naartoe, hij kapt zijn man uit en trapt recht op een verdediger, het wil maar niet lukken.
Ruben GEERAERTS
Vervanging 80'
In:Ruben GEERAERTS
Out:Simon VERMEIREN
Onze doelpuntenmaker mag gaan rusten en dit onder een daverend applaus!
78' Vervanging
In:Owen LEPEZ
Out:Donovan HABBAS
77'
Het is een ware hel op Daknam, alle tribunes laten van zich horen!
75' Vervanging
In:Matisse D'HONDT
Out:Robin NELIS
74'
Niels Elewaut met de actie en het schot uit een scherpe hoek, de bal gaat rakelings naast de verste paal, heel het stadion ging al uit zijn dak. Hij mist op een haar de 2-0
73' Vervanging
In:Stijn BARREZEELE
Out:Mohammed OULAD HAJ AMAR
72'
Knappe actie op links met meerdere passes, Vermeiren krijgt de bal tegen de achterlijn en geeft strak voor, de bal is te hard voor Van Moerzeke maar El Banouhi lijkt er net bij te komen voorbij de tweede paal maar ook voor hem is de bal een tikje te vlug.
71' Gele kaart
Pierre LAMBRECHT
Gele kaart na foutief ingreep
68'
Lokeren-Temse neemt terug de bovenhand in deze partij en gaan opzoek naar een tweede doelpunt. Bij Olsa Brakel trappen ze even op hun adem met het op en aflopen.
Niels ELEWAUT
Vervanging 63'
In:Niels ELEWAUT
Out:Youssef BOULAOUALI
62'
Vrijetrap voor Olsa Brakel van op links, er volgt een indraaiende bal die net niet genoeg richting doel kan worden gekopt en gaat voor langs. Het is oppassen geblazen.
60'
Lokeren-Temse is zoekende naar het niveau van de eerste helft. Olsa Brakel komt meer opzetten met hoge pressing maar kunnen niet voldoende kansen creeëren voor doel. Nog een halfuur te gaan.
55'
Lokeren-Temse ontsnapt aan de 1-1 na een verkeerde pas, de bal kwam pardoes in de voeten van de spits van Olsa Brakel die trapte niet onaardig naar de verste hoek gelukkig verdween de bal naast doel.
53'
Alweer Ndefe met een snelle actie net zoals in de eerste helft, gelukkig is daar nog een verdediger die hem het schieten belet.
46'
De tweede helft gaat van start! Nog 45 minuten deze stand vasthouden of uitbreiden en we mogen ons trotse kampioen van 2de amateurreeks B kronen! Komaan Lokeren-Temse
45'
We gaan rusten bij 1-0
44'
Vrije trap op rechts met Maes, de bal valt in de voeten van Janssen, die trapt, helaas gaat de bal over.
42'
Knap één tweetje in de lucht via El Banouhi en Van Walle, die laatste kapt zijn verdediger uit op rechts en trapt een geweldige voorzet richting tweede paal waar Vermeiren staat, die kopt naar doel, de doelman kan de bal nog wegduwen maar daar is Boulaouali die goed is gevolgd, hij trapt maar in extremisch kan de verdediger er nog zijn been voor het schot leggen, afgeblokt een meter voor doel.
39'
Olsa Brakel met een knappe uitbraak op links via Robby Ndefe, hij schakelde op snelheid 3 man uit maar het vervolg duurde te lang en de verdedigers konden hem bijbenen en de bal afsnoepen, weg kans.
Simon VERMEIREN
Goal 1:0 34'
Simon VERMEIREN
Assist: Gert VAN WALLE
GOOOOOOOAAAAAAL!!!! Van Walle op links met de voorzet en Vermeiren kopt knap overhoeks binnen in het zijnet! We zijn vertrokken ! KAMPIOENEUH!!!
31'
De kansen worden volgen elkaar op in snel tempo. 2x Boualouali, Kompany trappen op een verdediger of doelman. Wat een gekkenhuis! Het kan onmogelijk zijn dat we gaan rusten met een 0-0
30'
Daar was de kans op de 1-0. Een gelijdende El Banouhi met een tackel/voorzet, de bal komt voor Vermeiren die op een meter van doel kan trappen maar die trapt op de goed keepende Jasper Otte.
27'
Nog een kans voor KSC Lokeren-Temse eerst via een corner van op rechts gegeven door Maes richting de tweede paal, Vermeiren krijgt er zijn hoofd tegen maar de bal komt terug in het spel, Van Walle met een laag afstandschot maar jammer genoeg recht op de doelman.
18'
Van Walle met een hard geplaatst schot naar de linkerbovenhoek, de doelman is geklopt maar de bal gaat maar een kleine halve meter over doel. Alle supporters springen omhoog, want die bal leek er toch echt in te gaan.
16'
Toon Janssen met de voorzet richting de tweede paal, Simon Vermeiren staat perfect gepositioneerd om te koppen, hij gaat de lucht in maar de verdediger zit er nog net tussen. Alweer een knappe uitgespeelde kans voor Lokeren-Temse.
10'
Een eerste kans voor Olsa Brakel, Robin Nelis krijgt een lange bal en plukt die prima uit de lucht, het duurt echter iets te lang vooraleer hij aan een actie begint, El Banouhi zit hem op de hielen en kan de bal veroveren.
6'
Daar is de eerste bal al tussen de palen. Maes met een corner van op rechts, de bal gaat naar de penaltystip en Van Walle kan koppen, maar recht in de handen van de doelman.
5'
KSC Lokeren-Temse vat de koe bij de horens en laat meteen zien wat hun missie is. Zo snel mogelijk het eerste doelpunt maken om het kampioenenfeest in gang te zetten. Ze voetballen tot nu toe al enkele mooie kansen bij elkaar maar momenteel nog zonder echt doelgevaar. We wachten op de eerste kans binnen de palen.
1'
Welkom beste supporters, we starten vandaag in een goed gevuld, er zijn naar schatting net geen 6.000 supporters aanwezig in ons geliefde Daknamstadion. Elke supporter heeft naar dit moment toegeleefd en nu is het eindelijk zo ver. Bij gelijkspel zijn we kampioen. De weergoden zijn ons gunstig want de zon is eveneens van de partij voor deze belangrijke match. Trainer Hans Cornelis voerde geen personeelswijzigingen door in zijn elftal. Indien we kampioen spelen, nodigen wij u vanavond graag uit op de parking van het Daknamstadion voor een echte kampioenenviering. We zijn vertrokken, komaan Lokeren-Temse!!!
P