12 nov 2022-20:00
2e Amateurs VV A 2022-2023 | Wedstrijdweek 11
Rust: 0-1
KSC Lokeren-Temse
3
3 : 1
Racing Club Harelbeke
1
Einde
Christophe CARREIN
1st Half
club logo club logo
45'
2nd Half
club logo club logo
90'
Opstellingen
Kaarten
29'
Gele kaart
31'
Gele kaart
38'
60'
Gele kaart
Wedstrijdverslag
KSC Lokeren-Temse
Racing Club Harelbeke
93'
Einde wedstrijd! KSC Lokeren-Temse houdt de drie punten op Daknam! Wij zien u graag terug volgende wedstrijd. Nog een fijne avond gewenst.
90'
De reguliere speeltijd zit er op. Nu nog enkele minuten extra tijd.
86'
RC Harelbeke komt nog eens aanzetten met 2 grote kansen maar Merckx doet een Mignoletje, hij haalt 2 schoten van op nog geen 5 meter uit zijn doel door letterlijk zichzelf ervoor te smijten! Zeer knap! Heel de Lokerse aanhang applaudiseert voor Jelle zijn tussenkomst
80'
De tweede helft is een echt pareltje aan het worden. Voorzet van op rechts na enkele knappe passen in één tijd en buitenkantje voet van Maes. Boulaouali legt de bal met de kop centraal terug bij Casagolda, die kopt recht op de doelman. KSC Lokeren-Temse is heer en meester momenteel. Alle passes komen toe en de combinaties gaan zeer vlot over de mat.
79'
Het gaat hier even allemaal te vlug, acties en vervangers,... Boujouh met een schot maar de doelman pareert in hoekschop! KSC Lokeren-Temse gaat er vol tegenaan!
Esteban CASAGOLDA
Goal 3:1 76'
Esteban CASAGOLDA
Assist: Gil VAN MOERZEKE
GOOOOOOOOOOOOOAAAAAAL CASAAAAGOLDA! Alweer Van Moerzeke met de knappe actie op rechts deze keer in plaats van een voorzet te geven, legt hij de bal op de instormende Casagolda af, hij trapt, de bal gaat wonderbaarlijk mooi binnen, de bal raakt eerst de onderkant lat dan binnenkant paal en belandt daarna in het zijnet. Wat een poeier! GOOOAAAL!
75'
Wat een kans! Uitbraak van KSC Lokeren-Temse op rechts, de bal komt bij Gil, die geeft hard en strak voor richting Maes die in de zestien komt aangespurt, Maes zet er zijn voet tegen, pal op de keeper. Helaas geen goal
74' Vervanging
In:Lander FEYS
Out:Lamin SOLI
74' Vervanging
In:Robbe SANTENS
Out:Ernest NFOR
Youssef BOULAOUALI
Goal 2:1 67'
Youssef BOULAOUALI
Assist: Toon JANSSEN
DAAR IS EM, DAAAR IS EM!!! Boulaouali met de kopbal aan de tweede paal die overhoeks inkopt, knappe voorbereiding van Janssen die rechts op de rand van de zestien terugkapt naar zijn linker en de bal voorzet naar Youssef! GOAAAAAL!!!!
63' Vervanging
In:Stijn DELBEKE
Out:Aaron BALCAEN
wissel bij RC Harelbeke
Esteban CASAGOLDA
Vervanging 61'
In:Esteban CASAGOLDA
Out:Simon VERMEIREN
De laatste wissel van KSC Lokeren-Temse is een feit. Vermeiren verlaat het veld voor Casagolda, hij mag het laatste halfuur volmaken als onze aanvalsleider.
60'
KSC Lokeren-Temse heeft de teugels van RC Harelbeke overgenomen deze tweede helft, de bezoekers kwamen in het eerste kwartier van de tweede helft amper over de middenlijn. Trainer Hans Cornelis maakte met Boulaouali en Dianganga reeds de broodnodige wissels. De ploeg durft meer te voetballen en komen er steeds vaker uit. Het is wachten op een nieuwe doelkans voor KSC Lokeren-Temse die meer en meer aanspraak maken op de 2-1.
60' Gele kaart
Lamin SOLI
Gele kaart voor Soli nadat hij met een sliding een pas van KSC Lokeren-Temse die tekort kwam probeerde te onderscheppen. Hij kwam te laat op de bal en raakte hierbij Vermeiren op het scheenbeen.
53'
Uitgespeelde aanval op rechts tussen Van Moerzeke en El Banouhi, die laatste brengt de bal centraal in voor Vermeiren die wat knullig de bal verliest door zijn gemiste controle, een grote kans die verloren gaat.
47'
KSC Lokeren-Temse komt herboren uit de kleedkamers, knappe combinatie op het middenveld, Boujouh speelt de bal centraal naar Maes, die schakelt 3 spelers uit en haalt dan verschroeiend uit met zijn rechter, de bal gaat helaas naast.
46'
We gaan van start voor hopelijk een tweede helft met veel animo en doelpunten.
Youssef BOULAOUALI
Vervanging 46'
In:Youssef BOULAOUALI
Out:Julien VERCAUTEREN
Voor de start van de tweede helft werd Vercauteren gewisseld voor Boulaouali.
45'
Knappe actie op rechts Van Moerzeke kopt de bal naar de zijn lijn bij El Banouhi, die moet naar zijn linker kappen en geeft een harde strak indraaiende voorzet, Vermeiren kan er net niet bij maar de verdediger toucheert de bal zeer licht waardoor hij bijna zijn eigen doelman verschalkt, de bal valt meer net in het dak van het doel.
45'
We gaan rusten met een 1-1 tussenstand. Het is allemaal te herdoen voor beide ploegen in de tweede helft. Tot zo dadelijk.
Gil VAN MOERZEKE
Goal 1:1 42'
Gil VAN MOERZEKE
Assist: Alexander MAES
JAAAAAA!!!! Van Moerzeke!!!! Alexander Maes met de voorbereiding voorzet van op links in de zestien, de bal valt in de voeten van Gil en trapt hard centraal in doel.
Jeovanni DIANGANGA
Vervanging 42'
In:Jeovanni DIANGANGA
Out:Sebastiaan DE WILDE
De geblesseerde De Wilde verlaat het veld voor Dianganga
Toon JANSSEN
Gele kaart 38'
Toon JANSSEN
32'
We zijn iets voorbij het halfuur en RC Harelbeke heeft de teugels in handen. Bij KSC Lokeren-Temse is het momenteel helaas kommer en kwel. Veel afval in het spel. De midweek match zit bij velen duidelijk nog in de benen. Ze zullen toch uit een ander vaatje moeten beginnen tappen als ze de wedstrijd in hun voordeel willen kantelen.
Simon VERMEIREN
Gele kaart 31'
Simon VERMEIREN
Simon trapt in duel vol op de wreef van zijn tegenstander, de scheids trekt geel.
29' Gele kaart
Lukas DEWAELE
Trekfout van Dewaele.
25'
Uitbraak na de kans van KSC Lokeren-Temse, de bal werd diepgespeeld op Nfor maar El Banouhi kwam net optijd voor hem lopen om de bal met een omhaal weg te werken. De bal valt ongelukkig in de voeten van Charles Noppe die in één tijd uithaalt van op links richting doel, vol op de paal, gelukkig komt de bal terug in het spel. Alweer een grote kans op de 0-2. KSC Lokeren-Temse speelt met vuur.
24'
Het is even flipperkast voetbal. Voorzet van El Banouhi richting De Neven die aan de penaltystip staat, hij legt met de bal met de borst terug op Van Moerzeke, hij trapt, de bal komt tegen de verdediger opnieuw terecht in een Lokerse voet. opnieuw een schot deze keer appeleert de thuisploeg voor hands, scheids geeft geen gehoor aan het geroep van RC Harelbeke. Nieuwe voorzet richting Vermeiren maar kans werd ontzet door de doelman.
20'
KSC Lokeren-Temse met een kans. Van Moerzeke ontvangt de bal van Gianne De Neve en trapt in één tijd de voorzet richting de zestien. Vermeiren gaat goed het duel aan met de centrale verdediger, de bal gaat net naast de tweede paal.
17'
Een onverwachtse kans van RC Harelbeke, Vanhulle met een schot dat afgeblokt wordt maar toch nog in de zestien terecht komt. Nfor spurt richting penaltypunt en het lukt hem bijna om De WIlde voor te zijn in het duel, gelukkig stond De Wilde beter gepositioneerd. KSC Lokeren-Temse komt hier nogmaals goed weg.
13'
RC Harelbeke met een counter, Vanhulle komt aanzetten van op rechts en kapt zijn man uit , legt aan met zijn linker, de bal heeft te weinig effect en draait een dikke meter voorbij de linkerpaal.
10'
Eerste grote kans KSC Lokeren-Temse, Toon Janssen wordt diep gestoken op rechts en kan de bal in de zestien droppen richting Van Moerzeke. Gil haalt kopt richting de eerste paal maar gaat een metertje naast.
5'
KSC Lokeren-Temse graaft zichzelf en loopt in de 5de minuut bijna tegen de 2 nul aan. Vandenbroucke met een vrijetrap in de zestien, Ernest Nfor mag zonder probleem op doel koppen hij leek iets wat verrast dat De Wilde hem alle ruimte gaf, de bal gaat maar rakelings naast. KSC Lokeren-Temse stond erbij en keek er naar.
2' 0:1 Goal
Pieter DE SMET
RC Harelbeke met de eerste kans grote kans en het is onmiddellijk prijs. De bal werd van op links in het pak gedropt, Pogba kan de bal wegkoppen buiten de zestien, komt in de voeten van Pieter De Smet die van rechts voor de baklijn met een knap gekruist schot de bal in het linker zijnet trapt net buiten bereik van Merckx. Het staat helaas vrij snel 0-1
1'
Beste supporters, van harte welkom voor de match tegen RC Harelbeke. Vorige woensdag verloren onze tricolores met 0-5 van KV Mechelen in de 1/16de finale van de beker van België. Onze jongens speelden een zeer verdienstelijke wedstrijd en lieten bij momenten mooi verzorgd aanvallend voetbal zien. Alles mocht en niets moest, onze spelers hopen alvast dat zij vanavond deze lijn kunnen doortrekken en zo de drie punten thuis houden. Zoals gewoonlijk voorzien wij u van de nodige updates en doelpunten. De spelers zijn er klaar voor, wij zijn er klaar voor en hopelijk u ook. Komaan Lokeren-Temse!!!
P