1 apr 2023-20:00
2e Amateurs VV A 2022-2023 | Wedstrijdweek 29
Rust: 0-0
KSC Lokeren-Temse
1
1 : 0
SC Eendracht Aalst
0
Einde
1st Half
club logo club logo
45'
2nd Half
club logo club logo
90'
Doelpunten
Opstellingen
Kaarten
67'
Gele kaart
Wedstrijdverslag
KSC Lokeren-Temse
SC Eendracht Aalst
92'
Einde wedstrijd. We houden de 3 punten op Daknam en hebben nu voldoende met nog één overwinning op Oudenaarde voor het kampioenschap. We zien u graag volgende week terug voor de match op Oudenaarde
91'
De laatste kans voor Aalst met een corner op links, Espeso mee naar voor
Jeovanni DIANGANGA
Vervanging 90'
In:Jeovanni DIANGANGA
Out:Alexander MAES
Simon VERMEIREN
Goal 1:0 88'
Simon VERMEIREN
GOOOOOOAAAAAL! SIMON VERMEIREN MET EEN POEIER VAN OP 25METER de bal verdwijnt met een bots in de linker benedenhoek. Espeso was koud gepakt op snelheid met het schot.
Ruben GEERAERTS
Vervanging 82'
In:Ruben GEERAERTS
Out:Youssef BOULAOUALI
80'
De wedstrijd zit op slot. Aalst laat achteraan niet veel meer toe. Onze tricolores blijven ploeteren en werken voor elke kans maar ze zien hun inzet nog niet beloond. Nog een dikke tien minuten te gaan, hopelijk kunnen we de drie punten als nog veroveren tegen dit stug spelende Aalst.
72'
KSC Lokeren-Temse morst met de kansen ze laten zo waar 3x de kans op de 1-0 liggen. Een de bal werd in het pak gedropt van op rechts, niemand raakt de bal maar onze net ingevallen Elewaut krijgt de bal voor zijn voeten, hij haalt staalhard uit met zijn linker, maar de bal gaat op de doelman. De bal blijft in het spel en gaat op rechts naar Van Moerzeke die zet voor en er volgt een knappe kopbal van Kompany de doelman moet zich strekken maar ook deze bal gaat niet binnen. Het is duidelijk dat Cornelis zijn troepen naar voor stuurt voor de laatste 15 minuten te pompen.
Niels ELEWAUT
Vervanging 69'
In:Niels ELEWAUT
Out:Yassin BEN OMAR
67' Gele kaart
Gaël KAKUDJI
63'
Aalst opnieuw met een gevaarlijke omschakeling, De spits van Aalst schakelde de uitgekomen Merckx uit maar moest te ver uitwijken bij zijn actie, Kompany zette de nodige druk en blokte de voorzet af, weg kans.
55'
KSC Lokeren-Temse speelt met de nodige intenties om aan te vallen maar stuiten op een dubbele verdedigende gordel van Aalst. ZIj houden enkel Panneel diep in de spits waardoor het moeilijk is om de openingen te vinden. Aalst lijkt meer op de counter te gaan spelen.
53'
Ongelukkig balverlies van Maes die weggleed waardoor Aalst direct kan omschakelen via een aanval op links. Panneel met een scherpte voorzet, Merckx was iet wat verrast en raakte de bal niet, gelukkig was er onvoldoende aansluiting bij Aalst om gevaar te kunnen creëren.
46'
We zijn vertrokken voor de tweede helft. Komaan Lokeren-Temse
44'
Daar was ei zo na een knappe 1-0 van Ben Omar, Hij ontving een teruggelegde bal van El Banouhi en schakelde met een schijnbeweging zijn man uit. Hij trapt maar de bal wijkt weg van doel. We gaan rusten bij 0-0
38'
Een lage voorzet van Van Moerzeke op Vermeiren richting de eerste paal, Vemeiren loopt in maar kan net niet bij de bal.
33'
Een heet standje voor het doel van Merckx, heel wat karambollen voetbal in de zestien, de bal stuit tegen meerdere benen aan vooraleer er een echte kans uit komt, wel is waar een dikke meter van de kleine baklijn valt de bal voor de voeten van Panneel die uithaalt, Kompany kan gelukkig de bal nog afblokken. Hier komen we goed weg.
32'
Yassin Ben Omar dacht wat Panneel kan, dat kan ik ook. Yassin schakelde centraal zijn man uit haalde uit naar doel, de bal verdwijnt eveneens een dikke meter naast doel.
29'
Dreiging via een afstandschot van Panneel, Merckx duikt de goede hoek in maar de bal gaat een meter naast de paal.
22'
El Banouhi met eindelijk een actie en voorzet die een eindstation bereikt. Hij schakelde De Vriendt uit op rechts en kon nipt aan de achterlijn de bal voorzetten richting tweede paal, daar staat Vermeiren die met een prima timing de lucht in gaat en kan koppen, de bal gaat helaas een meter over en naast.
20'
Opnieuw gevaar van op rechts met een voorzet richting het penaltypunt, Kompany gaat onder de bal door, gelukkig staat de spits van Aalst te slapen en kan De Neve de bal in corner werken.
16'
Een grote kans voor Eendracht Aalst, met een uitbraak op links, de bal kom centraal aan de rand van de zestien, er volgt een schot, doelman Merckx lijkt weg te glijden, gelukkig gaat de bal net naast.
13'
Het eerste kwartier zit er bijna op. KSC Lokeren-Temse heeft het meeste balbezit maar geraakt maar niet voorbij de laatste man van Aalst om echt gevaarlijk te kunnen zijn. Dat is geheel de verdienste van Aalst natuurlijk. Het is rustig wachten op een nieuwe uitgespeelde kans.
6'
Vervolg van de corner op links, de bal komt voor richting tweede paal, Espeso kan de bal uit de lucht plukken maar verliest zijn evenwicht waardoor hij de bal los laat, geen duw oordeelde de scheidsrechter waarop de bal in de voeten van Kompany valt, die haalt in één tijd uit maar een verdediger kan de bal afblokken.
5'
Daar is de eerste kans voor KSC Lokeren-Temse met Ben Omar die op links een voorzet kan afdwingen, er zit nog een been tussen waardoor de bal een hoge boog maakt en zo waar doelman Espeso verrast doordat deze richting doel valt op de paal. Vermeiren volgt goed en dwingt de verdediger de bal in corner te verwerken.
4'
De eerste corner is voor Aalst en daaruit volgt onmiddellijk de eerst dreiging. De bal werd kort afgespeeld, een goede actie op rechts waarbij Boujouh werd afgetroefd tegen de achterlijn, de bal kwam centraal voor doen en de spits van Aalst krijgt zijn teen er nog tegen, Merckx gaat goed plat.
1'
Goedenavond beste supporters. Voor velen kan hun dag nu al niet meer stuk, maar liefst 1.000 supporters hebben deze wedstrijddag goed ingezet op de markt van Lokeren, het weer kon en ging de sfeer niet bederven. Vanavond ontvangen we Eendracht Aalst en het ziet er naar uit dat we maar liefst een 4.000 supporters in ons Daknam stadion mogen verwelkomen. Het kampioenschap is binnen handbereik, indien we vanavond winnen, kunnen wij de volgende wedstrijd op Oudenaarde mits winst onze kampioenenviering inzetten. Hans Cornelis voerde één personeelswijziging door, de geel geschorste Toon Janssen werd vervangen door Yassin Ben Omar. We zijn vertrokken! Komaan Lokeren-Temse!
P