We krijgen nog een laatste kans via vrijetrap met Maes op de linkerflank.
95'
Einde wedstrijd met als eindstand 0-0
93'
Een schot van Van Moerzeke op rechts op doel pal op de vuisten van de keeper. Wat een eind spektakel.
92'
ook Lokeren-Temse komt nog goed weg met een speler van Oudenaarde die alleen op Merckx af ging, gelukkig beende de spelers tijdig bij.
90'
In de laatste minuut mist Van Moerzeke in extremis de 0-1 op aangeven van Elewaut. Hij had de match hier kunnen beslissen.
86'
Uitbraak op rechts van Van Wambeke die haalt ondanks het goede drukzetten van Boujouh de achterlijn en legt de bal opzij de aanstormende spits, gelukkig was El Banouhi de stoorzender in de lijn richting doel en kan hij de bal onzetten.
84' Vervanging
In:Ruben GEERAERTS
Out:Simon VERMEIREN
Simon is volledig moe gestreden, hij wordt vervangen door Ruben.
Ruben GEERAERTS
83'
KSC Lokeren-Temse duwt stilaan terug het gaspedaal in. Ze proberen in de laatste 10 minuten alles op alles te zetten.
78'
Elewaut met een knappe actie, hij schakelt op snelheid 2 spelers uit en kan trappen, de bal verdwijnt op een verdediger in corner.
76' Vervanging
Out:Guillaume CNUDDE
73'
Kompany met een knappe rush van de middenlijn tot aan de achterlijn, hij trapt de bal richting de zestien tot bij Vermeiren die trapt in één tijd de bal in de handen van de doelman.
72'
Een uitbraak van KSC Lokeren-Temse op rechts met Van Moerzeke, hij geeft voor op Vermeiren en die zet de bal net naast doel.
67'
Van Moerzeke met een rush langs rechts, hij krijgt de bal niet in de zestien maar hij gelooft er duidelijk opnieuw in .
65'
De match zat een hele tijd op slot, maar gezien de rode kaart voor KSV Oudenaarde herleeft de hoop bij de tricolores om alsnog de drie punten binnen te halen. KSV Oudenaarde speler Jourquin kan zichzelf echter niets verwijten gezien Vermeiren alleen op doel af stevende.
Rode kaart 64'
Jourquin haalt de doorgebroken Vermeiren neer en mag eveneens het veld verlaten.
Gele kaart 59'
Casper DE BUYSSCHER
56'
Kans voor KSV Oudenaarde via corner, een speler van Oudenaarde kan koppen maar de bal gaat naast de tweede paal.
Vervanging 55'
In:Casper DE BUYSSCHER
Out:Matt DEMETS
52' Gele kaart
Soufiane EL BANOUHI
Geel voor protest wegens de rode kaart voor Dianganga
50' 2e Geel > rode kaart
Jeovanni DIANGANGA
Dianganga pakt rood na dom contact of woorden met de scheidsrechter.
46'
We zijn vertrokken voor de tweede helft en dit zonder personeelswijzigingen bij beide ploegen.
46'
De eerste kans van de tweede helft is voor Lokeren-Temse. Vemeiren met een gekruist schot van op rechts, doelman Verbrugge kan de bal klemmen.
45'
We gaan rusten bij een 0-0 tussenstand
40'
Sinds de rode kaart ligt de wedstrijd quasi stil wat betreft kansen. Lokeren-Temse nam een iets voorzichtigere spelwijze op gezien de man minder situatie. Bij momenten komt Lokeren-Temse er goed uit maar komt het niet tot een echte kans. KSV Oudenaarde probeert te profiteren van de man meer situatie maar stuit steeds op een sterk verdedigende Kompany of jagende Toon Janssen.
Gele kaart 33'
Matt DEMETS
Demets krijgt een geel karton onder de neus geduwd wegens een tackel langs achter op El Banouhi.
33' Vervanging
In:Jeovanni DIANGANGA
Out:Youssef BOULAOUALI
Gezien de uitsluiting van De Neve, komt Boulaouali naar de kant voor Dianganga, die neemt de plaats in van De Neve.
28'
Van Walle van op rechts met een indraaiende voorzet naar de tweede paal, doelman Verbrugge miskijkt zich op de bal die wegens de wind richting doel gaat, hij kan nog maar net de al in corner ontzetten of deze verdween in eigen doel.
23' Rode kaart
Gianni DE NEVE
Rode kaart voor De Neve, Hij moest wel degelijk aan de noodrem trekken gezien eerst Boujouh en daarna Kompany geklopt werden door het nummer 9 Demets Matt.
19'
Het is opletten voor de scherpe counters van KSV Oudenaarde, gelukkig is Kompany attent op enkele gevaarlijke steekballen.
15'
Het is KSC Lokeren-Temse dat tot nu toe het heft in handen nam maar hun inzet nog niet wist te belonen met een doelpunt. KSV Oudenaarde komt meer en meer in het spel via de lange bal en is bij momenten zelfs zeer gevaarlijk voor het doel van Merckx.
14'
Alexander Maes geeft een vrijetrap op rechts, hij dropt de bal in de zestien, De Neve kopt de bal richting de tweede paal , de bal valt in het dak van het doel.
12'
Vermeiren duikt de linker hoek in met de bal en draait zich goed vrij, hij ziet Boulaouali in de zestien infiltreren, daar gaat het naar toe, die schakelt zijn rechtstreekse tegenstander uit met een knappe schijnbeweging en trapt op doel, helaas in het zijnet.
7'
Lokeren-Temse speelt met het mes tussen de tanden, elke actie lukt momenteel en er vloeien heel wat kansen uit. Het is wachten op een doelpunt. KSV Oudenaarde onderging de eerste 5 minuten van de wedstrijd wegens de snelle balcirculatie.
5'
Maes staat klaar voor de penalty, hij neemt een aanloop en trapt naar links maar te centraal, doelman kan de bal wegwerken.
4'
PENALTY! Vermeiren gaat achter de bal aan die Niels Mestdagh verkeerd inschat en over hem heen gaat, Mestdagh trekt aan de noodrem en haalt in het duel Vermeiren iets wat ongelukkig neer. Penalty
Gele kaart 4'
Niels MESTDAGH
2'
Een eerste kans voor Lokeren-Temse via een voorzet op links van Boujouh, het is Vermeiren die in duel gaat met zijn verdediger, de bal verdwijnt in corner.
1'
Welkom beste supporters voor de wedstrijd tegen KSV Oudenaarde waar we met zijn allen deze week reikhalzend hebben naar uitgekeken. Bij winst vanavond kronen onze tricolores zich tot kampioen van 2de amateurreeks en treden we volgend seizoen aan in de hoogste amateurreeks. We spreken natuurlijk met twee woorden gezien de beer nog niet is geschoten. Er zijn maar liefst 1.600 supporters afgezakt naar KSV Oudenaarde om de troepen van Hans Cornelis naar de overwinning te schreeuwen. Bij winst roepen wij iedereen op om af te zakken naar het Daknamstadion waar er een ware titelviering zal plaatsvinden. Voor de Sporza liefhebbers is er ook een radioverslaggeving. We zijn vertrokken, Komaan Lokeren-Temse!