20 nov 2022-14:30
2e Amateurs VV A 2022-2023 | Wedstrijdweek 12
Rust: 0-1
RFC Wetteren
1
1 : 2
KSC Lokeren-Temse
2
Einde
Willem HUYGHE
1st Half
club logo club logo
45'
2nd Half
club logo club logo
90'
Kaarten
37'
Gele kaart
50'
51'
Gele kaart
Gele kaart
71'
Wedstrijdverslag
RFC Wetteren
KSC Lokeren-Temse
94'
Over een spannend slot gesproken. De scheidsrechter fluit af en KSC Lokeren-Temse neemt de drie punten mee naar huis!!!
92'
De corner volgend op de vrijetrap werd weggewerkt richting de rechterflank waar Diallo als een speer vertrekt richting doel. Elewaut goed gevolgd krijgt de bal, hij kapt in de zestien nog naar zijn rechter, haalt uit maar de doelman pakt!
91'
Vrijetrap RFC Wetteren pal op de rand van de zestien na een foutieve ingreep. De bal verdwijnt in de muur en gaat naast.
88'
Gevaarlijke corner RFC Wetteren. kapitein Van Hoecke kan koppen aan de eerste paal gelukkig voor KSC Lokeren-Temse verdwijnt de bal in het zijnet.
88'
KSC Lokeren-Temse plooide na de goal te ver terug maar komt nu nog eens voor doel met Van Moerzeke die alleen afstevent op de doelman. Hij is duidelijk vermoeid na alle inspanningen en puurt met het laatste jus in de benen er nog een schot uit, te slap en de bal gaat naast.
84' Vervanging
In:Ibrahima DIALLO
Out:Youssef BOULAOUALI
Doelpuntmaker en assistgever Boulaouali heeft zich 110% gegeven en krijgt een applaus vervanging
Ibrahima DIALLO
84' Vervanging
In:Christian Luis BELLO RIVERO
Out:Leandro POGBA
Pogba kampt met krampen en verlaat het veld voor Rivero
Christian Luis BELLO RIVERO
81' 1:2 Goal
Niels ELEWAUT
Assist: Youssef BOULAOUALI
GOOOOOAAAAL! NIELS ELEWAUT!!!! Knappe loopactie van Elewaut, hij laat de verdedigers achter zich en ontvangt een perfecte pas gegeven door Boulaouali. Elewaut trapt met één tijd overhoeks, de bal raakt de onderkant lat en verdwijnt in het zijnet GOOOOAAAAL!
Niels ELEWAUT
80'
Nog een zeldzame kans tweede helft van KSC Lokeren-Temse. Alexander Maes op rechts met de voorzet, belandt in de voeten van Boulaouali, die legt de bal af op Van Moerzeke die uit stand op doel trapt, de bal gaat over.
72'
Er zitten teveel slordigheden en afval in het spel van KSC Lokeren-Temse. RFC Wetteren probeert te voetballen maar stuiten telkens op een stugge verdediging. Beide ploegen hebben problemen met het drassige veld om echt gevaarlijk te zijn. We gaan het laatste kwartier in.
Gele kaart 71'
Jonas HEYMANS
Boulaouali werd foutief neergehaald rond de middencirkel.
69'
Knappe kans op links met Maes, die knap naar binnen knijpt en 3 man aan het lijntje houd. Hij kapt naar zijn rechter maar glijd op moment van het aanleggen van een schot weg in de zestien. Het plein is door de hevige regenval deze voormiddag in een slechte staat.
65'
Elewaut net ingevallen en direct met een grote kans. Voorzet op rechts van Gil richting de tweede paal, Elewaut klimt het hoogst en kopt richting de tweede paal, de bal gaat een halve meter naast.
64' Vervanging
In:Niels ELEWAUT
Out:Toon JANSSEN
Wissel KSC Lokeren-Temse Toon verlaat het veld voor Niels
Niels ELEWAUT
61'
Van Moerzeke breekt door op rechts op aangeven van Boulaouali, hij kan alleen op doel en kiest voor een laag en hard schot, recht op de doelman. De bal vliegt terug in het spel.
57'
Voetballend zit het bij KSC Lokeren-Temse goed maar mooi voetbal zonder de nodige doelpunten is natuurlijk evenveel waard als een café zonder bier.
Goal 1:1 53'
Sietse VISPOEL
Goal voor RFC Wetteren. Corner van op links, Vispoel mikt zijn kopbal net voorbij de eerste paal de bal perfect richting de tweede paal. De bal verdwijnt in het zijnet. Merckx kon hier niets tegen inbrengen.
51' Gele kaart
Toon JANSSEN
Slechte pas van Pogba op Toon, die de bal nog probeert te recupereren. Mitu is sneller op de bal waardoor Toon hem foutief afstopt. Terechte gele kaart.
Toon JANSSEN
50' Gele kaart
Esteban CASAGOLDA
Casagolda werd tegengehouden door zijn verdediger in een duel, wederzijds geduw en getrek, de scheidsrechter had blijkbaar enkel de reactie van Esteban gezien en duwt de gele kaart onder zijn neus.
Esteban CASAGOLDA
Vervanging 46'
In:Gauthier WILLEMYNS
Out:Karim DANGREMONT
Wissel bij RFC Wetteren bij aanvang van de tweede helft.
45'
We gaan rusten bij 0-1 voor KSC Lokeren-Temse. Tot zo dadelijk voor de tweede helft.
41'
De wedstrijd gaat goed op en neer, KSC Lokeren-Temse heeft het balbezit maar er dreigt weinig gevaar langs beide kanten momenteel. KSC Lokeren-Temse probeert de match dood te maken nog voor het einde van de eerste helft.
37' Gele kaart
Leandro POGBA
Pogba trekt aan de noodrem van sneltrein Cedric Mitu die vertrokken was voor een counter. Terechte gele kaart.
Leandro POGBA
32'
Corner van links gegeven door Alexander Maes, hij kan in twee tijden de bal voorzetten, deze draait in naar de verste paal maar komt te hoog waardoor niemand kan koppen. De bal draait rakelings voorbij de verste paal.
29'
Aa het doelpunt volgt onmiddellijk een tweede grote kans. Alexander Maes zet met centrale actie Casagolda voor doel, deze schiet op doel maar de bal gaat net over.
26' 0:1 Goal
Youssef BOULAOUALI
Assist: Esteban CASAGOLDA
GOOOOAAAAL! Jawel alweer Youssef Boulaouali!!! Op links krijgt hij de bal ingespeeld van Toon Janssen, hij schakelt zijn man uit met een knappe beweging, speelt een één tweetje met Casagolda die de bal perfect meegeeft aan Youssef. Boulaouali komt oog in oog te staan met doelman Steelant hij bewaart zijn "cool" en dribbelt rond de keeper en legt de bal eenvoudig in doel! Wat een actie.
Youssef BOULAOUALI
22'
Tegenaanval naar aanleiding van de corner, El Banouhi werd foutief van de bal gezet waardoor KSC Lokeren-Temse in ondertal valt verdedigend, de bal gaat opnieuw naar Mitu die op snelheid en in duel Leandro Pogba af troeft, hij staat vrij voor doel, haalt uit en opnieuw rakelings langs de verste paal. Cedric Mitu's vizier staat niet op scherp en daar kan KSC Lokeren-Temse (nu nog) van profiteren.
21'
Vrijetrap KSC Lokeren-Temse vrij centraal voor het doel van RFC Wetteren. Ze gaan met 3 achter de bal staan. Boujouh, Maes en Casagolda. Het is Casagolda die de bal prima langs de muur krult en de bal lijkt te verdwijnen in doel maar daar is doelman Steelant met de redding, die slaat de bal nog net in corner. Een zeer knappe redding.
17'
Opnieuw Cedric Mitu als een duiveltje uit een doosje op rechts, Boujouh zag al meermaals sterretjes door Mitu's explosiviteit. Cedric op rechts met de versnelling voor bij Boujouh en haalt uit maar zijn schot verdwijnt in het zijnet.
15'
Het eerste kwartier van de wedstrijd zit er op. KSC Lokeren-Temse zoekt nog naar de mazen in het net van RFC Wetteren, die reageren op hun beurt met snelle omschakelingen bij balrecuperatie op het middenveld. Het is wachten op een eerste goed uitgespeelde doelkans.
13'
KSC Lokeren-Temse met een kans. De opbouw verloopt moeizaam dus proberen ze met een lange bal op Esteban, hij kan de bal controleren en haalt uit met een volley, deze gaat hoog over en naast.
9'
Counter van RFC Wetteren met Cedric Mitu die op snelheid de verdediging aftroeft op rechts. Hij trapt overhoeks de bal rakelings voorlangs. KSC Lokeren-Temse moet opletten voor de snelle omschakeling.
7'
Eeerste kans en actie van RFC Wetteren op rechts, De Caigny houdt zijn man af en kan de bal langs de lijn meegeven met Cedric Mitu, die op zijn beurt aan met explosief uit de startblokken schiet waardoor hij foutief werd afgestopt aan de rand zestien. Vrijetrap oordeelt de scheidsrechter. Deze vrijetrap ging een meter naast de kruising.
3'
Voorzet Toon Janssen met een voorzet van op rechts, Gil Van Moerzeke staat centraal voor doel klaar om te koppen maar de verdediger kan er net zijn hoofd tegen zetten en verlengt zo de bal tot bij Casagolda die voorbij de tweede paal staat, hij kan de bal niet laag houden en kopt over.
1'
Welkom beste supporters voor de live verslaggeving van de match tegen RFC Wetteren. De weergoden hebben voetbalweer voorzien, er was een ferme regenbui voor en tijdens de opwarming maar de hemel klaart tijdig op voor de aftrap van de eerste helft. Met een 600 uit supporters is KSC Lokeren-Temse zoals steeds goed vertegenwoordigt, aan de sfeer zal al zeker geen gebrek zijn. De opstelling van Hans Cornelis is licht gewijzigd. Youssef Boulaouali en Jeovanni Dianganga maakte vorige wedstrijd tegen KRC Harelbeke een prima invalbeurt en zien hun prestatie verzilverd worden met een basisplaats. De grootste afwezige bij de tricolores is Simon Vermeiren wegens geel geschorst. Ga er lekker knus en warm voor zitten dan houden wij u tijdens deze wedstrijd op de hoogte van alle acties en doelpunten. KOMAAN LOKEREN!!!
P