10 feb 2024-20:00
1e Nationale 2023-2024 | Wedstrijdweek 22
Rust: -
Zébra Elites
1
1 : 0
KSC Lokeren-Temse
0
Einde
1st Half
club logo club logo
45'
2nd Half
club logo club logo
90'
Doelpunten
Kaarten
Gele kaart
39'
45'
Wedstrijdverslag
Zébra Elites
KSC Lokeren-Temse
96'
Het mocht niet zijn maar Lokeren-Temse verliest de wedstrijd met het kleinste verschil. We zien u graag volgende week terug.
95'
Maar liefst 4 corners op een rij hebben onze tricolores afgedwongen maar het wil maar niet lukken! Telkens gaat de bal over de achterlijn.
93'
Laatste corner afgedwongen door Fousseni Ouro-Sama. Van Aerschot met de center, de bal komt met wat geharre war bij Maes die weer een afstandschot probeert! De bal is binnen het kader en de doelman duwt de bal over de lat! DIt was de kans op de 1-1 !
91'
Maes met waarschijnlijk het laatste wapenfeit! Een voorzet die in de tweede lijn werd weggewerkt, Daar is Maes met een afstandschot, de bal gaat ver naast .
90'
We gaan de blessuretijd in en de Zebras gedragen zich onsportief door het onnodige tijdrekken. Zij willen natuurlijk de zege veilig stellen.
85'
Brachet wint het duel op de lange bal van Tshimanga, hij zet de bal voor! Maar niemand stond klaar om iets aan te vangen met de bal.
83'
Corner afgedwongen via Van Aerschot! Hij neemt zelf de corner, perfect gegeven richting de stip daar is Cassaert met de kopbal! een dikke 2 meter over en naast.
80' Vervanging
In:Yari BRACHET
Out:Naïm BOUJOUH
Yari BRACHET
80' Vervanging
In:Fousseni OURO-SAMA
Out:Simon VERMEIREN
79'
De ingevallen Maes met een vroege indraaiende voorzet van op links, daar komt Van Moerzeke ingelopen! Die kan de bal nog toucheren richting de rechter bovenhoek! In het zijnet! Ongelukkig in de afwerking maar was geen evidente poging.
Goal 1:0 76'
Lucas DELPERDANGE
Het staat 1-0 voor de Zebras op de counter via het nummer 47 Delperdange.
75'
Een inworp op links met Boujouh de bal blijft in de lucht na enkele stations en daar is Vermeiren die probeert het met een omhaal maar hoog over en naast.
72'
Tot vervelens toe mochten we geen doelkansen meer noteren langs beide kanten, de wil is er maar beide ploegen staan tamelijk goed te verdedigen en de laatste passes zijn onnauwkeurig.
70' Vervanging
In:Alexander MAES
Out:Yannick REUTEN
Alexander MAES
61'
Van Aerschot met een hoge boogbal van op links richting rechts naar Van Moerzeke! Die gaat gaan duel met de doelman en raakt de bal eerst waardoor de doelman geklopt is op de rand van de zestien! Van Moerzeke met de voorzet over de grond op Vermeiren maar daar is nog een verdediger van de Zebras die goed is gevolgd en de bal kan wegwerken voor de neus van Simon.
53'
Lokeren-Temse hun passing kan beter terwijl de Zebras hun plannen overboord gooien en vaker de lange bal gebruiken om het middenveld te vermijden. Het is en blijft moeilijk voetballen op het verzopen plein.
47'
De eerste minuut is nog niet eens verteerd of daar is een voorzet van Boujouh op links die bijna in doel dwarrelt maar de bal valt net achter rechter kruising in het dak van het doel!
46'
We starten de tweede helft met een wissels langs de zijde van Lokeren-Temse.
46' Vervanging
In:Gil VAN MOERZEKE
Out:Stan BRAEM
Gil VAN MOERZEKE
Gele kaart 45'
Rafaël TEUGELS
Foutieve tackle langs achter.
45'
We gaan rusten bij een brilscore. We zien u graag terug na een korte onderbreking.
43'
Nog net voor rust komen de Zebras piepen aan het doel van Merckx, een knappe aanval op rechts, de flankaanvaller schakelt zijn man uit en kan uithalen met zijn linker over de grond, Merckx gaat goed plat op het schot.
Gele kaart 39'
Thomas LUTTE
Lutte haalt de doorgebroken Reuten op rechts onderuit.
37'
Ditmaal een corner voor de Zebras! Een gelijkaardig scenario als de corner voor Lokeren-Temse die eindigt in een volley vanwege Benaets richting de eerste paal! Merckx met de ultieme redding! En dat was broodnodig want die bal zat binnen het kader!
34'
Corner op rechts met Van Aerschot, die trapt de bal hoog en enkele meters te ver maar daar loopt Toon Janssen, die kapt zijn verdediger uit en brengt de bal opnieuw voor met zijn rechter, de bal komt tot bij Braem die legt de bal in een boogje achteruit op Reuten die haalt uit met een volley! Een metertje voor langs maar wel op de perfect hoogte! De doelkansen beginnen te komen naar het einde van de tweede helft.
28'
corner op rechts met Reuten aan de bal, die geeft een perfecte corner richting penalty stip! Daar is Vermeiren maar de bal kan weggekopt worden naar de tweede lijn! Toon Janssen met de rebound! Op een verdediger en opnieuw buiten voor een corner.
20'
Het spelbeeld blijft ongewijzigd, al is de druk die de Zebras van bij het begin uitoefende afgezwakt. We zien voorlopig veel middenveld voetbal met af en toe een uitbraak op de flanken die goed in de kiem worden gesmoord.
13'
Daar zijn de Zebras met een blitz aanval richting de zestien van Merckx, het is alle hands aan dek bij Lokeren-Temse al lukt het de spits om uit te wijken naar rechts en uit te halen maar de bal is te centraal op Merckx die makkelijk kan klemmen. Dit is het tweede schot tussen de palen, de vorige actie was weliswaar van uit een buitenspel positie. Lokeren-Temse moet alert blijven voor de snelle counters.
7'
De spelers hebben moeite met het zware veld, er glijden bij elke actie meerdere spelers uit en je ziet dat ze zich wat inhouden bij het maken van acties, de passing is ook niet van de poes gezien de bal op het zompige veld soms te snel vertraagd. De zebras lijden hier duidelijk minder onder gezien zijn duidelijk bepaalde stroken trachtten te vermijden.
3'
De Zebras beginnen zeer gretig aan de wedstrijd en zetten meteen hoog druk. KSC Lokeren-Temse is echter niet onder de indruk en blijft voetballen.
1'
Welkom beste supporters, we zagen vorig weekend tegen de Young Reds Antwerp onze ongeslagen reeks van 19 wedstrijden tot een einde komen, vandaag starten we met een propere lei en hopelijk kruipt het verlies niet in de koude kleren van de spelers. De spelers ogen 200% gefocust om hun off-day vandaag weg te spoelen met een overwinning tegen de Zébras Elites U21. Onze tegenstander van vandaag staat op een verdiende 6de plaats na een knappe start van het seizoen maar zette een mindere reeks neer net voor de winterstop. Er is één belangrijke personeelswijziging in het elftal van Hans Cornelis, Dianganga keert terug in de ploeg ten kosten van François Kompany. De spelers staan klaar voor de aftrap, we hopen u te voorzien van de nodige hoogtepunten. Komaan Lokeren-Temse!
P