18 sep 2022-15:00
Rust: 0-0
Zulte Waregem U23
1
1 : 1
KSC Lokeren-Temse
1
Einde
Niels BOSSUYT
1st Half
club logo club logo
45'
2nd Half
club logo club logo
90'
Doelpunten
Goal
Kevor PALUMETS
73'
Opstellingen
Zulte Waregem U23
85'
 
Kevor PALUMETS
73'
 
Mamadou SANGARE
Vervangers
 
Mamadou Sangaré
KSC Lokeren-Temse
Vervangers
35'
76'
78'
Kaarten
62'
Gele kaart
85'
Gele kaart
89'
Wedstrijdverslag
Zulte Waregem U23
KSC Lokeren-Temse
Gele kaart 89'
Arthur HARINCK
smerig ingrijpen van Harinck die maar geel ontvangt. Boujouh zijgt neer en kermt het uit van de pijn. De supporters van KSC Lokeren-Temse zitten pal in de hoek waar de tackel zich afspeelde.
88'
Toon Janssen krijgt de bal op de rechterflank, goede voorzet richting Elewaut, die nog bij de bal kan, hij kopt en de bal gaat nipt voor langs.
Gele kaart 85'
Cheik THIAM
de op links doorgebroken Julien, passeerde zijn man bij het naar binnen snijden richting 16, deze ging aan zijn mouw hangen en krijgt hiervoor terecht geel.
82'
Knappe diepe bal op Niels Elewaut die met zijn snelheid de verdediger voor is en hem kan afhouden, hij komt in de 16 en wil aanleggen voor een schot maar krijgt een duidelijke duw in de rug. Penalty zou je dan denken maar de scheidsrechter vond het blijkbaar geen fout.
78' Vervanging
In:Simon VERMEIREN
Out:Esteban CASAGOLDA
Simon VERMEIREN
77'
KSC Lokeren-Temse zit er momenteel fysiek wat door centraal. Zulte met alweer een knappe aanval centraal met een geplaatst schot, de bal gaat een kleine meter naast.
76' Vervanging
In:Leandro POGBA
Out:Lorenzo MATARRESE
Mataresse greep naar zijn bil en hinkte nog bij de laatste te verdedigen bal, Leandro komt hem vervangen.
Leandro POGBA
Goal 1:1 73'
Kevor PALUMETS
een afstandschot van ongeveer een 23 meter van Kevor Palumets verdwijnt onderaan rechts in doel
70'
Ondanks het middenveld even op zijn adem trapt, knappe bal van Mataresse op Sabak, die de bal op links bij Elewaut legt, deze moet vechten om 2 man af te houden, Sabak komt in steun en krijgt de bal, geeft deze voor op Casagolda in de 16. Hij torent boven de verdediger uit en kopt op doel maar geen probleem voor de doelman van Essevee.
Vervanging 69'
In:Mathis BIEBUYCK
Out:Arthur WULLEMAN
66'
Jong Essevee met een knappe aanval op links, de bal werd strak en laag voorgegeven; de aanvallende middenvelder komt aangestormd maar laat de bal door zijn benen gaan voor de rechterflankaanvaller, deze trapt in één keer de bal richting doel, maar gaat naast.
62' Gele kaart
Esteban CASAGOLDA
Esteban krijgt een gele kaart na het onnodig wegspelen van de bal terwijl de doelman van Jong Essevee een uitrapt moest geven.
Esteban CASAGOLDA
60'
KSC Lokeren-Temse heeft vertrouwen getankt na het doelpunt en kon opnieuw enkele mooie kansen bijeen voetballen, al sluipt er op het middenveld wat vermoeidheid in door de vele pressing. Centraal verovert Jong Essevee te gemakkelijk de bal en schakelen ze te eenvoudig om. Hopelijk vinden de tricolores hun tweede adem. Leandro Pogba en Simon Vermeiren zijn ondertussen naar de opwarming gestuurd.
56' 0:1 Goal
Esteban CASAGOLDA
Assist: Alexander MAES
Knappe actie, de bal ging over meerdere stations en kwam zo terecht bij Alexander Maes die de bal in het pak smeet, 3 hoofden waren betrokken bij de eindafwerking, de belangrijkste was het "kopke" van Esteban Casagolda die de bal staalhard centraal in doel kopte.
Esteban CASAGOLDA
51'
Knappe actie van Jong Essevee, op links, de linkerflankaanvaller geeft de bal voor en valt in de voeten van de rechterflankaanvaller die kan aanleggen, net naast. KSC Lokeren-Temse is gewaarschuwd.
50'
Grote kans voor Casagolda, De bal kwam bij Elewaut terecht na een actie van Vercauteren, Niels legde perfect af voor Casagolda met een opwippertje, Casagolda haalt uit maar de keeper kan de bal blokken, de bal gaat de hoogte in en dwarrelt richting doel en valt op de lat, het ontbrak KSC Lokeren-Temse aan het nodige geluk bij deze kans.
42'
De tweede kans die nog geen 30 seconden later komt, mooie opbouw, bal komt centraal maar de bal viel alweer achter de speler, Elewaut probeerde nog met zijn linker een schot, maar kon deze enkel met zijn dikke teen raken, de bal kwam bij een verdediger en werd weggewerkt richting middenveld.
41'
Een aanval voor de zestien van KSC Lokeren-Temse werd weg gewerkt door De Wilde, de bal werd diepgegeven op Elewaut die het kopduel van zijn verdediger wint, hij kan doorzetten op doel, wijkt uit naar rechts, kapt naar zijn linker en zet voor richting Casagolda, maar de voorzet werd nog getoucheerd en vloogt voorbij Casagolda.
36'
Lokeren domineert nog steeds maar Jong Essevee blijft standhouden, ze plooien nog niet onder de vlotte balcirculatie en hoge pressing. We wachten geduldig op het eerste doelpunt.
35' Vervanging
In:Niels ELEWAUT
Out:Yassin BEN OMAR
Ben Omar verlaat geblesseerd het plein na een foutieve tackle die op hem werd gepleegd, echter kreeg de foutenmaker van Jong Essevee geen kartonnetje te zien van de scheids.
Niels ELEWAUT
26'
Knappe combinatie tussen Van Moerzeke en Vercauteren op de rechterflank, deze laatste steekt de bal diep op Ben Omar die met een knappe actie zijn man uitschakelt en aanlegt voor een schot, op een halve meter naast de verste paal. Jong Essevee probeert de rust te bewaren maar het lukt minder en minder.
24'
Van Moerzeke kon een slecht uitverdedigde bal op de rechterflank veroveren en onmiddellijk voorzetten op Casagolda, de bal komt iets te ver achter hem waardoor hij er niet meer bij kan. De bal werd ontzet door de verdediging.
23'
Jong Essevee komt nog eens opzetten met een degelijke opbouw centraal op het middenveld naar de linkerflank, de voorzet werd geblokt door Gil Van Moerzeke
22'
Een eerste corner gegeven voor Yassin Ben Omar nadat een voorzet werd afgeblokt op rechts en over der achterlijn verdween, de bal kwam richting eerste paal waar Toon had plaatgenomen maar zijn verdediger plakte letterlijk aan zijn lijf en forceerde Toon de bal achteruit te koppen.
20'
Momenteel geen grote vermeldingen, veel goede intenties maar nog geen echt doelgevaar momenteel. KSC Lokeren-Temse komt er aanvallend nog niet uit, het is echter een kwestie van tijd vooraleer Jong Essevee zich verslikt in de hoge pressing van KSC Lokeren-Temse, er sluipen hier en daar foutjes in de passen van de youngsters
13'
KSC Lokeren-Temse laat bij momenten flitsen van klasse zien, Alexander Maes houd zo maar even 4 man van zich af en werd op 10 meter van de 16 foutief neergehaald langs achter net wanneer hij alweer wou aanleggen met een fameus afstandschot. Jong Essevee mocht op die ene kans na amper nog over de middenlijn komen van KSC Lokeren-Temse.
7'
Eerste kans(je) van KSC Lokeren-Temse, mooie aanval van op rechts, voorzet van Esteban Casagolda richting de 2de paal, de centrale verdediger kan deze nog net toucheren, Sabak kan de bal nog bijhouden en legt af voor Alexander Maes die vanop 23 meter met een hard laag schot centraal op de keeper besluit.
6'
Een eerste kan voor Jong Essevee, opbouw vanuit het middenveld, diepsteek val op rechts, Boujouh kan de voorzet net niet verhinderen, de voorzet over de grond werd net achter de spits van Zulte-Waregem gegeven die er niet meer bij kon. Alexander Maes ontzette het gevaar in de 16.
5'
Lokeren-Temse domineert het spel momenteel volledig op het middenveld. Jong Essevee kon enkele keren de bal veroveren maar stuitte telkens op muur bij het opzetten van een tegenaanval.
2'
KSC Lokeren start zeer gretig aan de partij en kan al een paar keer dreigen op voorzet van zo wel links als rechts. De bal komt echter nog niet waar hij moest zijn.
1'
Welkom beste supporters voor de wedstrijd van vandaag tussen KSC Lokeren-Temse en Jong Essevee Zulte-Waregem. De supporters van KSC Lokeren-Temse zijn goed vertegenwoordigd en lieten zich al horen tijdens de opwarming. Ga er lekker voor zitten dan houden wij u op de hoogte van alle acties en doelpunten.
P