De naam geeft het natuurlijk weg: Mohamed Azarkhan (22) heeft Marokkaanse ouders, maar werd wel geboren in Lokeren en woont er nog altijd. Hij omschrijft zichzelf als uiterst sportief en dat blijkt ook wel uit zijn verhaal.

Door een voetbalkamp ontdekte ik op erg jonge leeftijd het zaalvoetbal. Het spelen op een erg kleine ruimte lag me wel en ik ging er mee door. Tot ik 15 was, toen leerde ik bij toeval het Thai boksen kennen. Ik deed dat iets meer dan twee jaar, maar de honger naar de bal bleek groter. Als 18-jarige keerde ik terug naar het voetbal, maar wel het veldvoetbal deze keer. Ik sloot me aan bij KFC Hoogeinde uit Sint-Gillis-Waas, dat uitkomt in vierde provinciale. Ik had de club leren kennen via een vriend. Ik begon er bij de Beloften, maar nu speel ik al een hele tijd bij de eerste ploeg.

Ik ben in de eerste plaats rechtsachter, maar ook de linksachter is me niet vreemd. De nieuwe ploeg sprak me onmiddellijk aan en ik ben dan ook uiterst gedreven om er iets van te maken. Ik wil deel uitmaken van het verhaal van Lokeren-Temse. Het wordt koffiedik kijken wat we mogen verwachten, maar ik denk dat met inzet veel bereikt kan worden.

Ik ben elektricien van opleiding en werk bij APS (All Professional Service), een bedrijf uit Lokeren zelf dat zorgt voor alles op het vlak van elektriciteit, glasvezel en datanetwerken. We zitten op werven over het hele land, maar soms werken we ook in Lokeren zelf. Het laatste project hier in de stad was de nieuwbouw van Hagewinde, waar we alles qua elektriciteit verzorgden.”

 

P