Met Naïm Boujouh (25) halen we een linkerflankverdediger in huis die gekend staat om zijn offensieve impulsen. De 25-jarige Antwerpenaar komt over van KFC Dessel Sport, waar hij vorig seizoen quasi alle speelminuten verzamelde.

Zijn jeugdopleiding doorliep Naïm bij Beerschot, Club Brugge, KAA Gent en later ook Oostende. Na een kort avontuur bij Helmond Sport kende hij bij Lierse Kempenzonen – onder toenmalig trainer Urbain Spaenhoven – zijn doorbraak in een eerste elftal. Na een sterk debuutseizoen op het Lisp ging de linkspoot aan de slag bij Dessel Sport. Tussendoor voetbalde hij ook nog anderhalf seizoen bij RWDM, waar hij mee de promotie naar 1B bewerkstelligde.

Afgelopen seizoen was best druk voor Naïm, want Dessel mocht na de reguliere competitie en een vierde plaats op zak nog vol aan de bak in de eindronde voor promotie naar 1B. Voor de groen-witten was dit louter als scherprechter, aangezien zij geen licentie aanvroegen voor het profvoetbal. Toch liet onze nieuwe linksachter zich zien door tijdens die finaleronde twee doelpunten te scoren. We zijn als Lokeren – Temse zijnde dan ook zeer tevreden met de komst van Naïm, die voor twee seizoenen tekende op Daknam.

Naïm aan het woord:

“Als een club zoals Lokeren – Temse belt, dan twijfel je niet, ik althans niet. Het is een mooi project dat me heel erg aanspreekt en waar ik dus graag mijn steentje aan wil bijdragen. Ik ben het afgelopen seizoen enkele keren komen kijken en de sfeer was de max. Ik verwacht komend seizoen exact hetzelfde, dus hopelijk kunnen wij als spelers die mensen bedanken met veel inzet, goed voetbal en uiteraard overwinningen.

Mijn troeven? Ik ben een linksachter die graag heel de flank afgaat. Mijn loopvermogen, snelheid en voorzet zijn zaken die ik zoveel mogelijk probeer te etaleren. Bovendien ben ik het gewoon van in 1e Nationale om voor promotie te spelen, dus omgaan met druk is me niet vreemd. Van deze groep ken ik wel verschillende jongens. Met Youssef Boulaouali, Toon Janssen en Simon Vermeiren speelde ik samen bij Lierse. Soufiane El Banouhi (komt over van Deinze) ken ik dan weer van tegen te spelen in 1B. Ik ben ervan overtuigd dat we met deze kern mooie dingen kunnen laten zien.”

 

P