Over een goede week is het zover, dan start het eerste elftal van SC Lokeren-Temse aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Jij kan de eerste training én beide oefenwedstrijden in juli – tegen Sint-Niklaas en Hamme – bijwonen, op voorwaarde dat je reeds een abonnement hebt aangeschaft.

Hoe?
Maandag 13 juli vanaf 12u00 kan ELKE ABONNEE online reserveren voor één of meerdere van de drie evenementen in juli. Via een korte vragenlijst (naam, adres,…) kan je jouw plaats bemachtigen. Belangrijk hierbij is het ordernummer van jouw bestelling, die je terugvindt in de bevestigingsmail die je van de club kreeg na aanschaf van je abo. Dit ordernummer zal je moeten ingeven bij registratie. Heb je meerdere abonnementen via hetzelfde ordernummer aangekocht? Dan kan je net zoveel tickets bestellen dan dat je abonnementen hebt gekocht. Meteen na de reservatie krijg je een automatische mail. Na jouw registratie zal de club je gegevens verifiëren en vervolgens krijg je een definitieve bevestigingsmail van jouw reservatie. Er wordt een ‘first come, first serve’-principe gehanteerd, want OP = OP.

Ik ben een jeugdspeler- of medewerker… dan heb je wellicht nog geen abonnement of ordernummer gekregen. Geen paniek, want ook jij kan erbij zijn. In een daarvoor voorzien tekstvak kan je zelf invullen welke functie bij de jeugd je uitoefent. Nadien zal je na verificatie een bevestigingsmailtje ontvangen van de club. Let op: dit kan even in beslag nemen.

Ik heb (nog) geen abonnement gekocht… dan kan je voor de events in juli helaas geen tickets aankopen, tenzij de club anders communiceert. Vanaf augustus zijn er wellicht meer supporters toegelaten in de stadions. De club doet er alles aan om zoveel mogelijk fans de kans te geven een oefen- of bekerwedstrijd mee te pikken.

Concreet:
– Eerste training (20/7 om 19u): er zijn 350 toeschouwers toegelaten. Tickets hiervoor zijn GRATIS
– SC Lokeren-Temse vs. Sint-Niklaas (26/7 om 16u). Er zijn 350 toeschouwers toegelaten.
– VW Hamme vs. SC Lokeren Temse (29/7 om 19u30). Er zijn 200 tickets voorzien voor onze supporters.

P