Op zaterdag 15 april kan Sporting Lokeren – Temse kampioen spelen op het veld van KSV Oudenaarde. Bij winst is het kampioenschap en de promotie naar Eerste Nationale een feit. Bij puntenverlies zijn we afhankelijk van de concurrenten, waarvan sommigen onder hen op zondag pas spelen.  Bij deze kunnen we alvast de nodige info doorgeven.

Praktische info:
Voor de uitwedstrijd naar Oudenaarde is er géén combiregeling van kracht, wat betekent dat je met eigen vervoer (auto, bus,…) de verplaatsing mag maken.

Tickets zijn alvast verkrijgbaar in voorverkoop in het Daknamstadion. Dit kan vanaf dinsdag 11 april tot en met vrijdag 14 april tijdens de kantooruren, dit van 8u30 uur tot 12u00 en van 13u00 tot 17u00. We bieden deze mogelijkheid aan om de drukte in Oudenaarde te beperken én om te kunnen inschatten hoe veel mensen deze verplaatsing willen maken.

LET OP: de ticketing op de gelijkvloers zal niet open zijn, je kan jouw tickets aankopen op de tweede verdieping van het hoofdgebouw , waar het commerciële gedeelte zich bevindt. Weet je het niet zijn of kan je het niet vinden? Bel ons dan gerust op via +32 9 348 39 05 en we helpen jou verder!

De mensen van Oudenaarde bezorgden ons alvast 1000 tickets om in voorverkoop aan de man te brengen. Je betaalt 10 euro voor een staanplaats. Kinderen onder de 12 jaar mogen GRATIS binnen.

– Men liet ons weten dat er de mogelijkheid is om de capaciteit voor de bezoekende supporters uit te breiden bij grote interesse. Hierover staan beide clubs de komende tien dagen geregeld met elkaar in contact. Tickets zijn in Oudenaarde eveneens op de dag van de wedstrijd te koop!

P