Komende zaterdag, 22 april, ontvangt Sporting Lokeren – Temse om 20 uur in het eigen Daknamstadion voor de titel Olsa Brakel. Onze Tricolores hebben genoeg aan een gelijkspel om het kampioenschap binnen te halen en zo de promotie naar Eerste Nationale te bewerkstelligen. Laten we er samen een heksenketel van maken. Ontdek hieronder alvast de nodige praktische informatie!

Ticketinfo: voorverkoop is niet verplicht, wél aan te raden
Er is voor deze partij tegen het sympathieke Olsa Brakel uiteraard géén combiregeling van kracht, waardoor tickets ook op de dag van de wedstrijd te koop zijn. Door de verwachte mensentoeloop zullen we zaterdag de deuren van ons stadion openen om 18 uur. Op datzelfde tijdstip zullen ook de loketten opengaan voor wie nog een wedstrijdticket nodig heeft.

We raden als club echter aan om jouw ticket(s) reeds in voorverkoop aan te schaffen. Je zal jezelf zo de wachtrijen aan het loket besparen, zodat je meer dan op tijd het stadiondomein kan betreden zonder te moeten aanschuiven aan de kassa. Een ticket in voorverkoop aanschaffen kan zeer gemakkelijk:
online via lokeren.roboticket.com
op het secretariaat (tweede verdieping) van het Daknamstadion. Dit kan elke weekdag (maandag-vrijdag) tussen 8u30-12u00 en 13u00-17u00. De ticketing zelf op het gelijkvloers zal niet open zijn, maar je kan zonder problemen de trap of lift nemen naar het commerciële gedeelte.

Kan je het niet vinden? Bel ons dan gerust op via +32 9 348 39 05 en we helpen jou verder.

Supportersbarbecue
Voor de wedstrijd kan je vanaf 17u30 gezellig komen genieten van een heerlijke BBQ, u aangeboden door Slagerij Tim en Jolien. Voor 28 euro (of 15 euro voor kids -12 jaar) kan je aanschuiven voor een overheerlijk assortiment van kleine stukjes lekkernijen op een spies voor de BBQ of op een grilplaat: Rundtournedos; Gekruid lamsnootje; Kippenoestertje; Krokant varkenshaasje; Gekruide scampi; Assortiment BBQ-worstjes.Dit alles aangevuld met een groentebuffet, sauzen en brood. Schrijf je zo snel mogelijk in via onze bestelpagina.

Dranktegoed op je abonnement/consumptiekaart
Om aan de oplaadpunten eveneens wachtrijen te vermijden raden wij aan om reeds online jouw abonnement of consumptiekaart van wat dranktegoed te voorzien. Dit kan gemakkelijk vanuit je luie zetel via https://cashless.sporting.be. Let op: op 30 juni 2023 vervalt het dranktegoed. Hou hier rekening mee bij het opladen van je kaart (of trakteer je medemaats een keertje meer).

Festiviteiten…
De komende dagen zal er meer info gecommuniceerd worden over de (mogelijke) festiviteiten binnen het stadiondomein, voor én na de wedstrijd. Onze club is in samenwerking met het Sporting TV Mediateam en nog andere vrijwilligers volop in de weer om alles voor te bereiden om er zo samen een topavond (en laat ons hopen nacht) van te maken.

P