Het succes van de Red Flames blijft niet zonder gevolgen. Steeds meer meisjes volgen de sport op de voet, een groeiend aantal onder hen wil ook de studs aanbinden. Lokeren was tot nu toe zo goed als een blinde vlek op de kaart wat betreft voetbal voor meisjes/vrouwen, maar daar komt dus nu verandering in.

SC Lokeren-Temse, FC Daknam en KFC Eksaarde bundelen de krachten in Femina Lokeren. Vanaf woensdag 17 februari kunnen meisjes vanaf geboortejaar 2005 tot geboortejaar 2015 vier opeenvolgende weken tussen 14 en 15 uur komen trainen om persoonlijk vast te stellen of voetbal iets is dat bij hen past. Deze initiatie vindt plaats op de kunstgrasterreinen van SC Lokeren-Temse en wordt begeleid door ervaren jeugdtrainers. De activiteiten zijn heel afwisselend: bewegingsparcours afleggen, de bal naar medespeelsters geven, dribbelen, schieten: het komt allemaal aan bod. Hoofdbedoeling: plezier hebben in het voetballen.

Lijkt het je wat? Kom dan zeker eens langs, de initiatie is trouwens volledig gratis, ook de fun die je er bovenop krijgt.

Praktisch:

  • inschrijven via femina@fcdaknam, je krijgt dan een bevestiging en verdere info toegestuurd
  • Wil je nog iets weten? Contacteer Kristof Haentjens via 0474 / 86 98 39
P