Na de 3-1 overwinning tegen KRC Harelbeke blijft Sporting Lokeren – Temse in het zog van de kop van het klassement. Komende zondag 20 november staat de altijd populaire verplaatsing naar RFC Wetteren op het programma. We geven alvast de praktische info mee.

Ticketinfo
– De prijs bedraagt 12 euro per ticket, kids -12 jaar mogen GRATIS binnen
– Er zijn overdekte staanplaatsen voorzien voor onze supporters
– De loketten zijn in Wetteren open op de dag van wedstrijd

– In Wetteren kan je – indien gewenst – een ticket in voorverkoop halen op de volgende locaties:
1. Café supporterslokaal De Beurs Markt 3 9230 Wetteren
2. Kantine RFC Wetteren, Massemsesteenweg 56A 9230 Wetteren (iedere weekdag vanaf 17u-20u en zaterdag van 9u-16u)

Reisweg – Parkings
Voor de bussen van KSC Lokeren – Temse wordt de reisweg opgelegd via afrit E40 of R4 te Melle, vervolgens via de Brusselsesteenweg naar de Massemsesteenweg om te parkeren op de terreinen van NV SAFTI, parking kant voetbalterrein RFC. De bussen zullen achteraan op deze parking kunnen plaatsnemen. Na de wedstrijd dienen deze bussen via de Massemsesteenweg zich terug begeven naar de E40 of R4.

De supporters van KSC Lokeren – Temse die met hun persoonlijk voertuig komen kunnen plaatsnemen op dezelfde parking en op de Carrefour.

Toegangsweg tot het stadion
De tweede toegangsweg via de Zuidlaan, bestemd voor de bezoekende supporters, zal niet worden gebruikt. Door de huidige wegeniswerken zouden voertuigen zich op de ene zijde van de rijbaan moeten parkeren wat een gevaarlijke situatie zou teweegbrengen.

De toegang voor de supporters van de bezoekende ploeg KSC Lokeren – Temse zal ook gebeuren via de Massemsesteenweg. De supporters van de bezoekende ploeg zullen gekanaliseerd worden vanaf de Massemsesteenweg via de wegel naast de rijbaan die langsheen het skatepark loopt. Er zullen enkele nadarhekkens geplaatst worden zodat deze supporters zich aan de kassa kunnen aanbieden en zo onmiddellijk het terrein van RFC Wetteren kunnen betreden.

P