Morgen (zaterdag) is het eindelijk zover: dan opent Sporting Lokeren – Temse het seizoen 2021-2022 op het veld van KSC Dikkelvenne. Voor de supporters die de verplaatsing maken geven we graag nog wat praktische richtlijnen mee.

PARKEERPLAATSEN
– Vijf supportersclubs rijden per bus richting Dikkelvenne, voor hen is er een specifieke parkeerplaats voorzien vlakbij het stadion in de Hofkouterstraat.
– Onze fans die met eigen vervoer afzakken, wordt gevraagd om in de nabij gelegen wijk te parkeren. LET OP: in sommige straten mag er slechts aan één zijde geparkeerd worden, gelieve hier rekening mee te houden om ongewenste verrassingen achteraf te vermijden.

IN HET STADION
– Er zal bij het betreden van het domein meteen een afscheiding zijn tussen de thuisfans en onze eigen, bezoekende Sporting supporters. Onze fans gaan binnen via de linkerkant.
– Er is een kleine zittribune voorzien. De prijs voor zitplaatsen en staanplaatsen is gelijk, dus eens deze zittribune vol is, kunnen we geen zitplaatsen meer aanbieden. (ongeveer 80 plaatsen)
– Er wordt een aparte drank- én eetgelegenheid voorzien worden voor onze supporters.

TICKETS
– Aan de kassa kunnen er voor de wedstrijd ter plaatse nog tickets aangekocht worden (10 euro/stuk). In voorverkoop werden er reeds meer dan 400 tickets aan de man gebracht, ons team kan dus weer op een stevig legioen rekenen. Twijfel niet en zorg samen met honderden mede-supporters voor een fantastische voetbalsfeer.

 

P