Als de Rode Duivels straks Europees kampioen worden, dan zullen ze dat zeker niet gestolen hebben. De weg naar de finale oogt loodzwaar. Te beginnen met de 1/8ste finale tegen Portugal.

De Belgen kunnen wat resultaten betreft een uitstekend rapport voorleggen: ze wonnen alle drie de poulewedstrijden en dat was ook verdiend. Maar wat nu komt, is toch andere koek, te beginnen met Portugal. Op zondag 27 juni om 21 uur is er België-Portugal in Sevilla. Kom naar Café 282 en het is alsof je er zelf live bij bent!

Zij die er eerder al waren, hoeven niet meer te worden overtuigd: op ons terras een wedstrijd volgen, is zeker zijn van goed gezelschap én de juiste ambiance. Probeer het zelf ook zeker!

Ook nu is registratie vooraf verplicht. De voorwaarden blijven de zelfde als bij de poulewedstrijden. Zo is er ook het extraatje: wie deelneemt aan de pronostiek en wint, krijgt een door alle spelers van KSC Lokeren-Temse gehandtekend shirt of een 282-abonnement.

Café 282 is ook de aangewezen plaats om de andere wedstrijden van dit EK in goede omstandigheden te volgen. Reserveren is enkel nodig voor de wedstrijd van de Rode Duivels.

Regeling wedstrijd Belgen, praktisch:

Registratie is verplicht en kost vijf euro. Iedereen die geregistreerd is en opdaagt, krijgt die vijf euro terug in de vorm van 2 drankjetons. Meer nog:

  • Abonneehouders krijgen nog eens twee drankjetons extra (dus 4 in totaal)
  • Abonneehouders 282 krijgen vier drankjetons extra (dus 6 in totaal)
  • Niet-abonneehouders krijgen helaas niets extra, maar zijn wel welkom (zij krijgen dus enkel hun twee jetons van registratie terug)
  • Indien zou blijken dat zich minder dan 400 mensen hebben geregistreerd voor de wedstrijd, kan eender wie zich nog ter plaatse registreren. Ze betalen vijf euro, maar krijgen daarvoor twee drankjetons in ruil
  • Registratie en abonnement meebrengen!
  • registratie via www.sporting.be/shop

 

P