Portugal werd aangekondigd als een moeilijk te nemen hindernis en dat was het ook. De schicht van Thorgan Hazard bracht ons toch in de kwartfinale. Daarin wacht ons Italië, alweer een schaduwfavoriet. Kunnen we ook de Azzurri opzij zetten?

Op vrijdag 2 juli om 21 uur staat München in het teken van de confrontatie tussen de Belgen en de Italianen. Onze straten kleuren steeds roder, bij de bakker en de slager is ons nationaal elftal zowat het enige gespreksonderwerp. Het EK leeft, zoveel is zeker.

Ook in het Daknamstadion wordt reikhalzend uitgekeken naar de wedstrijd. Café 282 is nu al klaar voor de confrontatie tussen twee kandidaten op de Europese titel. Kom naar Café 282 en je waant je in de Allianz Arena zelf.

Ook nu is registratie vooraf verplicht. De voorwaarden blijven dezelfde als bij de vorige wedstrijden. Zo blijft ook het extraatje: wie deelneemt aan de pronostiek en wint, krijgt een door alle spelers van KSC Lokeren-Temse gehandtekend shirt of een 282-abonnement.

Café 282 is ook de aangewezen plaats om de andere wedstrijden van dit EK in goede omstandigheden te volgen. Reserveren is enkel nodig voor de wedstrijd van de Rode Duivels.

Regeling wedstrijd Belgen, praktisch:

Registratie is verplicht en kost vijf euro. Iedereen die geregistreerd is en opdaagt, krijgt die vijf euro terug in de vorm van 2 drankjetons. Meer nog:

  • Abonneehouders krijgen nog eens twee drankjetons extra (dus 4 in totaal)
  • Abonneehouders 282 krijgen vier drankjetons extra (dus 6 in totaal)
  • Niet-abonneehouders krijgen helaas niets extra, maar zijn wel welkom (zij krijgen dus enkel hun twee jetons van registratie terug)
  • Indien zou blijken dat zich minder dan 400 mensen hebben geregistreerd voor de wedstrijd, kan eender wie zich nog ter plaatse registreren. Ze betalen vijf euro, maar krijgen daarvoor twee drankjetons in ruil
  • Registratie en abonnement meebrengen!
  • registratie via www.sporting.be/shop
P