Het overlijden van Roger Lambrecht maakt heel wat emoties los in de Lokerse voetbalgemeenschap. Via een rouwregister kunnen de fans op een persoonlijke manier afscheid nemen van de ex-voorzitter van Sporting Lokeren.

Via de sociale media blijkt dat heel veel fans van het vroegere Sporting Lokeren, vaak nu ook die van KSC Lokeren-Temse, heel hard getroffen zijn in hun voetbalhart. Om de mensen de kans te geven om hun emoties te uiten, wordt vanaf vandaag een rouwregister geopend in de business lounge van het Daknamstadion. Daarin kunnen ze op een persoonlijke manier afscheid nemen van de man die Sporting Lokeren 25 jaar heeft geleid en bij veel mensen voor veel voetbalvreugde heeft gezorgd. Het rouwregister zal dan op een later moment aan de familie worden bezorgd.

Mensen die de nood voelen om een persoonlijke boodschap na te laten kunnen terecht in de business lounge van het stadion op deze momenten:

  • Woensdag 16 februari van 14 tot 20 uur
  • Donderdag 17 februari van 10 tot 20 uur
  • Vrijdag 18 februari van 10 tot 15 uur

De begrafenis van de heer Lambrecht zal op zaterdag 19 februari om 11 uur plaatsvinden in de parochiekerk Onze-Lieve-Vrouw Hemelvaart in Eksaarde.

P