Komende zaterdag 3 december neemt Sporting Lokeren – Temse het op tegen KVV Zelzate. De wedstrijd wordt om 20 uur afgetrapt in het Daknamstadion. Een bekend gezicht bij onze tegenstander is Sami Djadi, vorig seizoen nog aan de slag bij onze Tricolores. We blikken met hem alvast even vooruit naar komende zaterdag.

1/Dag Sami. Zaterdag tref je jouw ex-team. Hoe kijk je uit naar deze wedstrijd en hoe blik je terug op jouw periode bij Sporting?

“Ik kijk er enorm naar uit, deze match stond al met stip genoteerd aan het begin van het seizoen. Ik kijk er ook naar uit om de supporters terug te zien. Ik blik overwegend positief terug op mijn jaar bij Lokeren-Temse. Ik heb niet altijd gespeeld en had moeilijke momenten gedurende het seizoen, maar heb er veel van kunnen bijleren. Ik heb voor Zelzate gekozen, omdat ik zeer veel vertrouwen voelde van de coach en die wou me er zeer graag bij.”

2/ Zelzate heeft er op het eerste zicht een seizoen opzitten tot dusver met ups en downs. Hoe evalueer jij het seizoenbegin, zowel van het team als van jezelf?

“We begonnen moeilijk met een 1 op 12, al zaten daar met Eendracht Aalst en Cercle Brugge wel twee topploegen uit de reeks bij. Nadien hebben we ons herpakt. Na zo een matige seizoenstart weet je dat er weinig fouten meer mogen gemaakt worden in het seizoen. Ik begon eerder moeilijk, aangezien ik de accenten van de coach en het spelsysteem nog onder de knie moest krijgen. Zelzate is een familiaal team met veel spelers die er al enkele jaren samenspelen en ik moest mij aanpassen. De laatste weken verloopt het veel beter en dat zien we ook aan de resultaten.

3/ Wat is de ambitie van Zelzate dit seizoen? Beter doen dan vorig seizoen – zesde plaats en eindronde – lijkt moeilijk.

“De ambitie mag met onze voetballende ploeg toch zeker een plaatsje in de linkerkolom zijn. Nu zijn er 18 ploegen in de reeks dus een plaats bij de eerste 8 zou mooi zijn. We hebben vorige week een mindere match gespeeld na onze sterke reeks, dus we zijn erop gebrand om een sterke prestatie neer te zetten zaterdag. Sporting heeft echter een stevig team, want er kwamen enkele sterke aanwinsten bij in de zomer. De voorbije weken verspeelden ze ook weinig punten en hun positie in het klassement is dan ook gerechtvaardigd. Het belooft een mooie partij te worden, tot zaterdag!”

TICKETACTIE! Er is een speciale actie van kracht, bestaande uit 2 luiken:
Alle ABONNEES mogen GRATIS één iemand meebrengen. Dit ticket kan ONLINE of via de ticketing aangeschaft worden (donderdag van 14 uur tot 19 uur OF zaterdag aan de kassa vanaf 19 uur).
NIET-ABONNEES die aanwezig waren tegen KV MECHELEN kunnen genieten van een 1 + 1 actie. Eén ticket kopen en je krijgt er een tweede GRATIS bovenop. Deze actie is enkel op vertoon van jouw bekerticket geldig op onze ticketing, donderdag tussen 14 uur en 19 uur OF zaterdag aan de kassa vanaf 19 uur).

P