Morgen (zondag) om 16 uur is het zover, dan staat de eerste officiële wedstrijd van SC Lokeren – Temse op de agenda. In de tweede ronde van de Beker van België ontvangen we HRS Haasdonk (2e provinciale). Coach Yves Van Der Straeten selecteerde voor deze wedstrijd 16 spelers.

Doelman Noa Depotre zit een schorsingsdag uit na een rode kaart van vorig seizoen, waardoor Sibe Emmanueel als tweede doelman werd opgeroepen. Nieuwkomer Ibou Sawaneh mist nog wat matchritme, waardoor de 33-jarige aanvaller momenteel nog geen deel uitmaakt van de wedstrijdselectie. Yassin Ben Omar, die andere recente aanwinst, is wel van de partij.

Wedstrijdkern:
– Chris Espeso Nunez
– Sibe Emmanueel
– Bart Goossens
– Steven Schürmann
– Stef Laurens
– Cyronn De Wilde
– Hervé Telen
– Tjendo De Cuyper
– Alec Luyckx
– Yassin Ben Omar
– Yannick Aerts
– Gil Van Moerzeke
– Daniel Rodrigo de Oliveira
– Didier Cabumi
– Seppe De Langhe
– Preben De Man

Tegen Haasdonk zal Lokeren – Temse gesteund worden door 400 supporters. Alle tickets voor deze wedstrijd zijn uitverkocht, de loketten blijven dan ook gesloten. De coronamaatregelen blijven nog steeds van kracht. Iedereen dient de wedstrijd te volgen in zijn/haar eigen bubbel. Een mondmasker is verplicht. Verder vindt de bediening plaats in de tribunes, gelieve dus zoveel mogelijk op jouw plaats te blijven zitten.

P