Onze club heft zich zopas verzekerd van de diensten van Seth De Witte. De ex-speler van Sporting Lokeren komt ons verdedigend compartiment versterken.

Seth De Witte (34) is natuurlijk geen onbekende in het Belgische voetbal. De ex-speler van onder andere KV Mechelen (9 seizoenen van 2009 tot 2019!), Sporting Lokeren (2019-2020) en SK Deinze (2019-2020) was sinds juli 2020 zonder club. Hij onderhield de voorbije maanden wel zijn conditie, maar kan de volgende weken en wedstrijden zeker gebruiken om wedstrijdritme op te doen.

Seth De Witte is een robuuste centrale verdediger van 1m94 die ervaring zat heeft op het hoogste niveau. Hij speelde niet minder dan 376 wedstrijden als prof in 1A en 1B. Zijn onverzettelijkheid moet ons achterin zeker van pas komen. Hij traint vandaag al mee met de hoofdmacht.

Seth De Witte:

“Het doet vreemd hier terug te zijn. Ik heb hier een turbulent jaar meegemaakt, maar ben de ploeg achteraf blijven volgen. Eigenlijk is dat ook de reden dat ik hier nu ben: je kan niet naast de ambitie van de club heen en de supporters staan nog altijd als een blok achter het team. Ik wil mijn steentje bijdragen om dit verhaal tot een goed einde te brengen. Ik ken nog een paar spelers, zoals Mathias Schils,Gil Van Moerzeke, Diamant Ramazani. Ik kan niet wachten om de anderen te leren kennen. Ik ben klaar om er in te vliegen.”

Welkom, Seth!

Bekijk ook zijn eerste interview voor Lokeren-Temse op onze sociale media!

P