Sporting Lokeren – Temse is nog geen kampioen, al speelde het een dijk van een wedstrijd op KSV Oudenaarde, gesteund door een kleine 2000 supporters. Na vier minuten kregen we een strafschop, maar de thuisdoelman pareerde de elfmeter van Alex Maes. Na rode kaarten voor Gianni De Neve en Jeovanni Dianganga waren onze Tricolores al vroeg in de tweede helft tot negen herleid. Maar ook met twee mannetjes minder – en even later één na ook een uitsluiting bij de thuisploeg – deelde de leider de lakens uit. Doelpunten vielen er echter niet: 0-0. Als RC Gent én Jong Cercle vandaag niet winnen is de titel een feit, zoniet dan hebben we volgende week tegen Olsa Brakel genoeg aan een punt om het kampioenschap te vieren.