Sporting Lokeren – Temse doet het uitstekend in Eerste Nationale, zo goed zelfs dat onze Tricolores met zekerheid als leider de winterstop ingaan. De riem mag er na 17 december (de wedstrijd in Visé) even af, maar dat wil niet zeggen dat er niet gewerkt zal worden tijdens de break. Zo zal er op VRIJDAG 5 JANUARI om 19 uur een oefenwedstrijd gespeeld worden tegen Lierse K., dat uitkomt in de Challenger Pro League. De partij gaat door in ons eigen Daknamstadion!

Voor heel wat spelers wordt het een blij weerzien met hun ex-team, want Toon Janssen, Simon Vermeiren, Sam Van Aerschot, Alex Maes en Naïm Boujouh hebben allen een verleden op het Lisp. Om ons team voor te bereiden op de tweede seizoenshelft koos Sporting bewust voor een affiche tegen een hoger gerangschikt team die eveneens over een trouwe achterban beschikt.

Tickets voor onze eigen supporters zijn te koop via lokeren.roboticket.com of op de avond van de wedstrijd aan de kassa vanaf 18 uur. Fans van Lierse kunnen alleen via hun eigen ticketplatform (in voorverkoop!) een kaartje aankopen voor het bezoekersvak. Voor hen gaan de loketten niet open op de avond van de wedstrijd.

Ticketprijzen:
– Tribune 4: €10
– A1: €15
– Seats: €20,00

We hopen samen met jullie het voetbaljaar 2024 in te zetten met deze leuke affiche om ons zo klaar te stomen voor het restant van de competitie. Tot dan!

P