Zaterdagavond namen we op Thes Sport afscheid van het amateurvoetbal. Daarmee zit het seizoen 2023-2024 er definitief op. Rusten geblazen, zegt u? Niet bij Sporting! Achter de schermen wordt er met man en macht werk gemaakt van het volgende seizoen, het eerste seizoen sinds ons ontstaan in het profvoetbal. 

Reikhalzend kijken we uit naar de wedstrijden tegen de uiterst technische jonge voetballers van de Belgische profclubs, maar vooral de wedstrijden tegen de traditieclubs zoals  SV Zulte Waregem, KV Oostende, SK Lierse, RWDM en bijna vergeten, een ploeg uit de streek: SK Beveren. Daar moet je als supporter bij zijn!

We merken dat de honger naar het profvoetbal in Lokeren heel erg groot is. Daarom lanceren we nu reeds onze abonnementenverkoop. Dat kan vanaf nu ONLINE via lokeren.roboticket.com. Raadpleeg onderstaand schema om je te informeren, de abonnementsprijzen zijn enkel geldig voor de reguliere competitie. Tip: klik op de afbeelding, dan wordt deze in grotere resolutie getoond.

Seathouders (OUT00 – 01 – 02 – 03) vragen steeds hun seat aan via [email protected]  of [email protected].

Waarom zo vroeg?
Onze supporters snakken naar het profvoetbal op Daknam. Als club spelen we graag op jullie vraag in. Zij die reeds abonnee zijn, kunnen tot en met 30 juni hun plaats van het voorbije seizoen behouden. Nadien gaan ook die plaatsen in de vrije verkoop.

Kost een abonnement erg veel?
De prijs van een abonnement gaat licht de hoogte in, maar we zijn en blijven een familieclub en doen er dan ook alles aan om de prijzen zo democratisch mogelijk te behouden. En dat lukt aardig! Zo doe je bij de aankoop van een abonnement nog steeds een aanzienlijk voordeel ten opzichte van losse tickets.

Losse tickets
Natuurlijk begrijpen we dat niet iedereen zich een seizoenskaart kan aanschaffen. Geen probleem, ook die supporters willen we met open armen ontvangen. Vandaar dat we reeds de losse ticketprijzen communiceren.

Nieuw dit seizoen is dat de ticketprijzen online goedkoper zijn dan tickets die je aan de kassa aankoopt. Wij willen zo trachten de wachtrijen aan de kassa op de wedstrijddag(en) te beperken.
– Staanplaats: Online 13 euro en aan het loket 15 euro
– Zitplaats tribune 3 en 4: online 18 euro en aan het loket 20 euro
– Zitplaats A-tribune: online 25 euro en aan het loket 30 euro

Wie goed rekent en telt – en doen we dat niet allemaal – zal ook wel zien dat de prijs voor een wedstrijd beduidend lager is voor wie zich een abonnement aanschaft. Hou rekening met de prijs, maar ook met het comfort van een abonnement: nooit meer aanschuiven, je bent zeker van je zelf gekozen plaats in het stadion. En er zijn tijdens het seizoen bovendien geregeld extra voordelen te rapen met een abonnement.  

Conclusie
Het voorbije seizoen hebben we volop genoten van onze ploeg, de promotie was de onverwachte kers op de taart. Zowel bestuur, staf als spelers beseffen dat de steun van de twaalfde man heel vaak beslissend was om een resultaat over de streep te trekken. Wij zijn daar als club natuurlijk heel erg dankbaar voor. Maar tegelijk hopen we die steun bestendigd te zien. Maak samen met ons Sporting nog groter. De eerste stap daarbij is je nu reeds een abonnement aan te schaffen voor het seizoen 2024-2025. Let’s go!

Komaan Sporting!    

P