Nu de transferperiode er aan zit te komen, wil Sporting nog één grote aanwinst binnenhalen voor z’n commercieel team. Word jij onze nieuwe Sales Officer?

Wat wordt er in het algemeen van hem of haar verwacht?

Op wedstrijddagen begeleid en ondersteun je Partners en Sponsors en hun genodigden. Op niet-wedstrijddagen maak je de voorbereiding van wedstrijden en kom je met initiatieven voor de uitbouw van ons klantenbestand.

Je ondersteunt de commerciële werking en het business development van onze teams: KSC Lokeren-Temse, Sporting FIRST, KSCLT Fémina Team en KSCLT Futsal.
Je bent dagelijks in de weer om onze retentie en prospectie nauwgezet en doeltreffend te ondersteunen.
Je rapporteert rechtstreeks aan de CEO.

In team leg je een marktbeweging aan waaruit Partners benaderd worden: commerciële flair, doelgerichte vergaderingen en een bijhorende salespitch bij deze Partnerships zijn hierin bepalend.

Je kan administratieve taken uitvoeren (CRM beheer – debiteurenbeheer – gevraagde raporteringen voorzien) en maakt de controle van het commerciële budget.

Zo sta je gekend op de transfermarkt:

  • Je bent een geboren netwerker die Sporting intern en extern als ambassadeur wil vertegenwoordigen.
  • Je bent steeds op zoek naar groei en conversie en wil finaal het verschil maken met salespitches en bijgevolg duurzame cont( r)acten.
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels en kan ook Frans.

Denk jij de commerciële werking van Sporting naar een nog hoger niveau te kunnen tillen? Solliciteer dan nu via [email protected]

P